Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie wiem ...ja byłam na badaniach tzn. prolaktyna, hormony, usg jajników, śluz w porządku, pęcherzyk tuż przed owulacją elegancki, także przed nami badanie jeszcze wojowników mojego P. na które wybieramy sie w grudniu (bedziemy wtedy w Polsce) chyba że nie wytrzymam i zrobimy je tu gdzie mieszkamy....Mój P. jest jak najbardziej zaAliska - NO TY jestes moim zwyciescaBakteria pognalas, troche sie wyluzowalas i teraz na pazdziernik sie nie szykuj no
No depresja jest skutkiem ubocznym w wielu przypadkach przy wyciszaniu i stymulce. Trza po prostu byc swiadomym i na luza ja chyba wziasc. Sie poklocilam ze swoim hehehe....
Agi - a powiedz prosze bo troche mnie sie juz w tej glowie miesza, czy u was jest jakis konkretny problem ?
Agi
To OK - bedziemy czekac na fasolke z Toba.
Nie nie kochana....My nadal mamy 0 plywakow w spermie.
Robili mu test - biopsje - bo chcieli sprawdzic czy sie nie da ich w glebi znalezc i wlasnie tam znalezli te 8....W spermie juz chyba na zawsze pozostanie 0

Esch i Dagamit to juz wogole zanikly w akcji
Może wrócą z dobrą nowiną?
Iza
No to super ze nas pocieszylas![]()
Ciesz sie z 9 nadchodzacych miesiecy i zmykaj na watek Mamusie....bo chyba ten komentarz powyzej to nie byl na miejscu na tym watku
Alisa - moze ten wielki bobas ze snu to efekt ostatniego bobasa 8.7kg o ktorym caly swiat mowi?![]()