Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja wczoraj padłam i spałam jak niemowlę .....
no bo to szok ale jak usłyszałam,że przez głowę Ci przeszła aborcja
rozumiem Cię ,ale jak wszystko zdrowo będzie się rozwijać to raczej nie ma co myśleć o aborcji?trzymam kciuki i mam nadzieję ,że u Ciebie będzie dobrze.....
nie zamartwiaj się ...co do książęk to już dałam na luz bo moja siostra wyciąga i czyta i M mój kazał odpuścić bo zwariuje jak będę się czepiać książek ....ale jak ktoś mi coś przestawi to mam schize 
heheh ale już każdy się przyzwyczaił ,tylko siostry bały się z dziećmi przyjeżdzać bo coś popsują dzieciaki albo pobrudzą,ale już nauczyłam się akceptować pewne rzeczy więc spoko 

no i trzymam kciuki za testowanko &&&&&&&&&&&&&&&&&

moja mama tak miała więc chyba troszkę od niej to mam ;-)jak będę miała chwilę to wrzucę Wam przepis na sałatkę włoską z makaronem bionda oceni czy dobra ;-)
nałapałam <><><><><><> i wczoraj miałam wieczorem wizualizację jak one na mnie lecą
bo z taką energią i z dniami płodnymi to się z łóżka nie ruszę
teraz idę sprzątać tak delikatnie oczywiście, bo nie zamierzam się przemęczać.Po popołudniu mam wizytę, a już mi się doopka z nerwów trzęsie
trzymajcie za mnie kciuki proszę ...

No cuda, normalnie cuda:-) Poza tym wiem już, że gdyby coś się jednak tfu tfu stało, to wracam do pracy...
To zupełnie inne starania są/będą niż w ponure jesienno-zimowe wieczory 
Ty się nie denerwuj (prolaktyna), pij czerwone winko, jedzcie razem orzechy brazylijskie i działajcie bo bez tego ani rusz
aaaaaaaaaaaaaaa

, no ale dziś post seksowy więc moze i dobrze, odpoczne sobie troche...:-)