jenta97
Fanka BB :)
Nie trać, to jest jeszcze bardzo wcześnie, ja dopiero test tak 12dpo faktycznie uważam za już raczej przesądzającyKurde to pewnie fabryczna lekko widoczna po zaświeceniu lampa błyskowa na żywotracę już nadzieję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie trać, to jest jeszcze bardzo wcześnie, ja dopiero test tak 12dpo faktycznie uważam za już raczej przesądzającyKurde to pewnie fabryczna lekko widoczna po zaświeceniu lampa błyskowa na żywotracę już nadzieję
Ale dziś jest 9dpo a zapisałaś się na testowanie aż na 13 maja?Kurde to pewnie fabryczna lekko widoczna po zaświeceniu lampa błyskowa na żywotracę już nadzieję
Po ostatnich stratach chciałam zrobić test dopiero w dzień spodziewanej miesiączki czyli 13 maja. I teraz zamierzam się wstrzymać już oficjalnie do tej daty z kolejnym testowaniem.Ale dziś jest 9dpo a zapisałaś się na testowanie aż na 13 maja?
Żyję! Jestem! Trochę nawał w pracy mam, ale czytam Was regularnie. Mam nadzieję, że udało mi się Wszystkie zapisać na pierwszą stronę, w razie czego przyjmuję zażalenia
Hej wszystkim. Wtrącę się bo jestem trochę w temaciePonad 100 km, mam 3 miasta wieksze, ale do kazdego podobna odleglosc.. raz na x czasu moze uda sie zgrac zeby pojechac, ale taki monitoring np z gory u mnie odpada przy takiej odleglosci.. jeszcze, zebym wiedziala ze cykl/dwa i sie uda to by czlowiek poswiecil z 10-15 dni urlopu na wszelkie badania, wizyty itp, ale jesli nie to potem jestem wyzerowana z urlopem, ktory po prostu czasem potrzebuje..
Ale napisałaś że to twój 24 dc a miesiączka 13 maja- za 9 dni? Więc cykl trwa 33 dni?Po ostatnich stratach chciałam zrobić test dopiero w dzień spodziewanej miesiączki czyli 13 maja. I teraz zamierzam się wstrzymać już oficjalnie do tej daty z kolejnym testowaniem.
Może to jest wcześniej niż 24 dc? Dlatego jeszcze nic nie widać. Implantacja trwa od 2 do 4 dni a beta rośnie i można ją wykryć po 2 dniach. Chyba jest jeszcze czas.Ale napisałaś że to twój 24 dc a miesiączka 13 maja- za 9 dni? Więc cykl trwa 33 dni?
Nie każda klinika ma własne laboratorium, moja korzysta z Diagnostyki. Także warto się dowiedzieć zawczasu, bo na wyniki badań zrealizowanych do godziny 10 czeka się do 14, w po 10 są następnego dnia.Hej wszystkim. Wtrącę się bo jestem trochę w temacie
Wizyty w klinice to prawda są dość częste. Ale kiedyś już pisałam- dużo podstawowych badań robi się tego samego dnia co pierwsza wizyta i na niej omawiacie już ich wyniki- kliniki mają swoje laboratorium. Zawsze wszystko jest ustalane maksymalnie kumulowane żeby zaoszczędzić czas. Ja mam do kliniki przeszło 110 km i Leczę się od pięciu lat. Bywało nawet że w tygodniu 3 wyjazdy (stymulacja i punkcja) ale tak to raz czy dwa w miesiącu. Nasza klinika jest otwarta od 8 do 19 więc godziny do ustalenia ( wizyty z pobraniem krwi trochę wcześniej- żeby wynik był na wizycie to do 15 trzeba oddać krew). Niektóre badanie lekarz pozwala zdecydować czy chcemy zrobić u siebie czy u nich.
Jesteś młoda i myślę że szybciej wam pomogą bo ja już po 40-tce.a teraz u mnie beta rośnie super i czekam na USG i potwierdzenie czynności serduszka u kropka
Dziewczyny warto od razu do kliniki niepłodności jak nie udaje się- szkoda zdrowia na stres bo to podobno dodatkowo utrudnia.
Pozdrawiam
Implementacja dzieje się między 6 a 12 dniem po owulacji, po transferze to trochę inaczej wyglądaMoże to jest wcześniej niż 24 dc? Dlatego jeszcze nic nie widać. Implantacja trwa od 2 do 4 dni a beta rośnie i można ją wykryć po 2 dniach. Chyba jest jeszcze czas.
Ja ostatnio zrobiłam test przed wieczorem po piciu wody przez cały dzień i na teście bladziutka druga kreska a następnego dnia rano beta 76. I test wyczuwa niby 10 ml.
Kochana przepraszam, że Cię poprawie ale już wcześniej miałam pisać, nie implementacja tylko implantacjaImplementacja dzieje się między 6 a 12 dniem po owulacji, po transferze to trochę inaczej wyglądaCzyli najwcześniej kiedy może wyjść pozytywny test to 8 DPO