• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Też teraz zamówiłam, od razu jak przyszedł okres 🙈😂 z poślizgiem problemów nie mam, ale stwierdziliśmy, że spróbujemy w tym cyklu z żelem. Na pewno nie zaszkodzi, a może coś pomoże 🤗
Oj tak. Najgorszy to ten nerw pierwszy. Zostawiłam w aptece ponad 300 zł. Dziś pezyszła pierwsza partia : żel, paski owulacyjne w zapasie 🫣 a jutro przyjdą suple dla mnie i mego chłopa ( też niech się faszeruje, aaa co ;) ) 🙄🙄

Ja nie pomogę bo mnie totalnie ogarnia frustracja 😣 przy stymulacji to już w ogóle dostajemy harmonogram pt „proszę dziś, jutro i pojutrze wieczorem współżyć”.. aktualnie po 3 dniach współżycia, mamy dzień przerwy i zalecone jutro i pojutrze. Czuję się jak maszyna do robienia dzieci..
Jeszce na początku cyklu spoko bo bez presji ale później w czasie owulacji to jest na zasadzie „dzisiaj o 17 zbiórka w sypialni” 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Mam podobnie w te dni płodne kiedy to „trzeba” żeby się udało to spada ta ochota a później wraca kiedy ogólnie wiem że nie ma szans teraz zajść to jak na pstryknięcie libido wraca bo nie ma tego ciśnienia w głowie ….
Ja miałam zastrzyk raz i wtedy wytyczę kiedy mamy się brać do roboty to oboje się strasznie umęczyliśmy 🙊
Kiedy nie było tematu starań to seks zawsze super nawet jak byliśmy zmęczeni to umieliśmy się wzajemnie nakręcić teraz bywa ciężko a tak na prawdę to my świezaki jesteśmy w tym staraniu…

Drogeryjne chyba nawet mają z tyłu informację że mogą zabijać plemniki. My ostatnie 3 cykle stosowaliśmy Fertilsafe i w poprzednim cyklu zaskoczyło, co prawda tylko biochem i w obecnym też się udało i czekam cierpliwie na rozwój sytuacji 🤞
Dajesz nadzieję mojq droga ;) nie pozostaje mi nic innego jak się 'ślizgać' 🤣🤣🤣 booże.
W sumie to nie czytałam. Mój luby ostatnio bardzo się przejął w swego poTomka i czyta.. czyta.. chyba więcej niż ja. No i wyczytał o tym żelu.

Laski, a jak u Was z chęcią na seks? Ja na początku naszych starań (2 lata temu) normalnie miałam popęd na dosyć wysokim poziomie, a teraz widzę, że nie przychodzi mi to już jakoś łatwo.
Jak już dojdzie co do czego, to jest ogień, ale czasami mam wrażenie, że muszę się zmusić i to jest dosyć frustrujące.
Macie może jakieś protipy?
Do niedawna czułam ogromną radość ze zbliżeń, a odkąd się wszystko posypało czuję się troszkę ' mało kobieco?' Nie wiem jak to nazwać. No i z tyłu glowy nie ma.tego co wcześniej, tylko ' o matko byleby plemnik dotarł na miejsce ' 🤷‍♀️

Kochane, nie sądziłam że uda się opuścić kreski. Marzyłam o tym i po długiej i wyboistej drodze, gdy już byliśmy zrezygnowani udało się. Dziękuję za każde wsparcie, dobre słowa i laczki. Bardzo liczę że na styczniowe jeszcze do nas dołączycie i kolejne i kolejne! Pozwólcie mi czasem wpaść na słowo bo tak ciężko się rozstać! Nie poddawajcie się! 🥹
Love You Hearts GIF by Sappy Seals

Kochane, nie sądziłam że uda się opuścić kreski. Marzyłam o tym i po długiej i wyboistej drodze, gdy już byliśmy zrezygnowani udało się. Dziękuję za każde wsparcie, dobre słowa i laczki. Bardzo liczę że na styczniowe jeszcze do nas dołączycie i kolejne i kolejne! Pozwólcie mi czasem wpaść na słowo bo tak ciężko się rozstać! Nie poddawajcie się! 🥹
Nudnych brzuszkowych miesięcy :)) i niech Kropek rozwija się zdrowo :)))

reklama
Proszę tu nie wracać! Można Tylko na chwilkę na pogaduchy 💛 nudnej ciąży 😘

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry