reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

LApisku Z ciazą jest tak ,ze jak jest umowa na czas określony to pracodawca musi przedłuzyc do końca ciazy- ale ..i tu uwaga!! może nie przyjać z powrotem.

Aluś - Ty salsa, rower - hoho - figurka się poprawi!!

Moni
- gdzie Ty? Mam nadzieję , że wypoczywasz, łapiesz jeseinne promyki słońca i się odstresowujesz

reklama
LApisku Z ciazą jest tak ,ze jak jest umowa na czas określony to pracodawca musi przedłuzyc do końca ciazy- ale ..i tu uwaga!! może nie przyjać z powrotem.

Aluś - Ty salsa, rower - hoho - figurka się poprawi!!

Moni
- gdzie Ty? Mam nadzieję , że wypoczywasz, łapiesz jeseinne promyki słońca i się odstresowujesz

kuzwa,nie znalysmy szczegolow Twojej umowy,Lapisku :( ja musialam sie tak ustawic,zeby bylo dobrze,bo z pensji mojego meza to bysmy sie nie utrzymali tak ze wszystkim,wiec musialam byc zapobiegliwa.No i poki co wszystko idzie dobrze.

kuzwa,nie znalysmy szczegolow Twojej umowy,Lapisku :( ja musialam sie tak ustawic,zeby bylo dobrze,bo z pensji mojego meza to bysmy sie nie utrzymali tak ze wszystkim,wiec musialam byc zapobiegliwa.No i poki co wszystko idzie dobrze.

witajcie:-)

ależ miałam dziś podły nastrój, cały dzień czekałam tylko aż będę mogła wreszcie wyjść z roboty, wszystko mnie wkurzało- 2 dni mnie nie było i dziś od rana musiałam wszystko ograniać i naprawiać :wściekła/y: wrrrr..na szczęście już w domku:-)

Anusia- tańce, rowerek i od środy..fitness:-D jakąś mam ostatnio zwiększona potrzebę na ruch:tak: :-D

Lapisku Kochana, Ty już tyle wytrzymałaś że i teraz wszystko zniesiesz dzielnie!:-) tym bardziej, że masz już swoje ,,Wsparcie'':-)

Moniś a gdzie Ty?? czy u Was wszystko dobrze?? uściski:-)

Majeczko a jak Ty się czujesz? odezwij się do nas..;-)

miłego wieczorku Kobitki:-)

witajcie:-)

ależ miałam dziś podły nastrój, cały dzień czekałam tylko aż będę mogła wreszcie wyjść z roboty, wszystko mnie wkurzało- 2 dni mnie nie było i dziś od rana musiałam wszystko ograniać i naprawiać :wściekła/y: wrrrr..na szczęście już w domku:-)

Anusia- tańce, rowerek i od środy..fitness:-D jakąś mam ostatnio zwiększona potrzebę na ruch:tak: :-D

Lapisku Kochana, Ty już tyle wytrzymałaś że i teraz wszystko zniesiesz dzielnie!:-) tym bardziej, że masz już swoje ,,Wsparcie'':-)

Moniś a gdzie Ty?? czy u Was wszystko dobrze?? uściski:-)

Majeczko a jak Ty się czujesz? odezwij się do nas..;-)

miłego wieczorku Kobitki:-)

reklama
Do góry