reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja dopiero dochodzę do siebie po tym grillu :-):-) Oluś skakał cała noc i.średnio się wyspałam;-)

koko:-):-):-) buziaki dla Groszka, super, ze wszystko OK:-)
bionda- a dziś też 36,9? prawda?? mam nadzieję ze nie przesadzilas z używkami;-):-):-)

Co do ciast to u nas dzis tarta z .budyniem i truskawkami:-)
Miłej niedzieli:-):-):-)

reklama
Witam was moje kochane przy porannej kawuni:-)
My z M nad jeziorkiem balujemy w ten łikend.Pogoda dzisiaj genialna a nie zapowiadało się na taką wczoraj. Widziałam wczoraj kilka bocianów w gniazdach, to takie magiczne i piękne ptaki. Może cosik mi przyniosą:tak:
Nastrój mam bardzo dobry, chociaż brzuch pobolewa troszeczkę jak na @:baffled:
Pozdrowienia z Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego

Ja się też przywitam oczywiście z kawką ...rosół wstawiony- dzisiaj wołowy :)
jagodowe 2.jpgpowiem tak - ciasto wyszło, w smaku dobre, ale ja jednak wole ze swojego przepisu :) To moje ma lepszy smak (samo ciasto, bo owoce wiadomo...). Tak czy siak, smaczne -- zapraszam oczywiście :)

Bzzzz smaka narobilas!!!!
Muma, za duzo kielbasy zjadlas i Olus mial malo miejsca to sie wkurzyl.
Bionda od kilku miesiecy jem ProbaNat-taki integrator dla starajacych sie. Nie wiem czy potem mi zmieni czy nie. We srode mam wizyte.
Caterina zazdroszcze, aj juz nie moge sie doczekac urlopu!!
Kasica przytulam, zobaczysz, ze mama ma racje!! Jesli chodzi o temperature, to rosnie po owulacji i wtedy wiadomo, ze byla. Taki myk. Wczesniej temperatura nie pokazuje ci, ze masz dni plodne, wiec najlepszym rozwiazaniem jest po @ zaczac sie starac, najlepiej co 2 dni, zeby plemniczkow bylo wiecej i byly silniejsze. Na wyresie mozesz tez zaznaczac serduszka:blink:

Ja dzis powtorzylam test, nie powiem stresowalam sie czy tempka nie spadnie i czy test wyjdzie, ale wyszedl baardzo wyrazny! Dzis moj maz uwierzyl.

hejka Babeczki:-)
ups...nie wiemjak to się stało, napisałam tylko przywitanie i już się wysłało:baffled:
Weszłam sobie tak tylko z przyzwyczajenia na BB, a tu pogaduchy od 7 rano:szok::-) wściekłyście się, czy co??? ja dopiero drugie oko otwieram...a tu już tarty w robocie, rosoły się szykują:-) spać nie możecie?????? hehehehe
Mówię mojemu M,. że koleżanki już na forum siedzą, a on "do kościoła baby! a nie na pogaduchy" :-) tak jakby on w każdą niedzielę przed głównym ołtarzem klęczał:-D
Matko...aleście mi smaka znowu zrobiły...jadę zaraz na większe zakupy, to pewnie wrócę z jakimiś ciachami:tak:
A u nas znowu paskudnie...ehhh szkoda słów....
Nie wiem czy Wam w końcu pisałam, że w piątek miałam dzwonić do przychodni czy lekarz ze starej wyraził zgodę na przepisanie się do nich??? No i dzwoniłam!!!! dwa razy, bo jeszcze nie mieli odpowiedzi, ostatni raz jak dzwoniłam, to ta głupia Hindusk kazała zapytać jeszcze w poniedziałk, bo dalej nic nie wiedzą:wściekła/y: O jak się wściekłam!!!!! wydarłam się do baby, że kto to widział, o głupie przepisanie się takie cyrki, że ja jestem w 7 tyg.ciąży i potrzebuję szybko zrobić wizytę z położną!!!! a ona, dzwonić w poniedziałek!!!!! Mam już tego dość, nawet myślałam, czy nie zgłosić się do starej przychodni, ale teraz to już jest wielki cyrk, bo pewnie ani mnie nie ma w starej, ani w nowej!!!!! Wiedziałam, że tak będzie!!!! przez ponad 10 lat byłam dwa razy u lekarza angielskiego, bo zawsze wygląda to tak samo. Po prostu trzeba mieć zdrowie, żeby tu chorować. No i teraz znowu się zaczyna!!!!!! ciekawe co mi powie w poniedziałek....
Uciekam na śniadanie!!! miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kasia.natka, amy czekamy na wieści jak to życie wygląda z tą naszą upragnioną fasolą :-). Puść trochę pary i daj nam znak na co mamy być przygotowane.
Buziaczki i do dziś rana na kawce ;-).

kochana (i Ani@k bo też pytała) myślę że najlepiej być przygotowanym na wszystko :-D każdy dzień może być inny, od bardzo fajnego po bardzo ciężki...
u nas teraz już nie mogę narzekać choć czasem jestem zmęczona ale tak musi być :tak: noce mamy spokojne bo Misia po kąpieli i jedzonku śpi kilka godzin (dziś aż 6 :szok:), budzi się zwykle koło 24-1 , zjada i dalej śpi do około 4, znów jedzonko i sen a potem to już różnie ale z dnia na dzień jest co raz lepiej bo ma już okresy czuwania czyli nie śpi ale też nie płacze, po prostu leży sobie, rozgląda się itd. :-) kąpiele lubi jak woda jest cieplejsza ale już po wyjęciu z wanienki musi sobie pokrzyczeć :sorry2: chodzimy na krótkie spacery bo na razie nie mam odwagi wypuścić się gdzieś dalej bo się boję że zacznie "wrzeszczeć" a tak to zawsze szybko do domu można wrócić :-) chyba mam już wprawę w pielęgnacji itp. bo na początku to się bałam żeby jej nie uszkodzić :blink: teraz właśnie czekam aż się obudzi bo przygotowałam nam miejscówkę na ogrodzie a ona tak słodko śpi już prawi 2 h że żal mi ją budzić...

reklama
witajcie babeczki:-)qrcze...biondia...tak mi przykro,no!!naprawde szczerze współczuję,bo doskonale wiem co czujesz i jak przezywasz...ale uszka do góry,nadejdzie TEN dzień!!!!!:-)u nas cudna pogoda!słonko świeci,cieplutenko na dworze!!!!po południu na spacerek chcemy się wybrac i moze na jakies piwko:tak:

Do góry