reklama
katiuszka,spełnienia WSZYSTKICH NAJSKRYTSZYCH MARZEN!!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!My po pracy pojechalismy do miasta na zakupy,po 18 wrócilismy,padnieta jesstem na maxa!!szok!!nogi do du....mi wchodza!!!!Jeszcze jutro do pracy...ja piernicze w ten upał to można fatamorgany dostać!!!na bank!!!!!!!!!!!!!!szok!!!ale co iśc trzeba!!!A po pracy sprzatanko,pranie,i pod wieczór koszenie trawy przed domkiem...takie mam plany,ale czy wypala???
to sie okaze czy nie padne po pracy jak kawka

No ale wieczorkiem piwko bedzie
hi hi juz się chłodzi!!!!!!!!!Zmykam laseczki do wanny sie wykapać i do spania,bo o 4 rano pobódka:-(więc trzeba byc w miare rześkim!!Aja padnieta jak koń po westernie jestem!!!!!

Ostatnia edycja:
kok.o
Fanka BB :)
katiuszka wszystkiego naj naj najlepszego!!! spełnienia marzeń i spokojnej szczesliwej ciązy
))
Vinga nie stresuj sie, jak przeziernosc w normie, to w normie. Ja poszłabym jeszcze do innego gina, znajdz jakiegos z dobrym sprzetem i pogadaj z Fasolą o koniecznosci wspolpracy;-) :-) Widze, ze Twoj młody taki sam chetny do prezentacji jak mój hehe:-)
ja tez padłam, ide spać
miłego chłodnego weekendu wszystkim zycze
Vinga nie stresuj sie, jak przeziernosc w normie, to w normie. Ja poszłabym jeszcze do innego gina, znajdz jakiegos z dobrym sprzetem i pogadaj z Fasolą o koniecznosci wspolpracy;-) :-) Widze, ze Twoj młody taki sam chetny do prezentacji jak mój hehe:-)
ja tez padłam, ide spać

miłego chłodnego weekendu wszystkim zycze

katiuszka79
hej Dziewuszki moje kochane!!!
Dziękuję wszystkim za piękne życzenia!!! oby się spełniły!!!
A ja jestem tak obżarta, że ledwo poruszam palcami po klawiaturze
Byłam z koleżanką w chińskiej restauracji, takiej co się raz płaci i je się do bólu. No to się ojadłam do bólu
miałam jeszcze z nią pojechać na herbatkę, ale już w aucie mnie zmuliło i wróciłam do domu. W domu cisza....
i chyba jeszcze dłuuuugo potrwa....
Koko. nooo dostał po łebie przy ludziach...tzn. przy pijanym Jamajczyku...no ale on też "ludź";-) Chciałybyscie go widzieć, jak spierniczał do pokoju
od tego czasu ani widu ani słychu dziadka...no i dobrze, niech siedzi w swojej norze!!! Może wreszcie skończy się to chore koleżeństwo!!!!
Kurczę, znowu nie odpiszę każdej z osobna, jak planowałam...muszę się połozyć, bo skonana jestem, że szok!!!
Jutro idę na zwiedzanie Londynu jako opiekunka do trójki dzieci. Mojej szwagierki siostra przyjchała z trójeczką, sami z mężem jadą do Belgii, a ona ma się dziećmi zająć, a że lewa do tego...nie ma swoich i nie bardzo lubi..to idę z nimi, żeby ich nie pogubiła
trochę mi się nie chce, bo mam dość dzieci przez tydzień, no ale...i tak nie chce mi się w domu z eMem siedzieć, to się przynajmniej przejdę.
Miłego wieczorka życzę i jeszcze raz DZIĘKI za zyczenia!!!!
Dziękuję wszystkim za piękne życzenia!!! oby się spełniły!!!

Koko. nooo dostał po łebie przy ludziach...tzn. przy pijanym Jamajczyku...no ale on też "ludź";-) Chciałybyscie go widzieć, jak spierniczał do pokoju

Kurczę, znowu nie odpiszę każdej z osobna, jak planowałam...muszę się połozyć, bo skonana jestem, że szok!!!
Jutro idę na zwiedzanie Londynu jako opiekunka do trójki dzieci. Mojej szwagierki siostra przyjchała z trójeczką, sami z mężem jadą do Belgii, a ona ma się dziećmi zająć, a że lewa do tego...nie ma swoich i nie bardzo lubi..to idę z nimi, żeby ich nie pogubiła

Miłego wieczorka życzę i jeszcze raz DZIĘKI za zyczenia!!!!
hej dziewczyny, slyszalyscie o nowej absurdalnej ustawie obowiazkowych szczepien?? jesli nie, zapoznajcie sie lepiej. wklejam link rowniez do internetowej petycji przeciw tej ustawie. ja ja podpisalam.STOP PRZYMUSOWI SZCZEPIEŃ - Petycje Online
Ani@k zrób hormony i spokojnie będzie wiadomo co jest nie teges.Wiem ja też strasznie się stresowałam przed odebraniem wyników.
Aleksis ja myśle że na pewno ten tryb pracy nam nie pomaga. U mnie dochodzi jeszcze ogromny stres. Bo wiesz ja z tych pielęgniarek co wszystko przeżywają, rozumieją pacjenta i rodzinę
Tylko to wszystko się potem odbija na moim zdrowiu.
Wczoraj dowiedziałam się o jakimś genialnym profesorze który przyjmuje niedaleko na osiedlu NFZ. Po za tym jest ginekologiem,endokrynologiem i andrologiem. Tak więc w poniedziałek lecę się do niego zapisać, i robimy badanie kijanek mojego M.
Zobaczymy co on nam powie.
Ja jak byłam w szpitalu to też były wspaniałe pielęgniarki

Witam się babeczki ale smutno mi jak cholerka ... no nic nadal będę piła ziółka, ale coś M mi tu szwankuje i zaczyna piwkować ... no i po co te kuracje?

Vinga - słuchaj mumy, spokojnie na pewno wszystko jest w porządku

bionda właśnie miała się ciebie pytać jak to zrobiłaś ze 4 dni miałaś pozytywny test ciążowy !!!
Aleksis 1- jak tam tańce ?!
katiuszka - ale ty bojowa kobitka jesteś ...Ja jak słyszę "podjechałbym na zimne piwko" - odpowiadam "to jedź", złość się we mnie wzbiera a jak wykipi to nie ręczę za siebie ..Wczoraj siedział niby w domu... no do cholery to tylko piwo jest na upały !!W dodatku mamy w domu gościa który walczy z nałogiem i M sam kazał wszystko z domu w butelkach powynosić a z takimi tekstami mi wyjeżdża że on tylko na piwko i bezsensu czeka że mu dam przyzwolenie czy co ? No chłopy są jakieś inne

bionda
Bzzz, to testy owulacyjne, nie ciążowe
. I nie wiem jak to się stało, że 4 pozytywne, ale na każdym II krechy. Już się nawet wk... bo nie wiem o co chodzi.
Wczoraj zaczęłam ziółka nr 1 Klimuszki na niepłodność. Mieszanka ma piękny zapach i jest bardzo kolorowa ale jak ją zaparzę przez 3 godz. to taki zajzajer, że przełknąć się nie da
. Pije zawzięcie.
Jadę na plaże bo ukrop nieziemski.
Miłego weekendu Dziewczynki.

Wczoraj zaczęłam ziółka nr 1 Klimuszki na niepłodność. Mieszanka ma piękny zapach i jest bardzo kolorowa ale jak ją zaparzę przez 3 godz. to taki zajzajer, że przełknąć się nie da

Jadę na plaże bo ukrop nieziemski.
Miłego weekendu Dziewczynki.
reklama
Ani@k
heej
ja też się rozpływam.. 2x było już u nas 'oberwanie chmury' a teraz ukrop nieziemski
ja wczoraj zaczęłam ziłóka nr 3, rzeczywiście pięknie pachną.. wczoraj miałam wrażenie że kwiaty z całej łąki piję:-)
zrobiłam tak: 1 łyżeczkę ziółek zalałam wrzątkiem i parzyłam przez pół godziny, potem fusów nie odlewałam.. także mój napar był jakoś parę razy mocniejszy..
czy jak to pic? cedzić???
aaa nie wiem też czy ze mną wszystko ok, ale mi te ziółka bardzo smakują
a ha i po szklanie piwa wciągnęłam 'zioło' ale Muma mówiła że z winem łączyć można to myślę ze z piwem też..;-)
wiesiołka zapomniałam kupić.. ten specyfik sobie na kolejny cykl zapodam
teraz próbuję się zrelaksować na poniedziałkowe badanie.. poranne nerwy już mi minęły.. teraz luz blus (oby)
Bzzzz dawaj mocniej łapkę, ścisnę i smutek przejdzie!!!!!!!!!! widzę że zdecydowałaś się zacząć cykl tak jak ja.. bardzo mi miło
.. myślałam że u Ciebie obrót spraw przybierze inny obrót... aaa i o jedno Cię proszę - nie denerwuj się niepotrzebnie, walnij szklanę piwa.. czy se coś innego dobrego łyknij.. ale się nie denerwuj.. bo nerwy 'szkodzą' prolaktynie.. a wiesz jakie to niesie za sobą skutki????? liczenie do 10 nie pomaga.. mi bynajmniej.. 4 wdechy i 6 dłuższych wydechów też na mnie nie działa.. zastanawiam się nad jakąś fachową pomocą.. albo nad zatrudnieniem jakiegoś dobrego młotkowego aby mi conieco z łba powytłukał.. tia... to se pomarudziłam.. idę na piwko.. póki jeszcze się całkowiecie nie wystudziło..
jutro będzie lepiej!!!! jadę do Mamusi na obiadek <jupi><jupi><jupi>
Bzzzz przepraszam.. teraz dopiero doczytałąm Twego wcześniejszego posta.. ja się ostatnio coś za częśto kompromituję!!!!

ja też się rozpływam.. 2x było już u nas 'oberwanie chmury' a teraz ukrop nieziemski

ja wczoraj zaczęłam ziłóka nr 3, rzeczywiście pięknie pachną.. wczoraj miałam wrażenie że kwiaty z całej łąki piję:-)
zrobiłam tak: 1 łyżeczkę ziółek zalałam wrzątkiem i parzyłam przez pół godziny, potem fusów nie odlewałam.. także mój napar był jakoś parę razy mocniejszy..

aaa nie wiem też czy ze mną wszystko ok, ale mi te ziółka bardzo smakują

wiesiołka zapomniałam kupić.. ten specyfik sobie na kolejny cykl zapodam

teraz próbuję się zrelaksować na poniedziałkowe badanie.. poranne nerwy już mi minęły.. teraz luz blus (oby)
Bzzzz dawaj mocniej łapkę, ścisnę i smutek przejdzie!!!!!!!!!! widzę że zdecydowałaś się zacząć cykl tak jak ja.. bardzo mi miło

jutro będzie lepiej!!!! jadę do Mamusi na obiadek <jupi><jupi><jupi>
Bzzzz przepraszam.. teraz dopiero doczytałąm Twego wcześniejszego posta.. ja się ostatnio coś za częśto kompromituję!!!!

Ostatnia edycja: