Witajcie wieczorowo..
Chyba zostałam na polu bitwy sama więc sobie napiszę sama do siebie..
Po pierwsze
Kok.o i
Katiuszka no cholera te testy to rzeczywiście jakieś chińskie

.. i w dodatku podróby.. moze podeślę jakieś z karaibów??? Ostatnio, fakt ze we wrześniu wyszedł z II krechami..
Po drugie cholerna małpa jeszcze nie przylazła..
Muma czy moze być tak że test oszukuje??? Bo mi się wydaje ze jak nie ma @ to..

ehhh
Kiedy o 8 przeczytałam że jedna krecha.. aż mnie zatkało..
Wpłynęlo to jakoś na cały mój dzien.. nie wiedziałam co napisać i jak dać pocieszenie.. :-(
Przyłączam się do apelu
Luminy zeby nie robić testów.. i myślę że wirtualne fluidki też nie działają.. więc od dziś nie będę o nie prosić zafasolkowanych :-(
Uuuuuuuuuu ale mnie wzięło!!!
Kasia.natka gdy moja serdeczna koleżanka 12 lat temu była w ciąży z pierwszą córeczką, mieszkała sama z mężem który pracował na pogotowiu. Jej mama mieszkała za granicą, teściowa w innym mieście. Pamiętam jak spytałam ją czy się nie boi i czy da radę sama. Odpowiedziała mi wtedy że wierzy w instynkt macierzyński i że każda kobieta która stanie się mamą daje radę. Tak jak zwierzęta. Też nie mają nikogo do pomocy a rodzą i opiekują się maleństwami. Obecnie ma 3 śliczne córeczki, myślą o synku.. z tym, że "nic na siłę". O macierzyństwie teraz wie tyle co niejedna położna ;-) Mieszka pod Londynem i zamierza zostać "doula" czyli zamierza "matkować" matce..
Do rzeczy.. wiem że świetnie sobie poradzisz z wszystkimi trudnościami.. mając wsparcie eMa (bo przecież jak dobrze pamiętam to on będzie wstawał do Misi) będziesz wspaniałą Mamusią

a gdyby wykańczały Cię nieprzespane noce to zapraszam do mnie.. ja wcześnie wstaję i późno się kładę - razem damy radę ;-)
A rozstępami się nie martw.. eM masuje to nie ma prawa nic wyskoczyć, nawet w chwili porodu!!!
Lumina z jednej strony dobrze ze teściowa chce wrócić.. będzie okazja do głębszej mobilizacji w przeprowadzce.. może do Twojej mamy?? Jeżeli oczywiście wchodziło by to w grę..
Bionda już myślałam ze do Argentyny wyjechałas na wczasy.. ale widzę że Igrek wziął się po przeziębienu do pracy ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma a Ty się oszczędzaj!!! Prace ogrodowe???? Zakupy???? Przecież Twoim zadaniem teraz jest "leżeć i pachnieć"!!!!
Brzózka pamiętam jak Muma wmawiała sobie ze @ przyjdzie i póxniej test z II krechami pokazała.. wiem, wiem.. znasz swój organizm.. ale skoro @ jeszcze nie ma???
No właśnie dziewczynki - dopóki @ nie ma - to wiecie o co chodzi!!!!!
Zuzanka Bzzzz jeszcze większego bzika na punkcie "perfekcyjnej pani domu" ma???? Do tej pory Ty byłaś moim nr 1!!!
Bzzzz poopowiadaj jak wygląda wiosna w bieszczadach, plis!!!!
Dobra bo mi zaraz wszystko się skasuje.. na dziś koniec filozofii...
Do jutra babeczki!!!!