cześć Wam!!! nawet nie czytam wszystkiego!!!! piszcie mi tu zaraz co sie dzieje!!!! kok.o w ciąży??????? o Jezusie!!!! a nie mówiłam?!!!!!
dobra, chyba lepiej poczytam co i jak
No i jestem!!! poczytałam co tam naklikałyście...no i dobrze pokombinowałam!!!!!:-)
kok.o!!!!!!!! GRATULUJĘ!!!!! super wieści!!!! a Ty już zwątpiłaś w Wieśka;-)a tu Ci chłopak niespodziankę zrobił!!!!!! rannyyyy ale czad!!!!!!!!
zuzanka...nie śniłam Ci się czasem????? plizzzzzzz

piszesz, że masz plamienia...a takie już "konkretne'??? bo u mnie w środę z rana było minimalne...i na razie cisza...to nie wiem co to było? i czy się jeszcze rozkręci??? na wszelki wypadek ściskam nogi jak Muma radziła

może tez tak spróbuj!!!!!
Muma, mnie się Aleksander bardzo podoba

a na poparcie moich słow, to mój brat najmłodszy jest Aleksander, a to dlatego, ze rodzice zrobili mnie jesgo matką chrzestną i mogłam sobie wybrać imię...oczywiście w miarę rozsądności...no i wybrałam Olka....z tym, że u nas jest Alek. A Szymon tez by mógł być...tylko teraz co drugi to Szymuś

ja uważam, że każde imię jest dobre, byle by nie ośmieszało dziecka!!!
A teraz co u mnie...dostałam wynik, teraz jest 56,41ng/mL. Spadł o połowę, ale i tak jest dwa razy większy niż powinnien być w fazie lutealnej, za to mieszczę się idealnie w normie dla pierwszego trymestru ciąży!!!!!!!!!!! No i co teraz???? napisałam znowu do mojego lekarza co mam teraz robić, bo tak: może być, ze nie jestem w ciąży, a wynik taki, bo mam go za dużo i trzeba zbijać, a może być i tak, ze jestem w ciąży. Na razie brzuch mnie pobolewa...wydaje mi sie, ze trochę inaczej niż na @...ale może mi się wydaje??? piersi mnie bolą...ale chyba tez tak jakoś inaczej...z resztą kok.o tez bolą i co???:-) Jeszcze poczekam, tak do 31-32 dc i wtedy albo w te albo wewte - jak moja babcia mówi
bionda...witaj ponownie!!!! mam nadzieję, że sprawy zawodowe trochę się uspokoiły i teraz częściej będziesz tu gościć

a jak tam staranka? który masz dzień cyklu? sprawdzę na testowankach kiedy jest Twój wielki dzień:-)