Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zastanawiam się nad tym i nad oura… wygląda tak samo.Ja mam ring z FemoMe i jestem bardzo zadowolonaw razie czego mam rabat
OchhhDzisiejszy przyrost poniżej normy... Tak czułam... W piątek 18,30, dzisiaj 25,90
Lekarz z kliniki ? Wybrałaś kogoś ?Kurde chcialabym miec ten problem, zeby musiec isc na bete, a z przyjemnoscia
Jutro na luzie!
No i w sumie racja, wiec poczkeam na okres, pojde we wtorek.. mam wolne takze skocze od rana, potem mamy lekarza i to we Wroclawiu, ale nie omieszkam polatac po galeriach na pocieszenie![]()
Możesz mi podesłać ten rabat ?Ja mam ring z FemoMe i jestem bardzo zadowolonaw razie czego mam rabat
Niee, z mlodym mamy co jakis czas przejazdzke po lekarzach, o klinice to bym tu trabilaZastanawiam się nad tym i nad oura… wygląda tak samo.
Ochhhnie tak miało być. Bardzo mi przykro
Lekarz z kliniki ? Wybrałaś kogoś ?
Kochana, ale przepraszam bardzo! My tu wszystkie mamy humor nie raz w samym dole, zeby odbic potem do gory! Po pierwsze to nasz cykl i jormony,- po drugie my doskonale wiemy jak jest! Prosze Cie, komu masz sie nie zalic jak nam?Cześć dziewczyny
Ja ostatnio milczę bo nie mam co napisać w sumie a i jakiś depresyjny humor mnie dopadł pod tytułem czemu to się nam nie udaje.
Rozmawiałam z mężem że dobija mnie to codzienne myślenie czy już się udało czy nie i czekanie i jakoś tak palnęłam no bo Ty pewnie się nie zastanawiasz codziennie a ja to siedzę całymi dniami i myślę a on że nie ma dnia żeby chociaż raz o tym nie myślał i bardzo chcę żebyśmy już mieli dziecko i jakoś tak mi wstyd i smutno że tak samolubnie do tego podchodziło pomimo że wiem że on też chce bardzo dziecko to jakoś zaskoczyło mnie to że tyle o tym myśli a jak to chłop nie mówi na głos.
W ogóle wczoraj 21dc a ja miałam takie kłucie w jajniku jak przy owulacji i zastanawiam się co to było.
Aż się zapisałam jutro na USG do ginekolog aby podejrzała czy ta owulacja była czy coś widać i tak pójdę do niej znowu i pewnie wyjdę z niczym i mam wrażenie że się taką zrobiłam bardziej jęcząca marudząca iiiii dzięki że się chociaż tu mogłam wypisać bo na żywo to nie chce nikomu zanudzać
Mężowi raz na jakiś czas się wygadam i wypłacze ale też bym nie chciała wprowadzać depresyjnej atmosfery![]()
Przepraszam bardzo, a Ty przypadkiem nie masz małego dziecka? Nie budzisz się kilka razy w nocy? Bo jeśli tak, to ten pomiar temperatury może być po prostu niemiarodajny. A jak byłaś u gina to mogłaś być świeżo po owulacji. Ja tak kiedyś miałam, nad ranem czułam jak pęka pęcherzyk, wizyta o 12 i tylko jakieś śladowe ilości płynu w zatoce Douglasa. Później owu potwierdzona progesteronemSama nie wiem, mówił że kompletna cisza i pustki… ale badanie trwało chwilkę więc potencjalnie coś małego mógł przegapić. Ale to musiałby chyba być maleńki pęcherzyk
Niee, z mlodym mamy co jakis czas przejazdzke po lekarzach, o klinice to bym tu trabila![]()
Kochana, ale przepraszam bardzo! My tu wszystkie mamy humor nie raz w samym dole, zeby odbic potem do gory! Po pierwsze to nasz cykl i jormony,- po drugie my doskonale wiemy jak jest! Prosze Cie, komu masz sie nie zalic jak nam?