reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe no faktycznie wybacz Muma ja jeszcze kawy nie wypiłam to coś mało kumam hehehe, a to mówisz,że po Julkę będziesz jechać i tak przy okazji Wy się załapiecie
a co pisze Ani@k święta racja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ani@k jakbyś była na mazurach tam też idzie się zakochać
a Gąski są koło Kołobrzegu :-)
właśnie zrobiłam pranie ręczne kilku bluzek białych bo do pralki szkoda mi ich wrzucić:-(
kok.o :*

Ani@k jakbyś była na mazurach tam też idzie się zakochać

właśnie zrobiłam pranie ręczne kilku bluzek białych bo do pralki szkoda mi ich wrzucić:-(
kok.o :*
Ani@k
Fanka BB :)
Kok.o a co z glową koguta zrobiłaś??? pewnie amulet.. bo dziób koguta jest nader rzecza cenną i pożądaną...
Zuza ja mam w okolicach olsztyna rodzinę.. jeżdze tam niezbyt często.. nie są to coprawda okolice iście jeziorne.. ale jednak ten Kraków.. no ma w sobie to 'coś';-)
Zuza ja mam w okolicach olsztyna rodzinę.. jeżdze tam niezbyt często.. nie są to coprawda okolice iście jeziorne.. ale jednak ten Kraków.. no ma w sobie to 'coś';-)
kok.o
z głową? hmmm.. ten kogut nie miał głowy 

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Olsztyn powiadasz :-) no nie ale jedźcie kiedyś na MIkołajki ,Pisz pięknie jakby co to dawaj znać to znam kwatery tanie i piękne miejsca nad jeziorem 
Kraków też piękny ale ja wolę naturę
;-):-)
nie chce nic mówić ale fluidki by się przydały jakieś :-
sorry:
kok.o gdzies Ty tego koguta bez głowy znalazła??

Kraków też piękny ale ja wolę naturę

nie chce nic mówić ale fluidki by się przydały jakieś :-
kok.o gdzies Ty tego koguta bez głowy znalazła??
Ani@k
mnie się wydaje ze kogut z piórami bez glowy i dzioba to nabytek z mięsnego za rogiem.. bez dzioba się koguta nie kupuje Kok.o!!! no widać ze Ty wegetarianka jestes, no!!!!
Zuza biorę pod uwagę w wyborze miejsca na tegoroczne wakacje, bo albo TAtry, Sudety.. albo jeziorka.. lubię śpiew ptaków (w ogóle to ptaki koffam:-))
Zuza biorę pod uwagę w wyborze miejsca na tegoroczne wakacje, bo albo TAtry, Sudety.. albo jeziorka.. lubię śpiew ptaków (w ogóle to ptaki koffam:-))
kok.o
zuza w sklepie mięsnym 
hihi Ani@k :-)

hihi Ani@k :-)
Ani@k
Kok.o zapamiętaj że w 'darze' zanosi się na stoły koguta - najlepiej z 'wolnego wybiegu', jest co prawda problem ze złapaniem delikwenta.. ale jak ktoś ma dłuuugie nogi i ponad 160 cm wzrostu - pesteczka. Gorzej jak kogut nie ma tzw. 'podciętych' skrzydeł.. skubany bez podciętych skrzydeł wylatuje czasami do kur sąsiadów i po kogucie.. no nie lada zabawa. Ale efekt u obdarowywanego - nie do opisania
a gdzie się podział wykres??? wiadomo, już nie trzeba mierzyć.. ale popatrzeć tak z rana było bardzo miło..

a gdzie się podział wykres??? wiadomo, już nie trzeba mierzyć.. ale popatrzeć tak z rana było bardzo miło..

Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
zuza w sklepie mięsnym![]()
a przecież Ty wegetarianka to po Ci kogut ,chyba,że zamiast teraz siekierki to koguta pod łóżko ??

Ani@k no to kochana w razie co to Wal śmiało i pytaj o mazury ja podpowiem z chęcią gdzie można fajnie spędzić czas

reklama