reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eeeeeeeeeelllooooooooołłłłł :-):-)
czesc dziewczynki. u Was tez tak gorąco? nie wiem ile stopni jest ale jak z domu wyszłam to w krótkim rekawku było mi gorąco:eek:

zuzanka i bzzzz dajcie któras znac, czy sie pogodziłyscie:tak:. jak nie, to my tu zaraz bedziemy obmyslać jakiś sposób, zebyście sie psiapsiółki pokochały od nowa :-D

dzieki wszystkim pijącym zdrówko, eech, zazdraszczałam ;-):-) bo jeszcze nie mam wstretu do alkoholu :-D

reklama
Boszszsz... asz mi głupio:zawstydzona/y:
Katiuszka no to Ty tez juz jestes na liście zaFasolkowanych!!!!! Testuj!!!!!

U mnie od zawsze jest gorąco.. a dziś to już prawiem ugotowana:-D + 30 chyba.. ale jak mozliwe jest aby na karaibach było inaczej;-)

tak sobie myśle Ani@k, ze Ty bidulko 1 maja sie nie wyspisz :-D katiuszka bedzie testowała w swieto pracy, cala polska bedzie sie przewracała na drugi bok, a schizolce bedą na necie czatowały na wieści :-D:-D

Ale znając słabą silną wolę naszej Katiuszki ;-)- zatestuje wcześniej.. bo przeciez wie ze 1 maja to ja się musze przecież wyspać..:sorry:
Katie, Katie, Katie - TESTUJ, NO!!!!

Kok.o a Ty cały czas w toalecie zakładowej siedzisz??? dopadły Cię pewnie "fale dunaju":-) a kawowstręt już nastał.. czy jeszcze mozesz pić fusiasty napój na nogi stawiający???

Ostatnia edycja:
Hej :-)
Co za piękny gorący, słoneczny dzień:-) ! I kok.o w ciąży !:-)
Super, no teraz to się już posypie :tak::tak:
katiuszka - dawaj szybciej bo jak są bliźniaki to na bank potrzebują może czegoś , no to musisz wiedzieć wcześniej a my razem z Tobą :tak::tak:
Oj dziewczynki jak się cieszę , że się rozkręca :tak:
A fluidki to mnie nie musicie długo prosić ale koleżanki pozostałe to się ociągają, mój biedny Fasol (póki co jest Fasol - poczekam na potwierdzenie ostateczne 4 czerwca :-):tak:) już resztkami sił goni :-p...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hej Muma.. od małego uczysz Fasola dobroci!!!;-) że jak resztkami sił?? Jego jest coraz więcej więc i sił ma więcej:tak:

Ale Ty nie masz pojęcia ile takie fluidy zabierają energii :-):-)
A ja dzisiaj to chyba zaraz zjem wszystko co mam w domu i już myślę co jutro sobie zgrilujemy :-p

Czy któraś z Was zna może jakieś domowe sposoby na łupież, niestety pojawił się u mnie nagle , nie można przecież w ciąży stosować Nizoralu ani tym podobnych , szukam w necie ale jakiegoś złotego środka nie ma chyba ...

Ostatnia edycja:
No fakt!!!!
Co do grilla to się przyłaczę.. bo karkóweczka to już za mną chodzi.. i żyw.. znaczy wareczka;-)

Fasol niech teraz sił nabiera.. Kasię.natkę cza zbudzić do działania, a po weekendzie majowym Kok.o nam walnie porcję fluidów:tak:
Alex__ Ty chyba tez zapominasz o przesyłaniu, co???

:-Dhihi Ani@k w kibelku jeszcze nie siedze :-p na razie tylko brzuch ciągnie i czasel lewy jajnik jak nie zakłuje, nosz jakby mi szpile wbijali.. no ale mam nadzieje ze minie :tak:
a kawa...hmmm.. zrobilam sobie taka jak zwykle...ale do polowy dopiłam.. jeszcze smakuje, ale juz nie tak bosko jak kiedys ;-):-)

musze cos wymyslec na ten weekend, bo sie zapowiada lato pełną parą:-)

zastanawiam sie, na kiedy na wizyte sie umawiac:eek: 3 dni temu gin nic nie widziala, wiec w pon.tez nie bedzie... chyba na nastepny poniedzialek sie umowie (na 8 maja jak sie da...)

Muma hyhy Ibisz bedzi wiedział
:-D

Ostatnia edycja:
reklama
kok.o - brzuch mnie bolał w dwóch ciążach do 9 tygodnia i ciągle sprawdzałam w WC czy jest OK, także spokojnie.
Kawa mi cały czas smakuje a za alkoholem tęsknie - Fasol to jakiś nałogowiec będzie czy jak :-p

Skoro tak późno masz wizytę to może zrób sobie, nawet dziś progesteron i zobacz czy nie masz za mało, jeśli tak to trzeba podać suplemencik. To prawie 10 dni do wizyty...
Z Ibiszem rozmawialam, ale on nie wie co w ciąży ;-)

Do góry