reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzieki bionda, tez czytalam tez artykul, tylko, ze nie wiem co z niego wynika:baffled:nic, biore nadal dawke od lekarza i czekam na wizyte...

reklama
katiuszka,spełnienia WSZYSTKICH NAJSKRYTSZYCH MARZEN!!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!My po pracy pojechalismy do miasta na zakupy,po 18 wrócilismy,padnieta jesstem na maxa!!szok!!nogi do du....mi wchodza!!!!Jeszcze jutro do pracy...ja piernicze w ten upał to można fatamorgany dostać!!!na bank!!!!!!!!!!!!!!szok!!!ale co iśc trzeba!!!A po pracy sprzatanko,pranie,i pod wieczór koszenie trawy przed domkiem...takie mam plany,ale czy wypala???:)to sie okaze czy nie padne po pracy jak kawka:):):):)No ale wieczorkiem piwko bedzie:):)hi hi juz się chłodzi!!!!!!!!!Zmykam laseczki do wanny sie wykapać i do spania,bo o 4 rano pobódka:-(więc trzeba byc w miare rześkim!!Aja padnieta jak koń po westernie jestem!!!!!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
katiuszka wszystkiego naj naj najlepszego!!! spełnienia marzeń i spokojnej szczesliwej ciązy :)))

Vinga nie stresuj sie, jak przeziernosc w normie, to w normie. Ja poszłabym jeszcze do innego gina, znajdz jakiegos z dobrym sprzetem i pogadaj z Fasolą o koniecznosci wspolpracy;-) :-) Widze, ze Twoj młody taki sam chetny do prezentacji jak mój hehe:-)

ja tez padłam, ide spać :zawstydzona/y:
miłego chłodnego weekendu wszystkim zycze :happy:

hej Dziewuszki moje kochane!!!
Dziękuję wszystkim za piękne życzenia!!! oby się spełniły!!!:tak:A ja jestem tak obżarta, że ledwo poruszam palcami po klawiaturze:-D Byłam z koleżanką w chińskiej restauracji, takiej co się raz płaci i je się do bólu. No to się ojadłam do bólu:tak::szok: miałam jeszcze z nią pojechać na herbatkę, ale już w aucie mnie zmuliło i wróciłam do domu. W domu cisza....:baffled: i chyba jeszcze dłuuuugo potrwa....
Koko. nooo dostał po łebie przy ludziach...tzn. przy pijanym Jamajczyku...no ale on też "ludź";-) Chciałybyscie go widzieć, jak spierniczał do pokoju:-D od tego czasu ani widu ani słychu dziadka...no i dobrze, niech siedzi w swojej norze!!! Może wreszcie skończy się to chore koleżeństwo!!!!
Kurczę, znowu nie odpiszę każdej z osobna, jak planowałam...muszę się połozyć, bo skonana jestem, że szok!!!
Jutro idę na zwiedzanie Londynu jako opiekunka do trójki dzieci. Mojej szwagierki siostra przyjchała z trójeczką, sami z mężem jadą do Belgii, a ona ma się dziećmi zająć, a że lewa do tego...nie ma swoich i nie bardzo lubi..to idę z nimi, żeby ich nie pogubiła:-D trochę mi się nie chce, bo mam dość dzieci przez tydzień, no ale...i tak nie chce mi się w domu z eMem siedzieć, to się przynajmniej przejdę.
Miłego wieczorka życzę i jeszcze raz DZIĘKI za zyczenia!!!!

Ani@k zrób hormony i spokojnie będzie wiadomo co jest nie teges.Wiem ja też strasznie się stresowałam przed odebraniem wyników.

Aleksis ja myśle że na pewno ten tryb pracy nam nie pomaga. U mnie dochodzi jeszcze ogromny stres. Bo wiesz ja z tych pielęgniarek co wszystko przeżywają, rozumieją pacjenta i rodzinę
Tylko to wszystko się potem odbija na moim zdrowiu.
Wczoraj dowiedziałam się o jakimś genialnym profesorze który przyjmuje niedaleko na osiedlu NFZ. Po za tym jest ginekologiem,endokrynologiem i andrologiem. Tak więc w poniedziałek lecę się do niego zapisać, i robimy badanie kijanek mojego M.
Zobaczymy co on nam powie.

Ja jak byłam w szpitalu to też były wspaniałe pielęgniarki :tak: Kurka też sie opisałam i mnie wywaliło !!!Napisałam ci caterina że mam nadzieję że ten lekarz do którego się udajesz zdziała co trzeba i nie będziesz musiała już nawet myśleć o in vitro - czego ci szczerze życzę (no i mam nadzieję że to nie jest nikt z pseudo kliniki abOvo!!)

Witam się babeczki ale smutno mi jak cholerka ... no nic nadal będę piła ziółka, ale coś M mi tu szwankuje i zaczyna piwkować ... no i po co te kuracje? :angry:No nic na razie czuję się jakby mnie czołg przejechał ...M działa mi na nerwa ...dobrze że go dzisiaj go nie będzie - pracuje :))) Nie chciałam wam smęcić ale same wyraziłyście na to pozwolenie :sorry2:
Vinga - słuchaj mumy, spokojnie na pewno wszystko jest w porządku :tak:
bionda właśnie miała się ciebie pytać jak to zrobiłaś ze 4 dni miałaś pozytywny test ciążowy !!!
Aleksis 1- jak tam tańce ?!
katiuszka - ale ty bojowa kobitka jesteś ...Ja jak słyszę "podjechałbym na zimne piwko" - odpowiadam "to jedź", złość się we mnie wzbiera a jak wykipi to nie ręczę za siebie ..Wczoraj siedział niby w domu... no do cholery to tylko piwo jest na upały !!W dodatku mamy w domu gościa który walczy z nałogiem i M sam kazał wszystko z domu w butelkach powynosić a z takimi tekstami mi wyjeżdża że on tylko na piwko i bezsensu czeka że mu dam przyzwolenie czy co ? No chłopy są jakieś inne :wściekła/y:

Bzzz, to testy owulacyjne, nie ciążowe :-D. I nie wiem jak to się stało, że 4 pozytywne, ale na każdym II krechy. Już się nawet wk... bo nie wiem o co chodzi.
Wczoraj zaczęłam ziółka nr 1 Klimuszki na niepłodność. Mieszanka ma piękny zapach i jest bardzo kolorowa ale jak ją zaparzę przez 3 godz. to taki zajzajer, że przełknąć się nie da :baffled:. Pije zawzięcie.

Jadę na plaże bo ukrop nieziemski.

Miłego weekendu Dziewczynki.

reklama
heej

ja też się rozpływam.. 2x było już u nas 'oberwanie chmury' a teraz ukrop nieziemski:baffled:
ja wczoraj zaczęłam ziłóka nr 3, rzeczywiście pięknie pachną.. wczoraj miałam wrażenie że kwiaty z całej łąki piję:-)
zrobiłam tak: 1 łyżeczkę ziółek zalałam wrzątkiem i parzyłam przez pół godziny, potem fusów nie odlewałam.. także mój napar był jakoś parę razy mocniejszy..:zawstydzona/y: czy jak to pic? cedzić???:sorry2:

aaa nie wiem też czy ze mną wszystko ok, ale mi te ziółka bardzo smakują:happy2: a ha i po szklanie piwa wciągnęłam 'zioło' ale Muma mówiła że z winem łączyć można to myślę ze z piwem też..;-)

wiesiołka zapomniałam kupić.. ten specyfik sobie na kolejny cykl zapodam:tak:

teraz próbuję się zrelaksować na poniedziałkowe badanie.. poranne nerwy już mi minęły.. teraz luz blus (oby)

Bzzzz dawaj mocniej łapkę, ścisnę i smutek przejdzie!!!!!!!!!! widzę że zdecydowałaś się zacząć cykl tak jak ja.. bardzo mi miło:sorry2::sorry2:.. myślałam że u Ciebie obrót spraw przybierze inny obrót... aaa i o jedno Cię proszę - nie denerwuj się niepotrzebnie, walnij szklanę piwa.. czy se coś innego dobrego łyknij.. ale się nie denerwuj.. bo nerwy 'szkodzą' prolaktynie.. a wiesz jakie to niesie za sobą skutki????? liczenie do 10 nie pomaga.. mi bynajmniej.. 4 wdechy i 6 dłuższych wydechów też na mnie nie działa.. zastanawiam się nad jakąś fachową pomocą.. albo nad zatrudnieniem jakiegoś dobrego młotkowego aby mi conieco z łba powytłukał.. tia... to se pomarudziłam.. idę na piwko.. póki jeszcze się całkowiecie nie wystudziło..

jutro będzie lepiej!!!! jadę do Mamusi na obiadek <jupi><jupi><jupi>

Bzzzz przepraszam.. teraz dopiero doczytałąm Twego wcześniejszego posta.. ja się ostatnio coś za częśto kompromituję!!!!:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Do góry