reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Czołem Koleżanki!

Nikola, ale fajno, że urlopik zaczynasz! Wyobrażam sobie, ile masz jeszcze na głowie.... Ja niby zawsze zaczynam wcześniej pakowanie, ale i tak w ostatniej chwili miotam się i dorzucam do walizki!Dokąd się wybierasz, Złotko?

Dagamit, dawnooooo Cię tu nie było! Współczuję dolegliwości pęcherzowych:baffled: no i całego zamieszania z wystawianiem ocen, wywadiówkami itp...

Eschenbach, to sprawdzę orzeszki w Carrefourze...

Lolitka, jak tam Twoja dieta?

reklama
To gites. Ja też się staram. Nie podjadam i mniejsze porcję zjadam. Ale przyznam, że np. teraz mam okropną chcicę na czekoladę....... ale zjem truskawki... trudno, tez słodkie.;-)

No , tak , ale widzisz, jak jest z tymi regułami. Dziewuszki się cieszą, że nie mają dużo do nadrabiania w czytaniu nas, a same mało piszą.....

Mala sugestia - jesli lubisz sezamki, kup sobie kilka i jak juz Cie najdzie na maksa ochota na slodkie, zjedz sezamki. Sa slodziutkie a jednoczesnie maja sezam ktory jest czescia nasza diety (jest zdrowy) wiec masz 2 w 1

reklama
Ja wyszłam rano z domu i wróciłam przed ponad godziną. Więc wybrałam dziś bardziej urozmaicone śniadanie: jajo na miękki i pieczywo wasa z szynką i pomidorem. I trzymało mnie dłużej niż takie mleko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry