reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Łooooooooooo Matkoooooooo!!! KOK.O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udało mi się w końcu zalogować i tu taki news!!!! Super kochana, wyszkoliłaś pięknie swoją Armię :-).

Gratuluję całej Waszej 3-ce!!!

reklama
hejo,hejo :-)
A NIE MÓWIŁAM MOJE SNY SIĘ SPRAWDZAJĄ !!!kok.o wariatko :******jeszcze raz !!!!!!
no ja się podłożyłam dla kok.o aby miała dwie II to ja dzisiaj 28 dc jak w zegarku dzisiaj zaczęłam plamienia na @ :tak: teraz stawiam na Ani@k i katiuszkę
bionda fajnie,że jesteś :tak::-D:-)

to ja dzisiaj pije za II kok.o i już polecą krechy.......1 maja ma testa II katiuszka więc tydzień majowy będzie alkoholowy hehehehe a Ani@k 13 maja II więc akurat do moich urodzin się wyrobią dziewczyny z krechami :-D

aaa i niech mi któraś teraz powie,że sny się nie spełniają!!!!!!!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
kok.o - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
SUPER !!!!!!!!! Wiedziałam i masz te same testy co ja , dobrą serię też trafiłaś !:-D:-D
I te 40 zł na buciki - no czad !!!!!!!:-):-):-):-)
Dbajcie teraz o siebie , napisz nam co M powiedział :happy2::happy2:

zuzanka -
codziennie teraz opowiadaj co Ci się śniło :tak: A na plamienie zalecam to co katiuszce, zaciśnij nogi i myśl o czymś przyjemnym to minie ;-)

Ostatnia edycja:
ALE JAZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok: i że mnie nie było przy kompie jak się dowiedziałąm:angry:
(Dziś pracowałam nawet bardzo ciężko.. w rozjazdach byłam gdzieś poza karaibami.. ale dzięki komórce byłąm na bieżąco :D )

Kok.o JESZCZE RAZ PRZYJMIJ GRATULACJE!!!! aaa.. i chciałam Ci podziękować:tak:
Po pierwsze - zwolniłaś mnie z obowiązkowego filowania przy komórce vel kompie w sobotni poranek.. bo jak pewnie wszyscy wiedzą - ja się mierzę o 5.20 zatem - :* po pomiarze dalej będe spać:-D:-D

A teraz na poważnie.. chciałam Ci podziękować za to, że dałaś mi nutkę ba! nutę nadziei:tak: na to ze jak się chce - to nie ma bata we wsi - musi się udać:tak: oraz za inspirację w wizualizacji cyklu.. jeżeli mi się uda, jeżeli Lopez pójdzie w ślady Wieśka - odnajdę Cię w tym dolnośląskim i wyściskam i wycałuję (oczywiscie w miarę mozliwości delikatnie;-) ).

Z wrażenia Babeczki zapomniałam napisać do każdej z was z osobna - no ale waga sytuacji jest na tyle poważna - ze pewnie mi wybaczycie:happy2:

Aha.. i jeszcze chciałam dodać (to apropo's spelniania się snów) - mnie się ostatnio śniło ze czytam książkę którą Kok.o napisała, więc załóżmy ze ten sen to zwiastun ciąży, ciekawam która następna:confused:
Zuzanka Ty nie czaruj plamieniami, bo jak dobrze poczytasz neta to doczytasz ze plamienia w ciąży się zdarzają;-) :tak:

HEHE dziewczyny jak teraz będzie mi się ,któraś z Was śniła ,że krechy sika albo ,że w ciąży od razu piszę !!!!!!!!!! no więc szykować się po kolei a kok.o to tam teraz z M będą świętować dzisiejszy dzień więc dajmy im chwilę :tak::-D

a ja od tego cyklu mierzę tempkę jak kok.o i Ani@k i ruszam do boju ze swoim Jaśkiem hehehehe:-):tak:

cześć Wam!!! nawet nie czytam wszystkiego!!!! piszcie mi tu zaraz co sie dzieje!!!! kok.o w ciąży??????? o Jezusie!!!! a nie mówiłam?!!!!!
dobra, chyba lepiej poczytam co i jak:szok:

No i jestem!!! poczytałam co tam naklikałyście...no i dobrze pokombinowałam!!!!!:-) kok.o!!!!!!!! GRATULUJĘ!!!!! super wieści!!!! a Ty już zwątpiłaś w Wieśka;-)a tu Ci chłopak niespodziankę zrobił!!!!!! rannyyyy ale czad!!!!!!!!
zuzanka...nie śniłam Ci się czasem????? plizzzzzzz:-D piszesz, że masz plamienia...a takie już "konkretne'??? bo u mnie w środę z rana było minimalne...i na razie cisza...to nie wiem co to było? i czy się jeszcze rozkręci??? na wszelki wypadek ściskam nogi jak Muma radziła:tak:może tez tak spróbuj!!!!!
Muma, mnie się Aleksander bardzo podoba:tak:a na poparcie moich słow, to mój brat najmłodszy jest Aleksander, a to dlatego, ze rodzice zrobili mnie jesgo matką chrzestną i mogłam sobie wybrać imię...oczywiście w miarę rozsądności...no i wybrałam Olka....z tym, że u nas jest Alek. A Szymon tez by mógł być...tylko teraz co drugi to Szymuś:tak:ja uważam, że każde imię jest dobre, byle by nie ośmieszało dziecka!!!

A teraz co u mnie...dostałam wynik, teraz jest 56,41ng/mL. Spadł o połowę, ale i tak jest dwa razy większy niż powinnien być w fazie lutealnej, za to mieszczę się idealnie w normie dla pierwszego trymestru ciąży!!!!!!!!!!! No i co teraz???? napisałam znowu do mojego lekarza co mam teraz robić, bo tak: może być, ze nie jestem w ciąży, a wynik taki, bo mam go za dużo i trzeba zbijać, a może być i tak, ze jestem w ciąży. Na razie brzuch mnie pobolewa...wydaje mi sie, ze trochę inaczej niż na @...ale może mi się wydaje??? piersi mnie bolą...ale chyba tez tak jakoś inaczej...z resztą kok.o tez bolą i co???:-) Jeszcze poczekam, tak do 31-32 dc i wtedy albo w te albo wewte - jak moja babcia mówi:-D
bionda...witaj ponownie!!!! mam nadzieję, że sprawy zawodowe trochę się uspokoiły i teraz częściej będziesz tu gościć:tak:a jak tam staranka? który masz dzień cyklu? sprawdzę na testowankach kiedy jest Twój wielki dzień:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry