Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super wieści. Powiedz mi moja droga, co zrobiłaś żeby homocysteina spadła?Dostałam przed chwilą wynik homocysteiny - 4,87 więc super, chyba coraz bardziej mniej boje się powrócić do starań, dostałam też dziś okres, w końcu wygląda tak jak zawsze, więc mój organizm chyba wraca do normalności po tych dwóch poronieniach.
Ja bym pewnie zrobiła, aby się upewnić. Ale podejmij decyzję według siebie i żeby Tobie było z tym dobrzeDziewczyny, skoro mialam betę w sobotę 35, teraz białe testy to jest sens jeszcze robić betę z krwi? Tak dla potwierdzenia czy juz olać? Juz sama nie wiem...
W październiku miałam 7,5 i wtedy też dowiedziałam się że mam mutacje mthrf więc zmieniłam kwas foliowy i suplementuje b12 więc myślę że to się przyczyniłoSuper wieści. Powiedz mi moja droga, co zrobiłaś żeby homocysteina spadła?
Moim zdaniem poczekaj do miesiączki i wtedy po paru dniach sprawdź sobie betę. Ale do tego czasu kontroluj co parę dni testami z moczu.Dziewczyny, skoro mialam betę w sobotę 35, teraz białe testy to jest sens jeszcze robić betę z krwi? Tak dla potwierdzenia czy juz olać? Juz sama nie wiem...
Jaki masz teraz kwas foliowy?W październiku miałam 7,5 i wtedy też dowiedziałam się że mam mutacje mthrf więc zmieniłam kwas foliowy i suplementuje b12 więc myślę że to się przyczyniło
Przy tej mutacji kwas foliowy zmienia się na bardziej przyswajalną formę, czyli folian. Można go łatwo znaleźć wpisując folian 5-mthf lub quatrefolic.Moim zdaniem poczekaj do miesiączki i wtedy po paru dniach sprawdź sobie betę. Ale do tego czasu kontroluj co parę dni testami z moczu.
Jaki masz teraz kwas foliowy?