Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-
... A o fluidki upomne sie pewnie w stosownym czasie ;-)Vonko super wieści z usgTest podwójny chciałaś robić, czy doktor zalecił?
............

. A masz jakiś sprawdzony przepis na zakiszenie barszczu?

Ja ostatni jak chciałam sobie też kupić jakiś ciuszek ciążowy to kupiłam letnią kurteczkę i to wcale nie ciążową
O nowych butach też myślę. Ale na pewno będą takie wsuwane bo są najwygodniejsze w obsłudze z brzuszkiem ;-)
;-) Zapracowana kobieto odezwij się do nas 

gin kazał brać lactovaginal i zaczynać, zaczynać..
więc w piątek zapodam sobie pierwszy zastrzyk z wyciszacza, 16 maja idę na pierwszą wizytę do ,,szefa'';-)

DZIĘKUJĘ 

tylko proszę- NIE PUSZCZAJCIE;-)
;-)
dzwonilam do gina i na razie mam clotrimazolum stosowac no i kefirki i jogurciki, nie spytalam tylko czy trilac albo lacibios moge wziac... pofolgowalam sobie ostatnio ze slodyczami i pewnie od tego....wrrr
do tego czasem twardnieje mi brzucho, niby tak sie moze zdarzac na tym etapie ciazy, dr kazal mi polegiwac.. nastepna wizyta 12 maja, jakos chyba dotrwam

... potem musialam pojechac do szpitala na usg zeby sprawdzic moje lozysko i przesunelo sie na 6cm w gore- nie mam pojecia czy to znaczy ze juz nie mam pacenta previa czy tylko jej lzejsza forme-dowiem sie dopiero we wtorek na wizycie u lekarza... poza tym widzialam moja kruszyne i potwierdzila sie byc dziewczynka-moge zaczac prac dziewczece ciuszki ;-)

... techniczka mi nawet pokazala jej "klejnoty",ale ja tam nic nie widzialam.... poza tym tak ladnie sie ulozyla,ze jakbym robila 3d to bysmy mieli sliczna pamiatke... oczywiscie moje dziecko nie potrafi przejsc badania usg na spiaco i sie ruszala,ale wygladalo to cudnie, takie sliczne nozki i raczki i tak skulona ladnie,och..... no i mam fotke jej buzki :-)... no i wyglada na duza dziewczynke,a wazy juz ok ponad 3 funty co odpowiada chyba ponad 1.5kg... czyli jak na 28tc to chyba duzo- nic dziwnego,ze moje zycie teraz krazy juz doslownie wokol toalety ;-)
obie wizyty mi zajely pol dnia,a potem moim zwyczajem wybralam sie na zakupy
... juz dawno sama nie bylam,bo mamy jeden samochod i zwykle jezdze z Joe w weekendy... kupilam kilka smakolykow typu polska szyneczka itp... w polskim sklepie,paczusie zjadlam dwa-jeden w drodze,ktorego popilam Kubusiem marchewkowo-truskawkowym - mowie wam pysznosci! dobrze,ze ten sklep tak daleko i zupelnie nie po drodze 

... a jak wrocilam do domu to znalazlam aviso i polecialam na poczte odebrac paczke - oczywiscie z ciuszkami dla malej
... wrocilam wykonczona i mialam zamiar posiedziec na internecie,ale jak na zlosc nie dzialal... jutro jest ostatni dzien rozliczania sie z podatkow i chyba bylo przeciazenie sieci....

... a co do braku humorku i cichych dni- to nie da sie ich uniknac.... jedyne dobro w nich,ze pozniej nastepuja super dni ! one sa juz blizej niz dalej....
;-)

,teraz czekam na Joe zeby tez mogl sie zachwycac