• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
K@#$a! A ja nigdy nie miałam opryszczki 🤣
Musisz bardzo uwazac jak zajdziesz w ciaze, pierwszy raz jest wtedy niebezpieczny..
Ogólnie ten lekarz ma dobre opinie, więc może to ze mną jest coś nie tak. Albo trafiłam na jakiś jego gorszy dzień :/ Rozumiem, że bez wyników ciężko mu było coś podpowiedzieć, tylko dla mnie trochę dziwne jest to, że kazał mi zrobić badania np w kierunku celiakii zamiast skupić się na tym, co już jest. A najbardziej mnie wkurza takie odpowiadanie naokoło. Przyszłam z pytaniami, wyszłam z jeszcze większą ich ilością 😅
Ja to juz sie nauczylam nie wierzyc dobrym opiniom 😂
Sorki, ale ja trochę nie rozumiem takiego parcia w 3cs. Jesteś stosunkowo świeżo po porodzie, może hormony jeszcze nie wróciły do normy
A ja rozumiem :D to jest teoche moment kiedy serce walczy z rozumem i wygrywa serducho.. zreszta, ktora z nas nie chcuala zajsc szybko, w 1,2 czy 3 cyklu? :D
Jezuuu z kilometra ją widać . Dałam kontrast na pierwszym. Trzese się i nie wiem czy nie zwariowalam 🤯🤯🤯Zobacz załącznik 1741466
No kurde jest pszczolka!! Troche przypomina mi moja kreske z 8dc, wtedy rano beta byla niziutka, ale pozytywna juz! Facelle jednak szybko wylapuje :D to co, jutro beta? :D i nie sikaj juz tylko uwierz! :D

No kurde jest pszczolka!! Troche przypomina mi moja kreske z 8dc, wtedy rano beta byla niziutka, ale pozytywna juz! Facelle jednak szybko wylapuje :D to co, jutro beta? :D i nie sikaj juz tylko uwierz! :D
Siknelam dzisiaj ostatni raz. Jestem w ciąży! Jutro muszę byc w pracy . Pojutrze walnę l4 bo nie dostanę za Chiny wolnego . Mówią że beze mnie sobie nie poradzą . No to czas ich przyzwyczajać 🤯🤣😍 na pink tez widać ale dużo słabiej !

Załączniki

• 20260512_182730.jpg
    20260512_182730.jpg
    656,3 KB · Wyświetleń: 89
  • 20260512_183246.jpg
    20260512_183246.jpg
    540,9 KB · Wyświetleń: 89
reklama
A ja rozumiem :D to jest teoche moment kiedy serce walczy z rozumem i wygrywa serducho.. zreszta, ktora z nas nie chcuala zajsc szybko, w 1,2 czy 3 cyklu? :D
Ja nie neguję i oczywiście, że rozumiem. Można czuć rozczarowanie, normalne jest, że każda z nas chce zajść jak najszybciej. Niepotrzebnie się w ogóle w tym temacie odzywałam, bo dziś jestem po prostu mocno rozgoryczona i może za dużo mi się ulać. Ale swoje już przeżyłam i po prostu inaczej teraz na to wszystko patrzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry