reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie Kobietki!!!
oj...ale niewesoła niedziela dziś...szczególnie dla naszej brzózki...Kochana strasznie mi przykro z powodu kotka...widziałam zdjęcie na facebooku...śliczny!!!! szkoda wielka, naprawdę.......No i trzymaj się dzielnie podczas @!!!! ściskam Cię mocno!!!!!!!!
Muma, ja się trzymam, pisałam wczoraj, że kompletnie nic mi się nie działo jak zrobiłam test i wyszła jedna kreska. Chyba podświadomie wiedziałam, że nic z tego i czekałam na tą sobotnią wizytę u ginekologa, dużą wagę do niej przykładałam, że niby po już coś się będzie konkretnego działo...no i chyba się dzieje..chodzi mi, ze mam już wspomagacze i dzięki temu dużo nowej wiary i nadziei. Dlatego chyba naprawdę pierwszy raz w życiu czekam z utęsknieniem na @ i chyba ją przywitam chlebem i solą:-D albo przynajmniej kwiatami:-D a czuję, że lada chwila będzie, bo mnie piersi bolą @owo, do tego brzuch się rozhulał i powoli zaczyna mi się plamienie. Myślę, że najpóźniej we wtoerk będzie. Chyba, ze dostanie przyśpieszenia i będzie np. dziś w nocy:tak:
A ja mam dziś super humor, mimo, że jestem jakaś ospała, bo jak dobrze wszystko pójdzie na Wielkanoc śmigniemy sobie do Paryża!!!!! już tyle czasu sie zbieramy na ten wypad, ale zawsze były jakieś przeciwności, a teraz wyjątkowo wszystko się dobrze składa...tfu..tfu..żeby nie zapeszyć. No i jakby tak do końca wszystko szło po mojej mysli, to na ten czas wypadną moje dni płodne:tak: to moze by się udało dzieciątko zrobić w Paryżu:-D ehhh ale się zapędziłam....

Ostatnia edycja:
reklama
katiuszka - Wielkanoc w Paryżu, do tego spontaniczne przytulanki ;-) to już wtedy to na bank :tak::tak:
A ja jutro śmigam do miasta i powalczę też z Pocztą Polską także mam nadzieję zdążysz przed II chociaż spróbować tych ziółek. A skoro M ma takie super wyniki to jemu już chyba możesz ziółka darować , wystarczy sam preparat na "siły witalne";-)

eloooo :-)

Brzózka :-( :-( :-( :-( , współczuje odejścia kotka :-(. Ale jak Muma pisała, teraz jest mu na pewno też dobrze :tak:

noooo katiuszka rrrrromantyczne przytulanie w Parrrryżu... oj bedzie sie działo! ;-):-D

Muma, ja jeszcze przykuta do kaloryfera jestem ;-), ale lekkie plamienie po natarciu eMa ;-)sie pojawiło , więc @ tuż tuż :wściekła/y:

a jeszcze a propo libido w ciąży, to potwierdze, JEST!!:-D (znaczy było) nawet czasem większe niż przed ;-):-D

Ostatnia edycja:
kok.o - mnie też zawsze M przyspieszał .. ;-) Co ma być to będzie, wiosna w końcu dopiero się zaczyna , na pewno będzie raz-dwa :tak::tak:
Fajnie po tej zmianie czasu, można bawić się z psiurem i widać piłeczkę ;-) Już nie mogę się doczekać aż będzie naprawdę ciepło, lubimy z eMem siedzieć wieczorem na tarasie (w tym roku ja bez piwka:baffled::-D) i gadać.. Lokalni mieszkańcy idą wcześnie spać a my siedzimy sobie czasem do północy.

oo jjeeeeee .... moje marzenie, mieć taras na którym w weekend latem rano kawke mogłabym sobie wypijać :blink: (znaczy rano po mojemu hehe ;-):-))
no a wieczorem przy piwku liczyć komary nad głową ;-):-)
eeech rozmarzyłam sie... ;-):-)

Marzenia są do realizowania :tak:
Ale po kolei, najpierw dzidzia , potem parę lat roboty ciężkiej, budowa hardcore a potem na starość druga dzidzia :-D:-D
My uciekliśmy z wieżowca, z 10go piętra, jak Julka szła na dwór to ledwo ją widziałam, masakra.. :baffled:

haha :-D
no widzisz, tylko ja już do etapu "potem na starość ... dzidzia" przeskoczyłam :-D
ja w takim wieżowcu na 9-tym piętrze mieszkałam do 12 roku zycia... piękne wspomnienia :-), a ile koleżanek i kumpli na podwórku!

Oj tam , oj tam, niech Ci bionda poopowiada co to znaczy dzidzia na starość ;-) Poza tym jak już machnąć to od razu :tak:
Dzisiaj rano leżymy z M i ja mówię : M, a jak ludzik jest dziewczynką biedną niechcianą przez tatusia ?? :-D:-D
Okazało się, że dziewczynki też są spoko ale może byśmy jeszcze jedno wtedy ??? :rofl2::nerd::baffled::-D Ale obydwoje się tego wystraszyliśmy za chwilę ;-):-)
Bo dziewczynki są super i jeśli jedno dziecko to ja osobiście polecam :tak:

hehe no to go podeszłaś, normalnie szantaż emocjonalny ;-):-D
hihi jak M. wspomni o trzecim kiedyś po 4 nieprzespanej nocy z Fasolem, to pewnie po łbie od Ciebie dostanie :-D

dobra, przeglądnęłam sobie wykresy ciążowe w poszukiwaniu ciąży ze spadającą temp. ;-):cool: (że też takich nie ma??? :-D) i zabieram sie do roboty, musze troche na jutro zrobić. wdepne wieczorkiem ;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry