reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zerknęłam jeszcze raz aby przeczytać i dobrze widziałam i dobrze doczytałam....teraz kolej na luminę&&&&&&&&&& coś czuję,że to Nasz rok Nasza wiosna dziewczyny...katiuszka do lekarza marsz to rozkaz!!!!!!!bionda no to staranka hehe zaczynasz jak ja :-)
no to kochane miłej niedzieli zerknę do Was wieczorem uciekam na kawkę do znajomych....

lopop Ty też staranka chyba zaczynasz??:-D:tak:

reklama
spadła temperatura do 36.97 :confused2::confused2::confused2: :confused2: i chyba się @ rozkręca ? głowa mnie boli jak na @
qrcze :crazy: :crazy:
no nic popłaczę sobie w wannie

Ostatnia edycja:
lumina - &&&&&&&&&& , po co mierzysz temp w ciągu dnia ?? to nie jest miarodajne, Jeszcze nie ma @, więc się trzymaj mocno !!!

uhh lumina, to walczymy dalej, co?

zakupiłam dziś w aptece cały zapas dopalaczy i za jakies 2 dni zaczynam się znów faszerować... heh...:-(

A dziś obalam piwko (mam nadzieje ze nie ubzdryngole się na smutno... chociaż.. kij z tym... chrzanić to) - Wasze i fasolek zdrowie! :happy:

Ostatnia edycja:
pewnie będzie przyjeżdżać na weekendy ale ciężko będzie trafić w owulacje

no nic zamierzam się nacieszyć życiem - nie długi wybiorę się pewnie na zakupy wiosennej garderoby i pewnie poprawię sobie humor

niestety już jest @ :crazy::crazy:

lumina -przykro mi... Ale wiosna idzie, weekendy będą ciepłe, pachnące...Mówisz, że nie traficie w owu, po prostu musicie wykorzystywać to co Wasze, po tygodniu przerwy armia będzie silna :tak::tak: Będzie dobrze.
kok.o - czy Ty juz piłaś ziółka nr 3 ?? :-) Może też by Ci dobrze zrobiły ?

Ja to chyba dziś nie zasnę, denerwuję się.

reklama
piłam, piłam...
Teraz castagnusa biore ,jeszcze mi zostało opakowanie (jakies 1.5 cyklu). Wiec nie bede łączyć bo może być za duzo tego dobrego.

spoko, zaśniesz, śnić o wieeelkiej bliźniaczej becie będziesz :-)

Do góry