reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Fajnie, że tak dużo piszecie wreszcie :-)
zuzanka Ty wiesz... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
katiuszka jak uwierzysz w ziółka to pamiętaj - daj znać , póki co dalej czekamy razem na nasze fasole ;-)
kasia.natka bardzo się cieszę, że się dobrze czujesz ale wiesz bądź czujna i jakby coś uciekajcie z Dzidzią na L4 - to jest najważniejsze.
Brzózka ekstra, że zajął się Tobą jak należy pan doktor , dobrze, że masz monitoring, zawsze się czegoś człowiek dowie o swoim wnętrzu :tak: trzymam kciuki za pęknięcie ;-)
kok.o super, że już dochodzisz do siebie, zrób badania i na spokojnie startuj z nami wkrótce :-) Coś czuję, że pójdzie szybciutko :-)
Mój M był dziś na badaniach, w poniedziałek rano wynik , myślę że będzie OK ,
pozdrawiam Wszystkie Panie :-)

reklama
zuzanko :-( a może to jeszcze za wcześnie kochana.... wiem, że pewnie nie.... ale kurczę ... szlag by to trafił...
Piję dzisiaj Twoje zdrówko :-( ech.... w d... mam taką sprawiedliwość. Trzymaj się , ale będziesz dalej sama walczyć z nami ???
Całuję Cię mocno.

chyba kiedyś powinno ,szlak mnie trafia tylko bo u mnie w rodzinie mają małe dzieci i nie mam jak nawet się ogarnąć,a jeszcze M siostra też ma roczną córkę i oni zaszli po miesiącu starań.... i się zachwycają tą małą a mi już się brzydko napiszę (ży...się chce) wiem ,że nie ładnie ,ale mogli by chociaż przy mnie wyluzować ,bo wiedzą dobrze ,jaką mamy sytuację.........a szkoda gadać...chyba muszę sobie znaleść bezdzietne towrzystwo ;-):crazy:

No i właśnie po to jesteśmy tutaj MY :-) Ja mam dziecko co prawda, ale to już właściwie moja przyjaciółka bardziej ;-) Jestem tu i będę zanim wszystkie się nie odliczą - obiecuję :tak:

hehe ;-) no córka już duża więc ona zaliczać się nie długo będzie do nastolatek ;-) najgorsze to maluszki ,ale to tylko jak są w towarzystwie na żywo to ściska w środku.....ja wychowuje 15 letnią siostrę,bo moich rodziców nie stać ...a raczej są nie zaradni życiowo więc nie radzą sobie z życiem, a kiedyś jak pomyślę to na takich wysokich stanowiskach byli ...a teraz to liczy się u nich alkohol.....oj ...

reklama
;-) co nas nie zabije to nas wzmocni mówią ,więc coś w tym musi być...nie rozpieszcza Nas życie,czym sobie na to zasłużyliśmy ?można pytać bez końca.Ciągle mam pytanie w głowie dlaczego My ?mamy wszystko ,brakuje do szczęścia dziecka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry