reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

bionda jakoś miesiąc temu też tak znalazłam w jajki

kok.o ale słodki ten Twój Groszek :):) mały leniuszek z niego uśmiałam się z tymi spacerkami i pukanie w brzuszek

reklama
koko.o twojemu maleństwu nie w główce pomiary,usg itd...maleństwo woli odpoczywc,relaxowac się,leniuchowac,a co??!!!:-)a mam niech spaceruje sobie:-Dale najwazniejsze,ze jest wszystko w porzadeczku z maleństwem!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)ja jutro z rana bede piekła tez pyszne ciastoooooooooooo:tak:a co?!!!do kawki popołudniowej w sam:-)będzie ja mam fajny przepis,łatwy!!bardzo prosty!!a zarazem pysznyyyyyyyyyyyyyyyy .Cissto robi sie na maślance,!!daje się owoce sezonowe(ja w lodówce mam jagody,wiec dam)i kruszonkę sie robi na wierzch...jest naprawde smaczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzis mięlismy iść na piwko do hotelu który jest w naszej wisce,hotel,restauracja,basen,i inne rzeczy o których pisałąm ostatnio,ale dziś jest tam wesele....wiec po piwku sobie przed domkiem wypiliśmy:-)i zaraz chyba drugiego Redsika otworze:)!!!!!!!!!!aaaa,mam jeszcze zapytanie...:-)co to temperatury..ja zaczynam mierzyc dopiero 2 cykl,ni nie wiem jeszcze co z czym...za bardzo...:no:wiec mam pytanie....ja np.teraz mam niska temp.itd...a jak ona po kilku dniach np.moze zaczac wzrastac to oznacza,ze zbliza się owulacja,tak??????czy to,ze owulacja jest...?????własnie tego nie rozmię za bardzo...:sorry:była,czy jest ta owulacja???ja tego nie rozmumie...ja piernicze....mierze,bo jakos wciągło mnie to:-)ale tak do konca nie kumam CZACZY:sorry:jak naprawde ma byc z ta temp....................

Ostatnia edycja:
bzzzzzz:-)poważnie????????????ha ha,bo ja jutro go robic tez bede po raz pierwszy!!!!!!!!!!jadłam go u kuzynki mojej i cholernie mi smakował,ona miała akurat wtedy z truskawkami,pyszny był!!jeju mi smakował na maxa:tak:a ja mam jagody,to jutro cos zmajstruje:):-)wolała bym zeby inna sprawa była "zmajstrowana";-)ale chyba my potrzebujemy na to więcej czasu.......................a co do ciasta to jest superasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bzzzz, Kasica dajcie przepis, choc u nas chyba maslanki nie ma:-(
Kok.o super wiesci, oj Groszek wyglada na faceta coraz bardziej!!!
Bionda, mnie sie ostatnio trafiaja podwojne zoltka:eek:

My ostatecznie nie pojechalismy nad morze bo ...usnelismy:sorry:

A wogóle przypomniało mi sie "coś"jak od kilku mc.przychodzi wredna @,to oczywiście ja jestem ,smutna,załamana,płaczę itd.....i jak moja mam mnie widzi w takim OPŁAKANYM stanie,to powtarza mi zawsze...."NIE PŁACZ KASIU.....PO BURZY ZAWSZE ŚWIECI SŁOŃCE..."tak mi powtarza moja mama kochana....kurcze wierze w to...ale chwile zwatpienia sa tez często...!!!!!!!!!!!!!!!!ps.ta wrdena suka @ przychodzi od 10 mc:(:(:(:(

reklama
A ja jak zwykle w nocy :-D, my to jestemy sowy najlepiej się czujemy po zachodzie słońca :-).
Katiuszka, no jest tu inne lato niż w innych krajach, czasem można zejść z tego upału. Mnie naprzykład od tych gorączek chce się wymiotować i boję się, że udaru dostanę. Moj Y jak prawdziwy Włoch tylko czeka na takie dni i się smaży o praży :-D. Dla niego jak się nie schajcuje na brykiet to nie lato. Dwa dni temu powiedziałam mu żeby mi kupił mleczko do opalania, to on mi przyniósł olejek z dopalaczem i bez filtra :-D:-D:-D. Bylismy dziś na plaży od 15 do 19, ale ja połowę z tego spędziłam pod parasolem. Fajnie masz ztymi polskimi sklepami, ja mam tylko ruski koło siebie, ale też czasem są w nim polskie perełki. Naprzykład ostatnio kupiłam sobie konserwę turystyczną i gołągki Rolnika:-D:-D:-D.
Kok.o, super że z Grochem wszystko OK!!! A tak swoją drogą to czemu Ty się dziwisz, że nie chciał pozowac? Nie wiesz dziewczyno ile celebryta bierze za fote?
Bzzz, JESTEŚ OKROPNA Z TYMI CIASTAMI!!! Uwielbiam ciasta tylko Y nie, a mnie się nie chce piec jak mam tyko dla siebie robić. A słyszałaś o cieście dla jednej osoby, które się robi w kubku w mikrofali?
Lopop, stanowczo za mało piszesz :eek:.
Kasia.natka, amy czekamy na wieści jak to życie wygląda z tą naszą upragnioną fasolą :-). Puść trochę pary i daj nam znak na co mamy być przygotowane.
Kasica, z tym pytanie to chyba do Mumy i Kok.o, ja dopiero wyczaiłam co znaczą te linie na wykresie, a gapiłam się w nie przez 2 tygodnie :-D.
Gatto, ja miałam 2 lata temu zawsze jajka z 2 żółtkami, a wogóle tu są jakieś bardziej żółte te żółtka. Zawsze jak coś robię to wygląda jakbym kurkumy dodała. A jak się czujesz? Kupiłaś już jakieś włoskie witaminki?
Muma, pewnie leżysz po tym grilu do góry brzuchem, jak się wczorajsze zakupy udały? No i kochana, bardzo mi dziś ciebie brakowało na skype z zapytanie JAKA DZIŚ TEMPERATURA. Dziś była taka jak kazałaś 36,9 :-D.
Zuzanka, no gdzie Cię wcięło? Czy to w ten weekend Wasza rocznica? Sen miałaś nie z tej ziemi - u mnie na wykresie test dodatni :sorry:. Coś się boję, że nawet jak się przypnę do kaloryfera to mi się nie uda :rofl2:.

U mnie dziś były 2 koleżanki, polki oczywiście i myśmy sobie endometrum trochę reperowały :tak:.

Buziaczki i do dziś rana na kawce ;-).

Do góry