reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
no 126p to była bryka! :tak:
Pamietam jezdzilismy z rodzicami na wakacje nad morze: rodzice, dwa bajtle ,w cholere bagażu (w bagazniku z przodu i wielki jak ten fiacik tobół na bagazniku na dachu):-)
matko, cały dzien sie jechało...:-)

hehe zadna sie teraz do pryszczy nie przyznaje :-p

hihihi.. to tylko ja sobie "golca" wzięłam? ;-):-D

Ostatnia edycja:
Się jechało, pamiętam jak TIRy nas wyprzedzały to aż zrzucało na pobocze :-) Ale dawał czadu *******ocik , że hej a jak blisko człowiek siedział koło drugiego człowieka..;-) Jak go sprzedawaliśmy to płakałam ;-)
kok.o - a ogólnie jak się czujesz ?:-)

hmmmmm
staram sie z całych sił nie schizować, nie wierzyc w wykresy..
ale... (.)(.) mnie bola, brzuch ciągnie jakos po bokach bardziej i padnieta jestem :sorry2: no i to juz sobie wmówiłam: leciutkie mdłosci rano (ale to moj mozg wyprodukował widząc temperature :tak:)

reklama
Nie da rady, trzeba trochę poschizować, tym bardziej, że u Ciebie to niechybnie te objawy tak szybko nie miną :tak::tak:
Ale nie muszę budzika na 6tą nastawiać w sobotę ? Siusiu wstaję koło 3ej a potem po 9ej sprawdzę dopiero co tam wytestowałaś :happy2: Tyle dni po owu to już krechy jak bawoły będą :tak:
Z Fasolem testowałam 11dpo i był cień ładny :-)

Do góry