reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie wieczorowo:), pogoda mnie wyczerpuje, czego nie moge powiedziec o moim synku;)...akumulatorki laduje chyba powietrzem!jak rano zacznie biegac zatrzymuje sie na posilki i krotka drzemke;)
Dziewczyny bezludna wyspa to swietny pomysl byle z fajnym i dobrze zaopatrzonym genetycznie mezczyzna!...a wtedy nogi w gore liczymy do 10,opuszczamy nozki ,chwilke sobie lezymy i powoli wstajemy;) ( to jedna z rad od lekarza i jak widac pomogla, pare lat to trwalo ale chyba rezultat najwazniejszy)Sluchajcie jesli wyrazicie chec to podam kontakt do mojego lekarza...odezwijcie sie czy jestescie zainteresowane...zajrze do WAS dopiero w niedzedziele:(Pamietajcie wiara czyni cuda i gory przenosi...byle nie naciskac na nia zbyt mocno.
Trzymam za WSZYSTKIE kciuki!!!!!

dobrej relaksujacej nocy....

witam wszystkie mamy jestem tutaj nowa nie wiem jak sie poruszac:zawstydzona/y:
PIERWSZE dziecko urodzilam jak mialam 31lat.teraz mam 34 i mam nadzieje ,ze moj synek wktotce bedzie mial siostrzyczke lub braciszka.pozdrawiam:-):-)

Esch, mam nadzieje, ze w tym cyklu Ci sie uda:tak: Ja nadal czekam, dzis jajnik mnie kluje. @ sie zbliza wielkimi krokami:-(
Segel, ja chetnie, poprosze o namiar na Twojego ginka. A mozesz cos o nim wiecej napisac?
Carina, witaj!! Fajnie, ze masz juz jedna dzidzie. Dlugo sie staralas?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry