• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
A co z Naszą majową szefową @Paulaxoxo ?? 🐝👑

200.gif
Żyję! Jestem! Trochę nawał w pracy mam, ale czytam Was regularnie. Mam nadzieję, że udało mi się Wszystkie zapisać na pierwszą stronę, w razie czego przyjmuję zażalenia 😝
@Kaalaa zdaje sobie sprawę z tego, że ciężko wykonać ten krok i skorzystać z pomocy kliniki, zwłaszcza jak masz daleko do jakiejkolwiek, ale tak jak dziewczyny piszą, warto chociaż na jedną wizytę się przejechać z wynikami badań. Może akurat podpowiedzą Ci coś czego nie wiedziałaś wcześniej. 🩷
I też zauważyłam, że dużo tu ostatnio jakichś smutków!
Laski, nie na mojej warcie 😘 bo będę lać laczkami, a królową laczek @Kaalaa podwójnie!!!
Bruce Lee Fighting GIF

Słuchajcie, zwalam to na przesilenie wiosenne!!! Wszystkie jesteśmy super hot i super smart i 2027 jest NASZ! Spotkamy się wszystkie na mamusiowych, zobaczycie! ❤️‍🩹
Co do moich starań to ja jeszcze przed owu, ale jakoś w tym cyklu mam wyje*ane. A podobno miej wyje..a będzie Ci dane, prawda?😛
Popatrzcie sobie na kotki - rybki, które pływają w naszej zajebistości, poprawcie swoje korony i proszę nie zapominać o tym co napisałam wyżej!
Cat Swimming GIF

Ostatnia edycja:
Ponad 100 km, mam 3 miasta wieksze, ale do kazdego podobna odleglosc.. raz na x czasu moze uda sie zgrac zeby pojechac, ale taki monitoring np z gory u mnie odpada przy takiej odleglosci.. jeszcze, zebym wiedziala ze cykl/dwa i sie uda to by czlowiek poswiecil z 10-15 dni urlopu na wszelkie badania, wizyty itp, ale jesli nie to potem jestem wyzerowana z urlopem, ktory po prostu czasem potrzebuje..
Hej wszystkim. Wtrącę się bo jestem trochę w temacie😊
Wizyty w klinice to prawda są dość częste. Ale kiedyś już pisałam- dużo podstawowych badań robi się tego samego dnia co pierwsza wizyta i na niej omawiacie już ich wyniki- kliniki mają swoje laboratorium. Zawsze wszystko jest ustalane maksymalnie kumulowane żeby zaoszczędzić czas. Ja mam do kliniki przeszło 110 km i Leczę się od pięciu lat. Bywało nawet że w tygodniu 3 wyjazdy (stymulacja i punkcja) ale tak to raz czy dwa w miesiącu. Nasza klinika jest otwarta od 8 do 19 więc godziny do ustalenia ( wizyty z pobraniem krwi trochę wcześniej- żeby wynik był na wizycie to do 15 trzeba oddać krew). Niektóre badanie lekarz pozwala zdecydować czy chcemy zrobić u siebie czy u nich.

Jesteś młoda i myślę że szybciej wam pomogą bo ja już po 40-tce.😊😊😊 a teraz u mnie beta rośnie super i czekam na USG i potwierdzenie czynności serduszka u kropka😊

Dziewczyny warto od razu do kliniki niepłodności jak nie udaje się- szkoda zdrowia na stres bo to podobno dodatkowo utrudnia.

Pozdrawiam

Ale napisałaś że to twój 24 dc a miesiączka 13 maja- za 9 dni? Więc cykl trwa 33 dni?
Może to jest wcześniej niż 24 dc? Dlatego jeszcze nic nie widać. Implantacja trwa od 2 do 4 dni a beta rośnie i można ją wykryć po 2 dniach. Chyba jest jeszcze czas.

Ja ostatnio zrobiłam test przed wieczorem po piciu wody przez cały dzień i na teście bladziutka druga kreska a następnego dnia rano beta 76. I test wyczuwa niby 10 ml.

Hej wszystkim. Wtrącę się bo jestem trochę w temacie😊
Wizyty w klinice to prawda są dość częste. Ale kiedyś już pisałam- dużo podstawowych badań robi się tego samego dnia co pierwsza wizyta i na niej omawiacie już ich wyniki- kliniki mają swoje laboratorium. Zawsze wszystko jest ustalane maksymalnie kumulowane żeby zaoszczędzić czas. Ja mam do kliniki przeszło 110 km i Leczę się od pięciu lat. Bywało nawet że w tygodniu 3 wyjazdy (stymulacja i punkcja) ale tak to raz czy dwa w miesiącu. Nasza klinika jest otwarta od 8 do 19 więc godziny do ustalenia ( wizyty z pobraniem krwi trochę wcześniej- żeby wynik był na wizycie to do 15 trzeba oddać krew). Niektóre badanie lekarz pozwala zdecydować czy chcemy zrobić u siebie czy u nich.

Jesteś młoda i myślę że szybciej wam pomogą bo ja już po 40-tce.😊😊😊 a teraz u mnie beta rośnie super i czekam na USG i potwierdzenie czynności serduszka u kropka😊

Dziewczyny warto od razu do kliniki niepłodności jak nie udaje się- szkoda zdrowia na stres bo to podobno dodatkowo utrudnia.

Pozdrawiam
Nie każda klinika ma własne laboratorium, moja korzysta z Diagnostyki. Także warto się dowiedzieć zawczasu, bo na wyniki badań zrealizowanych do godziny 10 czeka się do 14, w po 10 są następnego dnia.

Ostatnia edycja:
Może to jest wcześniej niż 24 dc? Dlatego jeszcze nic nie widać. Implantacja trwa od 2 do 4 dni a beta rośnie i można ją wykryć po 2 dniach. Chyba jest jeszcze czas.

Ja ostatnio zrobiłam test przed wieczorem po piciu wody przez cały dzień i na teście bladziutka druga kreska a następnego dnia rano beta 76. I test wyczuwa niby 10 ml.
Implementacja dzieje się między 6 a 12 dniem po owulacji, po transferze to trochę inaczej wygląda ☺️ Czyli najwcześniej kiedy może wyjść pozytywny test to 8 DPO

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry