reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczynki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś 26 dc i wiem, że miałam testować za 2 dni ale myślę - dziś niedziela i tyle mam tych testów.... :-p
I zrobiłam, jeden z tych tanich paskowych i najpierw nic na nim nie było ale po jakichś 5 minutach (za długo..) pojawiła się baaardzo słaba druga kreska :tak::tak:
Nie jest ona moim przywidzeniem bo M też ją widzi:-) Zrobiłam też test innej firmy i też jest taka słabizna...
Boję się cokolwiek pisać, mówić, robić. Boję się, ze za wczesnie zrobiłam ... Nie wstawiam zdjęć na na zdjęciu ich nie widać,
no ale M widzi obydwie :tak: I nie zniknęły jak miesiąc temu..
Jutro ide na betę.
Trzymajcie za mnie kciuki.
Ja za Was trzymam cały czas !!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Ostatnia edycja:
reklama
Muma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o matko jedyna!!!!!! aż się zakrztusiłam jajecznicą!!!!!!:szok:
A nie mówiłam, że się zacznie!!!!:-) to i ja jutro lecę do lekarza!!!!!! bo u mnie dalej się nie rozkręciła:wściekła/y:
Kochana, moje gratulacje...takie wstępne i nieśmiałe jeszcze, żeby nie zapeszać....no ale jak już na dwóch różnych testach pojawiła sie kreseczka i to kilka dni przed testowaniem właściwym, to nie ma innej opcji, jak fasolka!!!!!!!:tak::-) jejku!!! ale jestem podekscytowana...conajmniej jakbym to ja test robiła!!!!!!:-D

kok.o, dawaj!!!dawaj!!!! korzystaj z dobrej passy i też testuj!!!! kciuki za Twoje II kreseczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ale się pięknie niedziela zaczęła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Muma jak mąż widzi to są!!! to ja po cichutku juz gratuluje! :-) i oczywiście &&&& za bete :-) jutro pisz od razu jaki wynik :-)

U mnie dzis niestety temp.zjechała w dół, więc @ za 2 dni :-( az sie poryczałam:-( :-( , jakiegos doła załapałam a M. wyjechał na kilka dni i nie ma do kogo sie przytulic:-( do doopy...

jeszcze lumina miała dziś testować ?

oooooooooooooooooo wiedziałam - ta cisz od wczoraj , wiedziałam że coś zwiastuje !!!! :-):-):-)

Muma - serdczne uściski !!! całusy !!!
:-):-):-)
aż mi bateria padła w laptopie z wrażenia

ja dziś 28 DC , wychodzi na to że jutro ma być @ - wyliczyłam sobie tak jak mi lekarz mówił że od owulacji 14 dni powinien być okres albo i nie
i w tym cyklu miałam wszystko obcykane co i kiedy , zmierzyłam tylko dziś temperaturę i 37,04 i czekam do jutra jak na szpilkach , testu rano jak zwykle nie zdążyłam zrobić bo zapomniałam przed pierwszym porannym sikaniem a teraz to już za późno

ale mówię Wam - w tym roku wszystkie co chcą będą w ciąży - innej opcji nie ma :laugh2:

przepraszam za literówki ale pisałam szybko i pod duzym wrażeniem

Dzięki wielkie :-) Tak czekamy na luminkę !!! :-):-) Sprawdzam ciągle te kreski czy nie znikną ale są !!! Objawy pozostałe: sennosć i brzuch ciągnie jak na @... temp. w górze ;-)
kok.o - przytulaki, ale wiesz, jeszcze nawet wiosny nie ma ... &&&&&&&&&&&&&&&&&&
lumina - :-)piękna tempka &&&&&&&&&&&&&&&&& kochana
katiuszka - róbmy jutro razem tą betę :tak:

Oj mam stresa, mam ...

Ostatnia edycja:
Muma - kreski są -są ! jutro betka i - niech się dzieje , zaciskam mocno kciuki
lumina - za ciebie też mocno zaciskam ,bo tempka obiecująca.Siknij jutro może co ...
Oj będą rosły fasolinki, la la laala lala......

Muma a nie mówiłam, że te forsycje to będą w lutym kwitły? :-D

ja chyba pójde sobie humor poprawić na zakupach. Nie mam II to chociaż jakiś nowy ciuch bede miała ;-):happy:

pozdrowionka ciężaróweczki :-D

wiesz czuję się całkiem dobrze, czasem zaćmi coś w brzuchu, syski wrażliwe na dotyk ...staram się za bardzo nie nakręcać,ale różne myśli mi po głowie biegają.Jutro rano idę do gina ...zobaczymy co powie, jeśli nie każe nie zamierzam powtarzać żadnych badań na własną rękę i się dodatkowo denerwować... Nie mam plamień żadnych -tfuu , tfuuu! To chyba dobrze :)

reklama
kok.o - ja wczoraj miałam sobie humor poprawiac zakupami a nic nie kupiłam ;-):-)
Jutro rano lecę na tą betę, potem do pracy i pewnie popracuję tydzień, dwa ale mega na spokojnie aż się wszystko NA PEWNO potwierdzi i wyjaśni. Boję się jak cholera.
bzzz - pewno, że dobrze :-)
Oj nie wiem co mam robić ze sobą dzisiaj, miałam sprzątać , prać gotować a siedzę tylko i wgapiam się w te kreski i prawie paznokcie zaczynam obgryzać ;-)
Idę, muszę się czymś zająć, miłej niedzieli Dziewczynki, wpadnę wieczorkiem :-)

Ostatnia edycja:
Do góry