reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o kciuki kciukami, Ty fluidki posyłaj!!!!

Bzzzz Zuzanka się focha i ma żal. Zuzanka Bzzzz strzeliła skruchę. No pogódźta się, no!!!!

A ja dzisiaj wypiję za Nasze Mamusie Żywca!!! a co, mi jeszcze wolno:-D
ani@k ale z Ciebie zawodowa negocjatorka:tak:jak będę miała focha na mojego eMa, to też Cię poproszę o negocjacje:-)
a czy ktoś wie gdzie ta bzzzz jest??? gdzieś koło mnie? bo jak tak, to na kawkę zapraszam:tak:spradzę sobie w necie gdzie to jest, bo nie kojarzę nazwy....:confused:

reklama
Kok.o kciuki kciukami, Ty fluidki posyłaj!!!!

Bzzzz Zuzanka się focha i ma żal. Zuzanka Bzzzz strzeliła skruchę. No pogódźta się, no!!!!

A ja dzisiaj wypiję za Nasze Mamusie Żywca!!! a co, mi jeszcze wolno:-D

ooo rraaaany :zawstydzona/y: ale bym sie z Wami napiła, własnie desperadoska! :sorry2:
heh!
teraz tylko przy soczku siedze :-)

A fluidki bede posyłać, oczywiscie :tak:, ale jak juz bede po usg. Na razie to dwie krechy widziałam, jak na własne oczy zobacze Grocha na swoim miejscu i z serduchem, to groszkowe fluidy sie posypią :tak::-)

matko, teraz to sie dopiero stresy zaczna! :shocked2:

buziaki !! :-)

droga katiuszko wylądowałam w londynie(stansted) we wtorek przy pięknej deszczowej pogodzie....do londynu mamy ok 180 mil planowałam przyjechać tutaj dopiero w lipcu ale jak to w życiu bywa niczego nie można przewidzieć i teraz siedzę sobie w angielskim miasteczku i się obijam :confused:
kok.o spokojnie bez stersu kochana wszystko będzie dobrze :-D ciocia bzzzz ci to mówi :)

droga katiuszko wylądowałam w londynie(stansted) we wtorek przy pięknej deszczowej pogodzie....do londynu mamy ok 180 mil planowałam przyjechać tutaj dopiero w lipcu ale jak to w życiu bywa niczego nie można przewidzieć i teraz siedzę sobie w angielskim miasteczku i się obijam :confused:
kok.o spokojnie bez stersu kochana wszystko będzie dobrze :-D ciocia bzzzz ci to mówi :)
ooo!!! to się wczasujesz!!! super!!! tylko trafiłaś na typową angielską pogodę...a powiem Ci, że już dawwwwnnno takiej tu nie było. Do kiedy będziesz??? wybierasz się na zwiedzanie Londynu? jak tak...to wiesz:tak:

Katiuszka oczywiście:tak: bo jak można było zauważyć Zuza i Bzzzz przez chwilę były w swoich objęciach i już się do siebie odzywają:tak:
Kok.o co za stresy??? szukasz na klawiaturze znaczka <fluidek> " ~ " przytrzymujesz chwile paluszkiem i po strachu.. ja nie rozumiem jakie stresy!!!;-) a kiedy wizyta i usg????

Kok.o co za stresy??? szukasz na klawiaturze znaczka <fluidek> " ~ " przytrzymujesz chwile paluszkiem i po strachu.. ja nie rozumiem jakie stresy!!!;-) a kiedy wizyta i usg????

:-D:-D
yyyyyy musze najpierw zadzwonić i sie umówić ;-) :-D pewnie po tym długasnym wekendzie uda mi sie 'wbic' do mojej gin.

hihihi bzzzz to sobe wczasy zrobiłaś z pogodą gwarantowaną! :-D

Jutro zadzwoń!!!!
Bo po łikendzie to już bedzie, który??? 5, 6???tc???? :szok: 7???

Bzzzz, Zuzanka???? Topór zakopany?????

zuzanko i bzzz ale mnie powaliłyście na łopatki:-D:-D
przeszło już wam???
super wiadomości jest już chłopak na naszym wątku więc teraz która będzie miałą dziewczynkę

Heloł!!!!
Nie wiem jak wy wszystkie.. ale ja jestem jeszcze pod wpływem emocji dnia wcZorajszego:tak:
Popijałam wczoraj tego żywca i powiem że mi nieźle do głowy uderzył więc z pełną swiadomością opiłam SZCZĘŚCIE Kok.o:-)

Zuzanka i Bzzzz
domniemam że się dogadałyście..:sorry:
Katiuszka
a Ty nie odpowiedziałaś co u Marianów.. kiedy ma być wynik progesteronu, dziś??? i teraz czeba czekać do wieczora aby sie dowiedziec.. ehhh...
Zuzanka plamienie minęło???
Bionda a co Ty tylko tak na chwilkę?? dawaj do nas!!! Się zaczyna dziać!!!!

Muma, Kasia.natka, Alex___ a Wy mi tu i to już fludiki posyłać!!!!

Ale się maj zaczyna.. pięknie, no pięknie!!!!:-)

reklama
Katiuszka a Ty nie odpowiedziałaś co u Marianów.. kiedy ma być wynik progesteronu, dziś??? i teraz czeba czekać do wieczora aby sie dowiedziec.. ehhh...
cześć ani@k!!!! z racji tego, że wczoraj news nr.1 to był pozytywny test kok.o...miałaś prawo przeoczyć mój post:cool::-) wczoraj pisałam co z progesteronem i jak się Marian sprawił. Ale tak jak pisałam, wczoraj kok.o rządziła:-D
A więc jeszcze raz, drugi progesteron wynosi 56,41ng/mL, spadł o połowę, ale nadal jest dwa razy więcej niż norma w fazie lutealnej. Natomist mieszczę się idealnie w normie dla kobiet w pierwszym trymestrze ciąży:szok::-) na razie nie wiem co robić...czekam na odpowiedz mojego lekarza, testu jeszcze nie robię, a tym bardziej bety....chcę się jeszcze pocieszyć tym stanem "bycie w ciąży":-D na razie plamienia nie ma....piersi dziwnie bolą, czasem brzuch....czyli dalej nic nie wiadomo:sorry:
ok, to takie krótkie sprawozdanie...teraz uciekam do pracy, będę wiczorem!!!!
miłego dnia Babeczki!!!!!

Do góry