reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
witaj kok.o
:-)
będzie Nam miło jak do Nas dołączysz ,jesteśmy bardzo tolerancyjne i szybko się można z Nami zaprzyjaźnić ......powiedz Nam coś o sobie ??
jeszcze raz Witaj
aaa no masz bardzo fajnego kota w avatarku

będzie Nam miło jak do Nas dołączysz ,jesteśmy bardzo tolerancyjne i szybko się można z Nami zaprzyjaźnić ......powiedz Nam coś o sobie ??
jeszcze raz Witaj

aaa no masz bardzo fajnego kota w avatarku

kok.o
Fanka BB :)
witam bzzzz i zuzanka :-)
No więc jestem osobą spokojną, raczej nieśmiałą. Nie nawiązuje szybko kontaktów. Dużo gadam tylko jak piszę
. I lubię czytać, więc przeczytałam prawie cały ten wątek. Lubie koty, dlatego mam w domu szynszyla.
Mam słabą silną wolę, dlatego musiałam już dołączyć do Was dzisiaj
to chyba tyle o mnie... :-)
No więc jestem osobą spokojną, raczej nieśmiałą. Nie nawiązuje szybko kontaktów. Dużo gadam tylko jak piszę

Mam słabą silną wolę, dlatego musiałam już dołączyć do Was dzisiaj

to chyba tyle o mnie... :-)
Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kok.o bardzo się cieszę,że jesteś .....:-)ja wręcz przeciwnie,jestem zawsze duszą towarzystwa ,też lubię czytać ...to duży plus ,że przeczytałaś Nasz wątek to przynajmniej jesteś w temacie 

ja lubię też koty i chciałabym mieć brytyjczyka niebieskiego,ale mój M nie lubi kotów...:-
dry:

ja lubię też koty i chciałabym mieć brytyjczyka niebieskiego,ale mój M nie lubi kotów...:-
kok.o
no i z tego samego powodu ja tez nie mam kota :-
-
-
-
-( moj M. nie lubi :-
-(
a, ale zapowiedziałam mu, że jak nam sie nie uda "zrobić" dziecka, to przygarne sobie kota
a, ale zapowiedziałam mu, że jak nam sie nie uda "zrobić" dziecka, to przygarne sobie kota

Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
....ach Ci mężowie .....ale i tak ich mocno kochamy ,dzisiaj mój M nie budził mnie rano wstał pojechał zrobił zakupy a ja wstałam o 12 :-)
katiuszka79
witamy "nową" koleżankę kok.o
Jak Cię czytam...to tak jakbym Cię już znała.....hmmmm...pewnie jesteś pokrewna duszyczka:-)
bzzzz....nie martw się Kochana za zapas, żeby dzidziowi nie przysporzyć niepotrzebnych stresów!!! Będzie dobrze...musi być!!!!
A u mnie stwierdzono za niski progesteron, miałam iść po okresie do gina, pewnie przepisałby mi luteinę albo duph..coś tam
no ale na razie nie doczekałam się @!!!!
Dziewczyny, ja naprawdę znam mój organizm i wiem, że się @ rozkręca, dlatego czekam, a ciążę wykluczam tak na 99,9%. To przesunięcie pewnie jest spowodowane długotrwałą chorobą, będzie już z 6 tygodni, jak na zmianę kicham, smarkam, kaszlę itp, a do tego miałam naprawdę stresujący miesiąc, po pierwsze, nie wiem czy pamiętacie, ale nie za ciekawie było między mną a moim M, jak mi po raz kolejny zawalił dni płodne, a po drugie miałam kontrol skarbówki i dowalili mi karę, no ale już to przebolałam, ale co stresu i nerwów się najadłam to moje
Ale obiecuję, daję @ jeszcze czas do końca weekendu. Od poniedziałku działamy!!!!!
Lecę do kuchni, bo mi knedle ze śliwkami wykipią!!!!!

bzzzz....nie martw się Kochana za zapas, żeby dzidziowi nie przysporzyć niepotrzebnych stresów!!! Będzie dobrze...musi być!!!!
A u mnie stwierdzono za niski progesteron, miałam iść po okresie do gina, pewnie przepisałby mi luteinę albo duph..coś tam

Dziewczyny, ja naprawdę znam mój organizm i wiem, że się @ rozkręca, dlatego czekam, a ciążę wykluczam tak na 99,9%. To przesunięcie pewnie jest spowodowane długotrwałą chorobą, będzie już z 6 tygodni, jak na zmianę kicham, smarkam, kaszlę itp, a do tego miałam naprawdę stresujący miesiąc, po pierwsze, nie wiem czy pamiętacie, ale nie za ciekawie było między mną a moim M, jak mi po raz kolejny zawalił dni płodne, a po drugie miałam kontrol skarbówki i dowalili mi karę, no ale już to przebolałam, ale co stresu i nerwów się najadłam to moje

Lecę do kuchni, bo mi knedle ze śliwkami wykipią!!!!!
katiuszka79
brzózka, właśnie oglądam Polsat News i na pasku przeczytałam, że jakiś nowy wirus (nie pamiętam nazwy) atakuje bydło, kozy i owce w Europie. Są już przypadki w Holandii, Wlk. Brytanii. Może te Twoje owieczki złapały jakieś cholerstwo???:-(nie chcę Cię wystraszyć, ale zaraz jak to przyczytałam, to pomyslałam o Tobie i Twoich owieczkach
dlatego piszę.

reklama