reklama
kok.o
Fanka BB :)
aaaa na fure poleciałaś 
blachara!

blachara!

kok.o - tak dokładnie, licealna i wielka ale bez pryszczów był, miał za to fiata 126pTo były czasy...
![]()

och kochane to już u mnie w 13 lat razem jesteśmy
kok.o
no 126p to była bryka! 
Pamietam jezdzilismy z rodzicami na wakacje nad morze: rodzice, dwa bajtle ,w cholere bagażu (w bagazniku z przodu i wielki jak ten fiacik tobół na bagazniku na dachu):-)
matko, cały dzien sie jechało...:-)
hehe zadna sie teraz do pryszczy nie przyznaje
hihihi.. to tylko ja sobie "golca" wzięłam? ;-)

Pamietam jezdzilismy z rodzicami na wakacje nad morze: rodzice, dwa bajtle ,w cholere bagażu (w bagazniku z przodu i wielki jak ten fiacik tobół na bagazniku na dachu):-)
matko, cały dzien sie jechało...:-)
hehe zadna sie teraz do pryszczy nie przyznaje

hihihi.. to tylko ja sobie "golca" wzięłam? ;-)

Ostatnia edycja:
Muma
Się jechało, pamiętam jak TIRy nas wyprzedzały to aż zrzucało na pobocze :-) Ale dawał czadu *******ocik , że hej a jak blisko człowiek siedział koło drugiego człowieka..;-) Jak go sprzedawaliśmy to płakałam ;-)
kok.o - a ogólnie jak się czujesz ?:-)
kok.o - a ogólnie jak się czujesz ?:-)
kok.o
hmmmmm
staram sie z całych sił nie schizować, nie wierzyc w wykresy..
ale... (.)(.) mnie bola, brzuch ciągnie jakos po bokach bardziej i padnieta jestem
no i to juz sobie wmówiłam: leciutkie mdłosci rano (ale to moj mozg wyprodukował widząc temperature
)
staram sie z całych sił nie schizować, nie wierzyc w wykresy..
ale... (.)(.) mnie bola, brzuch ciągnie jakos po bokach bardziej i padnieta jestem

reklama
Muma
Nie da rady, trzeba trochę poschizować, tym bardziej, że u Ciebie to niechybnie te objawy tak szybko nie miną 

Ale nie muszę budzika na 6tą nastawiać w sobotę ? Siusiu wstaję koło 3ej a potem po 9ej sprawdzę dopiero co tam wytestowałaś
Tyle dni po owu to już krechy jak bawoły będą 
Z Fasolem testowałam 11dpo i był cień ładny :-)

Ale nie muszę budzika na 6tą nastawiać w sobotę ? Siusiu wstaję koło 3ej a potem po 9ej sprawdzę dopiero co tam wytestowałaś

Z Fasolem testowałam 11dpo i był cień ładny :-)