• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Cześć ;)
U mnie powoli zaczyna się rozkręcać 🦧 wiec czekam na 1 dzień cyklu.
Będę się rzadziej odzywała. Podejdziemy ostatni raz do inseminacji, a w wakacje spróbujemy invitro. Odezwę się w okolicach kolejnego testu ;)

Idę żyć dziewczyny, bo ostatnio przesadziłam z zamartwianiem się czy test za bardzo nie blednie 🫠 także postanowienie na nowy cykl żeby odpuścić to wariactwo :D

Będę was podczytywała, trzymam kciuki za || ✊🏻

Powodzenia 🍀

Dziewczyny, skoro mialam betę w sobotę 35, teraz białe testy to jest sens jeszcze robić betę z krwi? Tak dla potwierdzenia czy juz olać? Juz sama nie wiem...

Załączniki

• 20260514_201523.jpg
    20260514_201523.jpg
    345,4 KB · Wyświetleń: 37
Cześć, gratuluję kresek ❤️ i przytulam te z Was którym się nie udało ❤️‍🩹 u mnie biel, dziś mam różowe plamienie i ból podbrzusza, więc czekam na miesiaczke.

Dziewczyny, skoro mialam betę w sobotę 35, teraz białe testy to jest sens jeszcze robić betę z krwi? Tak dla potwierdzenia czy juz olać? Juz sama nie wiem...
Moim zdaniem poczekaj do miesiączki i wtedy po paru dniach sprawdź sobie betę. Ale do tego czasu kontroluj co parę dni testami z moczu.
W październiku miałam 7,5 i wtedy też dowiedziałam się że mam mutacje mthrf więc zmieniłam kwas foliowy i suplementuje b12 więc myślę że to się przyczyniło
Jaki masz teraz kwas foliowy?

reklama
Moim zdaniem poczekaj do miesiączki i wtedy po paru dniach sprawdź sobie betę. Ale do tego czasu kontroluj co parę dni testami z moczu.

Jaki masz teraz kwas foliowy?
Przy tej mutacji kwas foliowy zmienia się na bardziej przyswajalną formę, czyli folian. Można go łatwo znaleźć wpisując folian 5-mthf lub quatrefolic.
Ja mogę od siebie polecić Aliness - ma dwie dawki - 600 ug a kapsułkach, lub 800 ug w tabletkach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry