Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ja od tamtego miesiąca sobie powiedziałam , że jak będzie to będzie, a jak nie to nawet teraz lepiej bo najpierw musimy dojść do ładu z tymi przebojami w pracy. Jak będzie to się bardzo ucieszę a jak nie to znow red wine i od nowa schizowanie
.ok, to super!!! ziółka masz już zaklepaneKatiuszka spoko ja poczekam![]()
poczekamy tylko, żeby minął około 14 tydzień i zaraz Ci je wysyłam
I promise!!!!
i musiałam poszukać co i jak. A chodzi o to, że ja odwiecznie mam opryszczki na ustach, raz są długie przerwy między nimi, raz jedna po drugiej. No i teraz coś mnie zaczęła warga lekko swędzieć i szczypać, a to ja już rozpoznaję jak objaw zbliżającej się cholery
No i zaczęłam szukać w necie, jaki to ma wpływ na dziecko itp. O matko jednyna!!!!! najpierw to się tak wystraszyłam, że myślałam, że padnę, ale z upływem przeczytanych stron i artykułów, trochę się uspokoiłam. Podobno to jest tak, po pierwsze groźna jest opryszczka na intymnych częściach ciała, robi się wtedy od razu cesarkę. Po drugie opryszczka wargowa jest niebezpieczna kiedy przechodzi się ją pierwszy raz w życiu właśnie w ciąży. Gdy się ją ma wcześniej, to ma się już przeciwciała i te przeciwciała przechodzą na dziecko i jest niby ok. Mnóstwo dziewczyn pisało, że miało opryszczki non stop w ciązy, w różnych tygodniach i wszystko było ok z dzieckiem, ale były tez takie opinie, że któraś tam poroniła i później okazywało się, że to własnie z powodu opryszczki
no i weź się tu nie stresuj
a najgorsze, że nie można nic za bardzo na to cholerstwo stosować...odpada zovirax i temu podobne maści...ehhhh jak nie urok, to........:-(
po jaka cholere sie naklrecasz,co???!!czytasz,nakrecasz,martwisz,dołujesz,myslisz!!!Ty teraz nie mozesz się denerowowac,no!!!!!!!byłas u lekarza kilka dni temu,jest wszystko dobrze i tak bedzie,a ty czytasz i sie dołujesz!!nie wolno!!!!!!!!!!!!!

Ja tez duzo czasu spedzam w necie,czytam,szukam i rozmyslam itd,to tez nie jest dobre i to wcale!!ale ty jestes w ciąży i stres napewno nie służy!!wiec ani się waż tak robic wiecej!!!!!!!!!!!!Ja jutro do pracy...wiec o 4 pobudka.Ale wieczorkiem z moim mężem na piwko wybieramy się !!u nas na wsi facet otworzył zajebisty hotel!!jest tam basen,sauna,kosmetyczka,fryzjer,sale weselne itd...i jest tam tez restauracja,bardzo ładnie i fajnie jest tam..no i wieczorkiem wybieramy sie na piwko!!kurcze koleś ceny zarzucił sobie jak w rynku we Wrocławiu
a to tylko wiocha jest nie Wrocław!!!!1litości!!!no ale co tam...na piwko sobie mozna wyskoczyc!!!
.