• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Tylko nie wiem czy już @JestemMama! podała liczbę dojrzałych czy pobranych.
Ciężko żyć w niewiedzy kiedy lekarz wprost mi powiedział, że ten poziom jest za niski jak na to co widzi na USG.
Nie no tak jak ma się jasna informacje to człowiek się zastanawia ale jak lekarz nie powie to czasem jest łatwiej jeśli samemu coś do głowy nie przyjdzie. Ja np swojego w sumie o nic nie pytam bo nawet nie wiem o co. Ale ufam mu totalnie.

reklama
Ja byłam dzisiaj na kontroli. Bo ostatnio na pierwszej kontroli po punkcji go zaniepokoił obraz jajników ale dzisiaj już był zadowolony, mówi że wszystko super. Czekamy na wyniki zarodków i mam mu dać znać jak będą to umawiamy wizytę i będziemy rozpisywać przygotowanie do transferu. Więc teraz afirmuje o dwa zdrowe zarodki :)chciałabym żeby w tym czerwcowym cyklu się udało z transferem.

Ja byłam dzisiaj na kontroli. Bo ostatnio na pierwszej kontroli po punkcji go zaniepokoił obraz jajników ale dzisiaj już był zadowolony, mówi że wszystko super. Czekamy na wyniki zarodków i mam mu dać znać jak będą to umawiamy wizytę i będziemy rozpisywać przygotowanie do transferu. Więc teraz afirmuje o dwa zdrowe zarodki :)chciałabym żeby w tym czerwcowym cyklu się udało z transferem.
Super wieści. ❤️ Przypomnij mi, liczysz na dwa bo od razu transferujecie dwa czy planujecie wrócić po drugie zarodek za jakis czas? :)

Jak można się było spodziewać - mam niestety hiperkę. Mimo że już po wtorkowym monitoringu od razu został wdrożony protokół anty OHSS. Wczoraj o 22 wzięłam Gonapeptyl, dziś od rana ból brzucha nie z tej ziemi i okropne mdłości, niedawno zaczęłam wymiotować. Lekarz prowadzący wystawił mi na szybko receptę na lek przeciwwymiotny i mąż właśnie pojechał do apteki. Kurde, trochę tych historii invitrowych przeczytałam w ciągu ostatnich kilku lat, ale nikt nigdy nie wspominał o takiej stymulacji z piekła rodem 😢

Jak można się było spodziewać - mam niestety hiperkę. Mimo że już po wtorkowym monitoringu od razu został wdrożony protokół anty OHSS. Wczoraj o 22 wzięłam Gonapeptyl, dziś od rana ból brzucha nie z tej ziemi i okropne mdłości, niedawno zaczęłam wymiotować. Lekarz prowadzący wystawił mi na szybko receptę na lek przeciwwymiotny i mąż właśnie pojechał do apteki. Kurde, trochę tych historii invitrowych przeczytałam w ciągu ostatnich kilku lat, ale nikt nigdy nie wspominał o takiej stymulacji z piekła rodem 😢
Tak mi przykro... :( mam nadzieję, że jednak wkrótce poczujesz się lepiej ❤️

Ale jesteś biedna.. a dostosowywał ci lekarz dawkę do wysokiego amh? Bo mi od razu powiedział że zaczynamy od mniejszych dawek i zobaczymy jak zareaguje bo amh 4,1.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry