Olka1987
Fanka BB :)
W sumie chyba tak, ja też miałam 150.Ciężko powiedzieć. Niby Rekovelle miałam dość małą dawkę (6), ale Menopur 150 to chyba dość standardowa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W sumie chyba tak, ja też miałam 150.Ciężko powiedzieć. Niby Rekovelle miałam dość małą dawkę (6), ale Menopur 150 to chyba dość standardowa?
Masakra!Jak można się było spodziewać - mam niestety hiperkę. Mimo że już po wtorkowym monitoringu od razu został wdrożony protokół anty OHSS. Wczoraj o 22 wzięłam Gonapeptyl, dziś od rana ból brzucha nie z tej ziemi i okropne mdłości, niedawno zaczęłam wymiotować. Lekarz prowadzący wystawił mi na szybko receptę na lek przeciwwymiotny i mąż właśnie pojechał do apteki. Kurde, trochę tych historii invitrowych przeczytałam w ciągu ostatnich kilku lat, ale nikt nigdy nie wspominał o takiej stymulacji z piekła rodem![]()