Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kochane zrobiłam dzis test ciążowy choć do @ jeszcze 3 dni!!!! Wyszły 2 wyraźne krechy!!!! Nie mogę w to uwierzyć...Moj P. pojechal teraz po kolejne testy bo w domu miałam tylko jeden...Zrobię potem jeszcze raz!!!! Chyba oplaciło sie rozluźnić...Gdyby to okazlao sie prawda byloby wspaniale!!!! Zrobilam ten test bo dziwnie sie czulam ostatnio i chyba przeczucie mnie nie mylilo!!!!!Dam znać jak zrobie kolejny wieczorem!!!!![]()

Ja to taki niedowiarek jestem!!!! Ale jak na złość do łazienki mi się nie chce mimo iż chyba wypiłam już z litr wody ....hehehehehe A instruktarz???? Wychodzi na to że w naszym przypadku to banalnie proste było....Odstresowałam się na maksa!!!! Zero budzenia się i myślenia o dzidzi, zero wyobrażania sobie jak to bedzie z nasza kochana dzidzią....po prostu normalne życie jakby wogole staran nie bylo ( i przytulanki tylko z nastroju nie z obowiązku)...Może to coś innego ale ja jestem pewna że zrzucenie tego stresu (zwłaszca mojego) z ramion baaaaaardzo pomogło!!!! Kochane jeśli jestem w ciązy to teraz jeszcze bardziej jestem myślami z Wami....Tego szczęscia nie da sie opisać żadnymi słowami....Kochana trzymam mega kciukasy!!!!!!O jaaa! Kochana nie masz co robić kolejnych testów jak raz wyszło to już jest! Gratuluje z całego serca i nie ukrywam, że zazdroszczę!!!
Dbaj teraz o siebie i również czekam na instruktarz![]()
) a potem u moich siostr - projektowalam im logo firmy... i padam... @ dalej nie ma, jest plamienie, brzuch pobolewa jak na @ i teraz zaczyna mnie glowa bolec :-(