Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale coś musi być na rzeczy, bo lekarz chyba ze sto razy mi powtarzał, żeby przemyśleć sprawę w tym Clo...nawet jak mi dwa dni temu odpisywał na meila, to napisał. "ps. przypominam, że po stymulacji Clomidem bardzo wzrasta możliwość ciąży mnogiej"
no a do tego moje ziółka
aaa no właśnie...ja się tak jeszcze zastanawiam...może ten skok to przez Clo razem z ziółkami??? może miałam jakąs mega owulację??? aż sama jestem ciekawa co to za ze mnie za ciekawy przypadek
nie wiem czy Wam pisałam....jak posżłam dziś tego mojego labo, mówię pani po co przyszłam, że miałam w sobotę robiony ten sam hormon no i że jakiś wynik kosmiczny...a ona na mnie tak jakoś dziwnie patrzy...a tu zaraz wszystkie kobitki z tego labo zleciały się do tego biurka i patrzą na mnie jak na jakiś okaz w muzeum lub jakiś ciekawy medyczny przypadek
pewnie dawno...albo w ogóle nie widziały takiego wyniku
no nic...czekamy do jutra...
z tym, że ja nie mam mdłości...
, a potem nastąpiła zmiana i syrenkę zastąpił fiat 126p
nie, nie zrobiłam...pani w labo powiedziała, że póki co wynik byłby na 60% pewny...za wcześnie, u mnie jest 8-9 dni po owu...jak dobrze liczyłam...dlatego jeszcze się wstrzymujea bete w koncu dzisiaj zrobiłas czy nie?

masakra!!! ale ja uwielbiam "TE"czasy bo wszystko było takie prawdziwe
żywe kolory,lato było latem,wiosna wiosną! teraz nawet nie wiemy kiedy jest przedwiośnie!?@#?$?!!??? takie czasy.... szybko,sprawnie ,bezboleśnie ...takie rytuały przechodzimy
:-(a lata uciekają..hmmm..ohh...szkoda bo Nasi rodzice są młodsi o wiek przed Nami bo im "czas"wolniej leciał ...no prawie jeszcze muszę dopracować mój strójlopop - kiedy Komunia, wszystko gotowe ? :-) Ja mam 13go ale jako gość, ufff ;-)

a wiecie na długi weekeknd ma przyjść zmora do mnie ja to zawsze mam takie szczęście
:-)&&&&&&&&
a potem przed Wami "radość" białego tygodnia ;-)
)