reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzisiejszą zmianę czasu przywitałam @ :-D:-D:-D
Przyzwyczaila sie do mnie franca jedna i nie chce sobie pojsc dalej. Kumpli szuka @ jedna!
To miłej niedzieli wszystkim. Ja mam nadzieje, ze ona mi da dzis popracowac w ogrodzie.

reklama
ja was kochane pogodzę bo I miejsce za najdłuższy cykl to już dawno należy do mnie - 62 dni :-D
katiuszka rzeczywiście wsparcie i zaangażowanie męża bardzo mi pomaga zwłaszcza że ja go wciąż zamęczam każdą moją obawą i lękiem :sorry2: a on wciąż to wytrzymuje choć czasem się śmieje a czasem huknie ale zawsze wie co mi w danej sytuacji pomoże :tak:
co do rozstępów to nie ma się co martwić na zapas a jeśli się zmory pojawią i kiedyś jedna z dziewczyn na innym wątku powiedziała że to pierwsze rysunki maleństwa więc aż głupio ich nie pokochać ;-)
Ani@k ja chyba muszę cię wirtualnie uściskać i ucałować :* czasem wystarczy jedno zdanie i wszystko zaczyna wyglądać inaczej :tak: i dziękuję za chęc pomocy, jak coś to wpadnę do ciebie :-D :* :* :*

cześć laseczki :-)
yyy kasia.natka no dobra, to moze nie bede sie porywać na pobicie Twojego rekordu ;-):-D wow! ;-) yyy a wiesz, ze u Ciebie to 30 tydzien juz leci? ;-):-) rany... :szok:

Brzózka - to bezbolesnej @ zycze :tak: ;-) i przyjemnych prac ogrodowych :-)

A u mnie sie zachmurzyło, chyba deszcz spadnie :crazy:
i jeszcze ta wredna @ nie przylazła :confused: , temp 1 kreche w dół (jakoś ślamazarnie spada..)... Jak mnie jutro zmora dopadnie to w pracy bede sie zwijać z bólu :wściekła/y:

miłej niedzieli dziewczynki :-)

Witam się porannie..
U mnie dziś coś czuję pogoda będzie naprzemienna ale ja się szykuję na "upał". Narazie jest słonce i prawie 10 stopni.. więc dziś dzień spędzę na spacerach wszędzie tam gdzie mnie wcześniej nie było..
Kok.o no wydaje się ze temp. wcale nie ma ochoty spadać.. moze jeszcze podskoczy??? &&&&&&&&&&&
Kasia.natka miło mi :happy2:
I mam takie pytanie.. nie wiem czy nie powinnam na priv.. :zawstydzona/y:
W ciąży dobrze jest współżyć.. my tu cały czas przesyłamy sobie <><><><> opowiadamy jak mocno się staramy..
Nie pisałaś wcześniej że macie "abstynencję seksualną" powiedz jak teraz "sprawy" wyglądają? Nie chodzi mi o szczegółowy opis tylko o Twoje odczucia.. Misia już dosyć dużo waży, masz co dzwigać.. do tego jeszcze "obowiązki małżeńskie".. Czy istnieje takie hasło jak "libido w ciąży"???
:szok:
mnie to chyba ktoś na odstrzał niedługo weźmie..

Ale dziś pospaceruje, nałykam się swieżego powietrza i moze ciekawość minie..

Miłej niedzieli babolce!!!!

Dzisiejszą zmianę czasu przywitałam @ :-D:-D:-D
Przyzwyczaila sie do mnie franca jedna i nie chce sobie pojsc dalej. Kumpli szuka @ jedna!
To miłej niedzieli wszystkim. Ja mam nadzieje, ze ona mi da dzis popracowac w ogrodzie.

Brzózka kochana, a może trzeba maupę wredną owcami poszczuć???? Tulę.. oby nie bolało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej niedzielnie :-)

Brzózko... już trzymam kciuki za nowy cykl &&&&&&&&& mocno przytulam :happy2:
Ani@k - co prawda pytanie o libido w ciąży było do kasi.n ale ja się też wtrącę: ISTNIEJE :-p
U mnie z każdym tygodniem większe , tak było wtedy i tak jest teraz i jest to naprawdę super bo to nie z obowiązku czy starań, po prostu czysta radość :tak::tak:
bionda - żyjesz kochanie ?? ;-) jak tam mewy ?? :happy:
Życzę wszystkim miłej niedzieli, słonecznej nie tylko nie na niebie :tak:

Brzózka - współczuję bardzo :-(:-( Ale wiesz przecież, że gania tam już z kumplami i rodziną po super wypasionych krzaczorach i łowi tłuściutkie przępięknie myszki ..

Brzózko jakaś kiepska ta niedziela dla ciebie ale trzymaj się
kok.o 30 tc już skończony :blink: skomplikowane to liczenie... a na mój rekord się nie porywaj i reszta dziewczynek też niech sobie odpuści bo szkoda marnować czas :-p
Ani@k na prawdę śmiało możesz pytać o to co cię interesuje :tak: podobno są dwa rodzaje ciężarówek, jedne mają mega libido a drugie zero :sorry2: ja bym siebie gdzieś po środku umieściło a ostatnio to nawet bardzie w dół zmierzam ale to pewnie zmęczenie, nadal przytulanki sprawiają mi przyjemność ale jak kręgosłup boli to się nie chce...ale to może taka końcówka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry