reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no właśnie Katiuszka Ty nie czytaj tylko mów co u Ciebie Mariany zmajstrowały:tak:

Zuzanka a Ty pewna tych plamień jestes??? wiesz że jutro moze ich nie być:tak:

reklama
udalo mi sie dorwac internet i musze slow pare napisac :-Dkok.o cudowne wieści mnie tutaj dopadły a w danej chwilii-bardzo ale to bardzo ci gratuluje
jestem najblizej katiuszki w bognor regis hahaha tak mnie niespodziewanie wywiało , a czy ja dobrze doczytałam że muma będzie miała chłopaka ?
a tak w ogóle to witam was serdecznie babeczki !!!

Ani@k no nie jeszcze bo dzisiaj dwa gluty brązowe wyjęłam na razie nie widzę plamień takich konkretnych.....:zawstydzona/y:katiuszka oho to ja czuje ciążę!!!!!!!!heheheehhehehe ale jaja rób test!!!!albo betę najlepiej no!!!!
Muma Olek ładnie moja siostrzenica Ola i taka śliczna i mądra :tak:;-)

aa co do bzzz to ja mam focha i się nie odzywam:no::sad::no2::hmm:możecie jej to powiedzieć ????

aha i kok.o odhaczam Cię na mojej liście zaliczonych :tak::-D

Ostatnia edycja:
jestem najblizej katiuszki w bognor regis hahaha tak mnie niespodziewanie wywiało , a czy ja dobrze doczytałam że muma będzie miała chłopaka ?
a tak w ogóle to witam was serdecznie babeczki !!!

cześć bzzzz...gdzie Ty jesteś??? nie kojarzę tej nazwy:confused:
a Muma będzie miała synka:tak: dobrze doczytałaś!!!

dziewczyny dziękuje WAM WSZYSTKIM za miłe słowa!!!
:-D eeejjjj kochane jestescie!

eM trampki z testem w środku prawidłowo zinterpretował;-) ;-):-) i ... nic nie powiedział...
(znaczy na początku nic...). Z wielkim usmiechem przytulił mnie i tak został :-)
no a potem pogadaliśmy ;-):-D

Wiecie co, mądre kalkulatory internetowe mówią ,ze termin mam na : 01.01.2013 ! :-D

zuzanka Ty czarownico ;-):-)
katiuszka mnie tez to na ciąze wygląda. w poniedziałek beta? ;-):-)

trzymam kciuki za wszystkich Marianów, Lopezów, Jaśków i innych Gladiatorów! :-D

oj tam zuzanka nie fochaj się prosze mój wyjaz nie był zupełnie zaplanowany ...a tęskniłam za wami bardzo i cały czas o was ciepło myślałam. walnęłam skruchę i proszę o wyrozumiałość :sorry2: zuzanka pw

hehehehe kok.o ale sobie trafiłaś w wystrzałową datę:-D super!!! ale się cieszę!!!! napiałabym się za TO wielkie wydarzenie...ale chyba się powstrzymam...w razie gdyby....no wiecie:-D za to mój M. drinkuje, to niech będzie, że to na zdrowie od nas dla Was:-D
a bety na razie nie robię!!!! zawzięłam się i koniec!!!! najwyżej test.....ale na razie nie!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kok.o kciuki kciukami, Ty fluidki posyłaj!!!!

Bzzzz Zuzanka się focha i ma żal. Zuzanka Bzzzz strzeliła skruchę. No pogódźta się, no!!!!

A ja dzisiaj wypiję za Nasze Mamusie Żywca!!! a co, mi jeszcze wolno:-D

Do góry