reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cześć Laski :-).
kok.o, nie na smutno!!! Mozemy się dziś razem zalać, ja mam wielkąąąąąąąą potrzebę. Kur...ca mną dziś strzela cały dzień aż poszłam się kimnąć w dzień. Znów miałam niespodziewanych gości 2 dni :crazy:.
Lumina, no tak czasem bywa, ale pomyśl, że to już ostatnia @ i za chwilę fasolinaaaaaaaaaaaa.
Muma, Ty się nie denerwuj!!! Jak się macie z fasolem? Jutro wasze pierwsze wspólne badanie. Fasol też się napewno denerwuje pobieraniem krwi więc Ty musisz być spokojna kochana.

reklama
Jak juz mi tą betę potwierdzą to Wam tu wystosuję stado fluidów oraz szkolenie z "wizualizacji";-):-) Ale to jutro koło południa pewnie.
Narazie cicho sza, siedzę jak na bombie i nawet się kurka napić nie można :sorry:

bionda -
mam (y) się dobrze :tak: Coś lub ktoś cały czas drapie mnie jakby od środka pazurkiem małym, drapieżne jakieś coś ;-)

Ostatnia edycja:
ja wiem jak sobie trening mentalny przeprowadzić, dobra sprawa przed zawodami:tak: pewnie to podobne ;-)

bionda no to zdrówko :-D. Ja juz troche senna sie robie :-D zaraz szylka do klatki zagonie i chyba do wyra sie walne, co tak bede siedziała...
;-)

Muma, mówisz, że już Małemu tak paznokcie urosły :-D? No z tym napiciem się to będziesz miała problem jeszcze conajmniej 9 miesięcy + karmienie :-D. Jak tak sobie myślę o sobie to nie wiem jak to wytrzymam :szok:. Nie denerwuj się kochana, zobaczysz ze beta będzie jak ta lala. Gdzie robisz badanie?

Już raz przetrwałam 1,5 roczny odwyk, przetrwam i teraz ;-) W ogóle nie myśli się otym, przynajmniej ja.
Badanie robię w centrum w dużym labie na Skłodowskiej, czynne od 7mej , w sam raz dla mnie :-)
kok.o -ale @ nie ma jeszcze ?? może nie będzie jednak &&&&&&&&& ?

kok.o, do wyrka o tej porze? Posiedź z nami trochę. A czemu szynszylek nie śpi z Tobą tylko w klatce :szok: ?
No to zdrówko :-), za fasola Mumy!

haha! bionda szylek to nocny zwierzak i w nocy nie śpi (drzemie sobie tylko z nudów pewnie, ale gdyby miał calonocny wybieg to pewnie rano by zasnął ;-)). Poza tym on w miejscu nie usiedzi pół minuty :-) Wiec ni cholere w łózku nie dałoby sie go utrzymać :-D Ale klatke ma ogronmą (złożyłam ją z dwóch), więc miejsca tam ma sporo :-)

lumina to normalne, choc nie przez wszystkich pochwalane:-) mój pies tylko w łóżku spał i focha strzelał jak sie go wyganiało hehe

Muma tempka zleciała więc... wiesz jak jest ;-) cudów nie ma...

Ostatnia edycja:
reklama
No ja bym chyba bez szynszylka zasnąć nie mogła :tak:.
Lumina, normalne, normalne nasza sunia śpi z nami przykryta kołderką, że tylko jej nosek widać i zawsze jeszcze mamy z 3 jej przytulanki (króliczka Pinky, Hello Kitty i rybkę Neno - nie mylić z Nemo, to ta sama rybka tylko ma imie wujka Y) . Więc w nocy jest wesoło :-D.
Muma, A ja czekam na instrukcję jak zajść w ciążę. W jaki dzień strzeliliście?

Do góry