reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zerknęłam jeszcze raz aby przeczytać i dobrze widziałam i dobrze doczytałam....teraz kolej na luminę&&&&&&&&&& coś czuję,że to Nasz rok Nasza wiosna dziewczyny...katiuszka do lekarza marsz to rozkaz!!!!!!!bionda no to staranka hehe zaczynasz jak ja :-)
no to kochane miłej niedzieli zerknę do Was wieczorem uciekam na kawkę do znajomych....

lopop Ty też staranka chyba zaczynasz??:-D:tak:

reklama
uhh lumina, to walczymy dalej, co?

zakupiłam dziś w aptece cały zapas dopalaczy i za jakies 2 dni zaczynam się znów faszerować... heh...:-(

A dziś obalam piwko (mam nadzieje ze nie ubzdryngole się na smutno... chociaż.. kij z tym... chrzanić to) - Wasze i fasolek zdrowie! :happy:

Ostatnia edycja:
pewnie będzie przyjeżdżać na weekendy ale ciężko będzie trafić w owulacje

no nic zamierzam się nacieszyć życiem - nie długi wybiorę się pewnie na zakupy wiosennej garderoby i pewnie poprawię sobie humor

niestety już jest @ :crazy::crazy:

lumina -przykro mi... Ale wiosna idzie, weekendy będą ciepłe, pachnące...Mówisz, że nie traficie w owu, po prostu musicie wykorzystywać to co Wasze, po tygodniu przerwy armia będzie silna :tak::tak: Będzie dobrze.
kok.o - czy Ty juz piłaś ziółka nr 3 ?? :-) Może też by Ci dobrze zrobiły ?

Ja to chyba dziś nie zasnę, denerwuję się.

reklama
piłam, piłam...
Teraz castagnusa biore ,jeszcze mi zostało opakowanie (jakies 1.5 cyklu). Wiec nie bede łączyć bo może być za duzo tego dobrego.

spoko, zaśniesz, śnić o wieeelkiej bliźniaczej becie będziesz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry