Cześć! Jestem nowa w gronie, staraczka od ok. 6 miesięcy. Zaliczyłam jedną ciążę biochemiczną i w tym cyklu będę walczyć o kolejną szansę
Mam długi cykl więc w maju ławeczka, wracam z testowaniem w czerwcu <3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj!Mam pytanie do was! Czytam forum i widzę, że macie dużo większą wiedzę niż moi lekarzePlanuję zamówić testy owulacyjne i często polecanymi są te z HorienMedical. Co o nich myślicie? Warto czy nie? + kiedy najlepiej je robić?
Hej hejMam pytanie do was! Czytam forum i widzę, że macie dużo większą wiedzę niż moi lekarzePlanuję zamówić testy owulacyjne i często polecanymi są te z HorienMedical. Co o nich myślicie? Warto czy nie? + kiedy najlepiej je robić?
Hejka, ja mam porownanie tylko z domowe labolatorium i easyhome, i zdecydowanie lepsze Easy home, mozna zamowic na amazon wielka pake. A darmowa aplikacja premom bardzo dobrze z nimi wspolgraMam pytanie do was! Czytam forum i widzę, że macie dużo większą wiedzę niż moi lekarzePlanuję zamówić testy owulacyjne i często polecanymi są te z HorienMedical. Co o nich myślicie? Warto czy nie? + kiedy najlepiej je robić?
Mam pytanie do was! Czytam forum i widzę, że macie dużo większą wiedzę niż moi lekarzePlanuję zamówić testy owulacyjne i często polecanymi są te z HorienMedical. Co o nich myślicie? Warto czy nie? + kiedy najlepiej je robić?
Ja używałam zawsze tych z horien i byłam zadowolona, ale szczerze mówiąc zamówiłam paczkę easyhome bo dziewczyny ich używają i czekają na pierwsze użycie i porównanieMam pytanie do was! Czytam forum i widzę, że macie dużo większą wiedzę niż moi lekarzePlanuję zamówić testy owulacyjne i często polecanymi są te z HorienMedical. Co o nich myślicie? Warto czy nie? + kiedy najlepiej je robić?