reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
kok.o super że wszystko dobrze u ciebie i Groszka
oby tak dalej &&& i czekam na wieści o płci

koko.o twojemu maleństwu nie w główce pomiary,usg itd...maleństwo woli odpoczywc,relaxowac się,leniuchowac,a co??!!!:-)a mam niech spaceruje sobie
ale najwazniejsze,ze jest wszystko w porzadeczku z maleństwem!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)ja jutro z rana bede piekła tez pyszne ciastoooooooooooo
a co?!!!do kawki popołudniowej w sam:-)będzie ja mam fajny przepis,łatwy!!bardzo prosty!!a zarazem pysznyyyyyyyyyyyyyyyy .Cissto robi sie na maślance,!!daje się owoce sezonowe(ja w lodówce mam jagody,wiec dam)i kruszonkę sie robi na wierzch...jest naprawde smaczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzis mięlismy iść na piwko do hotelu który jest w naszej wisce,hotel,restauracja,basen,i inne rzeczy o których pisałąm ostatnio,ale dziś jest tam wesele....wiec po piwku sobie przed domkiem wypiliśmy:-)i zaraz chyba drugiego Redsika otworze
!!!!!!!!!!aaaa,mam jeszcze zapytanie...:-)co to temperatury..ja zaczynam mierzyc dopiero 2 cykl,ni nie wiem jeszcze co z czym...za bardzo...
wiec mam pytanie....ja np.teraz mam niska temp.itd...a jak ona po kilku dniach np.moze zaczac wzrastac to oznacza,ze zbliza się owulacja,tak??????czy to,ze owulacja jest...?????własnie tego nie rozmię za bardzo...
była,czy jest ta owulacja???ja tego nie rozmumie...ja piernicze....mierze,bo jakos wciągło mnie to:-)ale tak do konca nie kumam CZACZY
jak naprawde ma byc z ta temp....................

Ostatnia edycja:
bzzzzzz:-)poważnie????????????ha ha,bo ja jutro go robic tez bede po raz pierwszy!!!!!!!!!!jadłam go u kuzynki mojej i cholernie mi smakował,ona miała akurat wtedy z truskawkami,pyszny był!!jeju mi smakował na maxa
a ja mam jagody,to jutro cos zmajstruje
:-)wolała bym zeby inna sprawa była "zmajstrowana";-)ale chyba my potrzebujemy na to więcej czasu.......................a co do ciasta to jest superasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bzzzz, Kasica dajcie przepis, choc u nas chyba maslanki nie ma:-(
Kok.o super wiesci, oj Groszek wyglada na faceta coraz bardziej!!!
Bionda, mnie sie ostatnio trafiaja podwojne zoltka
My ostatecznie nie pojechalismy nad morze bo ...usnelismy
Kok.o super wiesci, oj Groszek wyglada na faceta coraz bardziej!!!
Bionda, mnie sie ostatnio trafiaja podwojne zoltka

My ostatecznie nie pojechalismy nad morze bo ...usnelismy

A wogóle przypomniało mi sie "coś"jak od kilku mc.przychodzi wredna @,to oczywiście ja jestem ,smutna,załamana,płaczę itd.....i jak moja mam mnie widzi w takim OPŁAKANYM stanie,to powtarza mi zawsze...."NIE PŁACZ KASIU.....PO BURZY ZAWSZE ŚWIECI SŁOŃCE..."tak mi powtarza moja mama kochana....kurcze wierze w to...ale chwile zwatpienia sa tez często...!!!!!!!!!!!!!!!!ps.ta wrdena suka @ przychodzi od 10 mc

reklama
bionda
Fanka BB :)
A ja jak zwykle w nocy
, my to jestemy sowy najlepiej się czujemy po zachodzie słońca :-).
Katiuszka, no jest tu inne lato niż w innych krajach, czasem można zejść z tego upału. Mnie naprzykład od tych gorączek chce się wymiotować i boję się, że udaru dostanę. Moj Y jak prawdziwy Włoch tylko czeka na takie dni i się smaży o praży
. Dla niego jak się nie schajcuje na brykiet to nie lato. Dwa dni temu powiedziałam mu żeby mi kupił mleczko do opalania, to on mi przyniósł olejek z dopalaczem i bez filtra 

. Bylismy dziś na plaży od 15 do 19, ale ja połowę z tego spędziłam pod parasolem. Fajnie masz ztymi polskimi sklepami, ja mam tylko ruski koło siebie, ale też czasem są w nim polskie perełki. Naprzykład ostatnio kupiłam sobie konserwę turystyczną i gołągki Rolnika

.
Kok.o, super że z Grochem wszystko OK!!! A tak swoją drogą to czemu Ty się dziwisz, że nie chciał pozowac? Nie wiesz dziewczyno ile celebryta bierze za fote?
Bzzz, JESTEŚ OKROPNA Z TYMI CIASTAMI!!! Uwielbiam ciasta tylko Y nie, a mnie się nie chce piec jak mam tyko dla siebie robić. A słyszałaś o cieście dla jednej osoby, które się robi w kubku w mikrofali?
Lopop, stanowczo za mało piszesz
.
Kasia.natka, amy czekamy na wieści jak to życie wygląda z tą naszą upragnioną fasolą :-). Puść trochę pary i daj nam znak na co mamy być przygotowane.
Kasica, z tym pytanie to chyba do Mumy i Kok.o, ja dopiero wyczaiłam co znaczą te linie na wykresie, a gapiłam się w nie przez 2 tygodnie
.
Gatto, ja miałam 2 lata temu zawsze jajka z 2 żółtkami, a wogóle tu są jakieś bardziej żółte te żółtka. Zawsze jak coś robię to wygląda jakbym kurkumy dodała. A jak się czujesz? Kupiłaś już jakieś włoskie witaminki?
Muma, pewnie leżysz po tym grilu do góry brzuchem, jak się wczorajsze zakupy udały? No i kochana, bardzo mi dziś ciebie brakowało na skype z zapytanie JAKA DZIŚ TEMPERATURA. Dziś była taka jak kazałaś 36,9
.
Zuzanka, no gdzie Cię wcięło? Czy to w ten weekend Wasza rocznica? Sen miałaś nie z tej ziemi - u mnie na wykresie test dodatni
. Coś się boję, że nawet jak się przypnę do kaloryfera to mi się nie uda
.
U mnie dziś były 2 koleżanki, polki oczywiście i myśmy sobie endometrum trochę reperowały
.
Buziaczki i do dziś rana na kawce ;-).

Katiuszka, no jest tu inne lato niż w innych krajach, czasem można zejść z tego upału. Mnie naprzykład od tych gorączek chce się wymiotować i boję się, że udaru dostanę. Moj Y jak prawdziwy Włoch tylko czeka na takie dni i się smaży o praży

Kok.o, super że z Grochem wszystko OK!!! A tak swoją drogą to czemu Ty się dziwisz, że nie chciał pozowac? Nie wiesz dziewczyno ile celebryta bierze za fote?
Bzzz, JESTEŚ OKROPNA Z TYMI CIASTAMI!!! Uwielbiam ciasta tylko Y nie, a mnie się nie chce piec jak mam tyko dla siebie robić. A słyszałaś o cieście dla jednej osoby, które się robi w kubku w mikrofali?
Lopop, stanowczo za mało piszesz

Kasia.natka, amy czekamy na wieści jak to życie wygląda z tą naszą upragnioną fasolą :-). Puść trochę pary i daj nam znak na co mamy być przygotowane.
Kasica, z tym pytanie to chyba do Mumy i Kok.o, ja dopiero wyczaiłam co znaczą te linie na wykresie, a gapiłam się w nie przez 2 tygodnie

Gatto, ja miałam 2 lata temu zawsze jajka z 2 żółtkami, a wogóle tu są jakieś bardziej żółte te żółtka. Zawsze jak coś robię to wygląda jakbym kurkumy dodała. A jak się czujesz? Kupiłaś już jakieś włoskie witaminki?
Muma, pewnie leżysz po tym grilu do góry brzuchem, jak się wczorajsze zakupy udały? No i kochana, bardzo mi dziś ciebie brakowało na skype z zapytanie JAKA DZIŚ TEMPERATURA. Dziś była taka jak kazałaś 36,9

Zuzanka, no gdzie Cię wcięło? Czy to w ten weekend Wasza rocznica? Sen miałaś nie z tej ziemi - u mnie na wykresie test dodatni

U mnie dziś były 2 koleżanki, polki oczywiście i myśmy sobie endometrum trochę reperowały

Buziaczki i do dziś rana na kawce ;-).