• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

@OlaFasola1234 kochana, rob ale w poniedzialek ta bete, dzisiaj sobie odpocznij, wzrosla ale nieznacznie, dobrze ze tylko tyle, ale juz sa male wartosci, moze zaraz zacznie juz tylko spadac..

Dzieje sie cos dziwnego, bo i teraz @OlaFasola1234 i wczesniej @taisiya pierwszy raz slysze o takich przypadkach, zeby male wartosci bety a tak swirowaly jeszcze w kolejnym cyklu…

reklama
@mimzyy pamietaj, ze najgorsze co sibie mozna zrobic to czytac w necie diagnozy :D
Lec serio na jakis sor ginekologiczny, moze od razu zbadaja bete na miejscu i zobacza w jakim kierunki to idzie, ale przede wszystkim bedziesz monitorowana chociaz do czasu pojscia do kliniki.. cos sie bankowo dzieje, tylko nie wiadomo co..

No i dobry! Weekend!
Zebralam sie do wymiany kuwety swojego kota zaraz po wstaniu i zeszlo mi na to pol godziny.. ta mala maruda syfi wokol niej, jakby od tego jej zycie zalezalo.. 🙄
Dzien zapowiada sie taki sredni, bo ta pogoda to mnie tylko wkurza, ale wybiore sie na spacer z psem to moze chociaz na chwile slonce wyjdzie…

Dzisiaj 5dpo, oczywiscie, ze doszukuje sie objawow, ja pierdykam, my to mamy serio przesrane, czlowiek wciaz na takiej czujce..

reklama
Lekarz mówi, że sytuacja niepewna. Nie ma pęcherzyka, nie ma ciałka żółtego, płynu odrobina. Więc możliwe że owulacja była chwilkę temu i ciałka jeszcze nie ma albo coś się stało z pęcherzykiem i cykl będzie bezowulacyjny. Endometrium 7.5. Pójdę pewnie w piątek 6dpo sprawdzić progesteron i estradiol i zobaczę jak z temperaturą w kolejnych dniach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry