• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Ja mam ring z FemoMe i jestem bardzo zadowolona 😊 w razie czego mam rabat
Zastanawiam się nad tym i nad oura… wygląda tak samo.
Dzisiejszy przyrost poniżej normy... Tak czułam... W piątek 18,30, dzisiaj 25,90
Ochhh 😢😢😢 nie tak miało być. Bardzo mi przykro :(
Kurde chcialabym miec ten problem, zeby musiec isc na bete, a z przyjemnoscia 😂

Jutro na luzie!

No i w sumie racja, wiec poczkeam na okres, pojde we wtorek.. mam wolne takze skocze od rana, potem mamy lekarza i to we Wroclawiu, ale nie omieszkam polatac po galeriach na pocieszenie :D
Lekarz z kliniki ? Wybrałaś kogoś ?

Hej dziewczyny,
Wczoraj bociek przeleciał mi i partnerowi nad głową i wylądował w gnieździe 🤭🤭

Załączniki

• IMG_5140.jpeg
    IMG_5140.jpeg
    140,1 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_5143.jpeg
    IMG_5143.jpeg
    192 KB · Wyświetleń: 28
Cześć dziewczyny
Ja ostatnio milczę bo nie mam co napisać w sumie a i jakiś depresyjny humor mnie dopadł pod tytułem czemu to się nam nie udaje.
Rozmawiałam z mężem że dobija mnie to codzienne myślenie czy już się udało czy nie i czekanie i jakoś tak palnęłam no bo Ty pewnie się nie zastanawiasz codziennie a ja to siedzę całymi dniami i myślę a on że nie ma dnia żeby chociaż raz o tym nie myślał i bardzo chcę żebyśmy już mieli dziecko i jakoś tak mi wstyd i smutno że tak samolubnie do tego podchodziło pomimo że wiem że on też chce bardzo dziecko to jakoś zaskoczyło mnie to że tyle o tym myśli a jak to chłop nie mówi na głos.
W ogóle wczoraj 21dc a ja miałam takie kłucie w jajniku jak przy owulacji i zastanawiam się co to było.
Aż się zapisałam jutro na USG do ginekolog aby podejrzała czy ta owulacja była czy coś widać i tak pójdę do niej znowu i pewnie wyjdę z niczym i mam wrażenie że się taką zrobiłam bardziej jęcząca marudząca iiiii dzięki że się chociaż tu mogłam wypisać bo na żywo to nie chce nikomu zanudzać 🤣
Mężowi raz na jakiś czas się wygadam i wypłacze ale też bym nie chciała wprowadzać depresyjnej atmosfery 🙊

Zastanawiam się nad tym i nad oura… wygląda tak samo.

Ochhh 😢😢😢 nie tak miało być. Bardzo mi przykro :(

Lekarz z kliniki ? Wybrałaś kogoś ?
Niee, z mlodym mamy co jakis czas przejazdzke po lekarzach, o klinice to bym tu trabila 😂
Cześć dziewczyny
Ja ostatnio milczę bo nie mam co napisać w sumie a i jakiś depresyjny humor mnie dopadł pod tytułem czemu to się nam nie udaje.
Rozmawiałam z mężem że dobija mnie to codzienne myślenie czy już się udało czy nie i czekanie i jakoś tak palnęłam no bo Ty pewnie się nie zastanawiasz codziennie a ja to siedzę całymi dniami i myślę a on że nie ma dnia żeby chociaż raz o tym nie myślał i bardzo chcę żebyśmy już mieli dziecko i jakoś tak mi wstyd i smutno że tak samolubnie do tego podchodziło pomimo że wiem że on też chce bardzo dziecko to jakoś zaskoczyło mnie to że tyle o tym myśli a jak to chłop nie mówi na głos.
W ogóle wczoraj 21dc a ja miałam takie kłucie w jajniku jak przy owulacji i zastanawiam się co to było.
Aż się zapisałam jutro na USG do ginekolog aby podejrzała czy ta owulacja była czy coś widać i tak pójdę do niej znowu i pewnie wyjdę z niczym i mam wrażenie że się taką zrobiłam bardziej jęcząca marudząca iiiii dzięki że się chociaż tu mogłam wypisać bo na żywo to nie chce nikomu zanudzać 🤣
Mężowi raz na jakiś czas się wygadam i wypłacze ale też bym nie chciała wprowadzać depresyjnej atmosfery 🙊
Kochana, ale przepraszam bardzo! My tu wszystkie mamy humor nie raz w samym dole, zeby odbic potem do gory! Po pierwsze to nasz cykl i jormony,- po drugie my doskonale wiemy jak jest! Prosze Cie, komu masz sie nie zalic jak nam?

Sama nie wiem, mówił że kompletna cisza i pustki… ale badanie trwało chwilkę więc potencjalnie coś małego mógł przegapić. Ale to musiałby chyba być maleńki pęcherzyk
Przepraszam bardzo, a Ty przypadkiem nie masz małego dziecka? Nie budzisz się kilka razy w nocy? Bo jeśli tak, to ten pomiar temperatury może być po prostu niemiarodajny. A jak byłaś u gina to mogłaś być świeżo po owulacji. Ja tak kiedyś miałam, nad ranem czułam jak pęka pęcherzyk, wizyta o 12 i tylko jakieś śladowe ilości płynu w zatoce Douglasa. Później owu potwierdzona progesteronem

reklama
Niee, z mlodym mamy co jakis czas przejazdzke po lekarzach, o klinice to bym tu trabila 😂

Kochana, ale przepraszam bardzo! My tu wszystkie mamy humor nie raz w samym dole, zeby odbic potem do gory! Po pierwsze to nasz cykl i jormony,- po drugie my doskonale wiemy jak jest! Prosze Cie, komu masz sie nie zalic jak nam?

Dzięki Kochana Ty to zawsze wiesz co napisać ja opierdzielic czy jak ugłaskać ❤️🤪

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry