• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Mam pytanie do was! Czytam forum i widzę, że macie dużo większą wiedzę niż moi lekarze 😅 Planuję zamówić testy owulacyjne i często polecanymi są te z HorienMedical. Co o nich myślicie? Warto czy nie? + kiedy najlepiej je robić?

Mam pytanie do was! Czytam forum i widzę, że macie dużo większą wiedzę niż moi lekarze 😅 Planuję zamówić testy owulacyjne i często polecanymi są te z HorienMedical. Co o nich myślicie? Warto czy nie? + kiedy najlepiej je robić?
Witaj! :)
O tych sie nie wypowiem, ale polecam z easy homeC wychodza bardzo tanio za sztuke, a wybarwiaja sie super, jedne z lepszych :) od razu w pakiecie z ciazowymi 😎
Robic to zalezy kiedy zwykle masz owu czy regularne cykle itd, jesli owu wypadnie Ci na 14 dc- to od 8-9bym robila, ale piszesz ze masz dluzsze wiec jesli owu kolo 20dc to tak od 14-15 bym sikala :D

Hej hej :) Te z Horiena to właśnie jedne z gorszych 🤣 przynajmniej mnie się słabo wybarwiały, ciężko mi było złapać peak. Teraz używam z domowego laboratorium i są spoko.

Hejka, ja mam porownanie tylko z domowe labolatorium i easyhome, i zdecydowanie lepsze Easy home, mozna zamowic na amazon wielka pake. A darmowa aplikacja premom bardzo dobrze z nimi wspolgra 😉

Załączniki

• AISelect_20260502_221426_Premom.jpg
    AISelect_20260502_221426_Premom.jpg
    189,8 KB · Wyświetleń: 38
Ja używałam zawsze tych z horien i byłam zadowolona, ale szczerze mówiąc zamówiłam paczkę easyhome bo dziewczyny ich używają i czekają na pierwsze użycie i porównanie :) a jeśli chodzi o to kiedy testować - @Kaalaa napisała, właśnie w apce premom też zawsze przypominać żeby zacząć testować ok 10dc

Jak nie płakać… byliśmy dzisiaj na rodzinnym spacerze na starówce, córka znalazła tam figurkę gdzie jak się zostawi pieniazka i powie życzenie to może się spełnić. Dałam jej monetę a ona położyła mówiąc „ chciałabym by się spełniło i by się urodziła siostrzyczka”. My łzy w oczach, ludzie wokół zaczęli jojać że jaka słodka dziewczynka marzy o rodzeństwie i zerkali na nas. Mogło by się spełnić dla niej bo tak marzy być starszą siostrą
doctor who crying GIF

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry