reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Alex marze tez o takim!!! tylko nie mam se go wsadzic:baffled:

Aleksis przytulam! Choc wiem, ze plamienie nie przesadza sprawy...

reklama
Aleksis- trzymaj się kochana... Musi być dobrze i będzie na pewno ,już niedługo :tak:
alex - -hamak piękny ale ja się hamaków boję, że się wyturlam na ziemię :-) My chcemy kupić taki pawilon z Ikei na przyszłe wakacje, zeby tam sobie z Olusiem w wózeczku siedzieć/leżeć;-) Na tarasie to nie to samo :-p

Gatto - możemy zrobić tak - Ty go kupisz, zamontujemy u mnie i możesz korzystać kiedy tylko zechcesz:-D
Muma - wrzuć linka tego pawilonu z ikei
Aleksis - wiem, że pocieszanie w takich chwilach niewiele znaczy, dlatego ciepłe myśli przesyłam

zapomniałam WAm napisać - my w po środowej wizycie, wszystko si, Martyna wszystkie wymiary ma modelowe, nogi długie (raczej nie po mamusi:-D), wyniki bez zmian, ale przynajmniej nie lecą w dół, waga 2 na plusie przez ostatnie 3 tygodnie, więc coś tam ruszyło, mimo, że jem tyle samo

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

u mnie pół dnia nie było prądu .....moje samopoczucie w tym tygodniu niskie jak moje ciśnienie i większość z Was ,kawa nie pomaga migrena dokucza ,że aż łzy lecą i humor dość ciężki ale muszę dawać radę ,najlepiej bym spała całe dnie .....ehhhhh

alex_ no hamak piękny ja uwielbiam takie rzeczy do domu i tarasu i ogrodu ooooooo ale się rozmarzyłam ,a za rok my mamy remont w planach więc łączę się z Wami dziewczyny w bólu już teraz bzzzz ale fajnie w takiej nowej sypialni ,świeczuszki ,winko i uuuhuhu hehe:rofl2:
Aleksis tulę mocno ...uda się !:tak:
katiuszka pij kochana te płyny bo to ważne .....nie wiem ale słyszałam od dziewczyn ciężarnych no i chyba Muma wie lepiej prawda?

spijam kawkę ale nie wiem czy to pomoże , i jutro mam do zrobienia ok 24 kg borówki amerykańskiej ...ktoś pomoże???

Aleksis rozumiem zię bardzo dobrze i przesyłam dobre myśli.
Zobaczesz będzie dobrze, wkońcu sie uda i będziemy miały Cuda-sorki Alex.
Ale nawet nie czuje jak mi sie rymuje:-D

Alex hamaczek pierwsza klasa, też lubię takie mebelki. Tylko ni jak mi na balkon nie wlizie:baffled:

Katiuszka pij wodę z dodatkiem cytryny. Ja zwykłej minerałki to do ust nie wezmę a z cytrynką jakos wchodzi.

Zuzanka ja bardzo chętnie pomogę , lubię taką robotę kulinarną.

Kok.o a to specjalnie dla ciebie wynalazłam body dziecięce FAMILY PINK | AKCESORIA \ DLA DZIECI \ Body Niemowlęce | RockMetalShop.pl

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczyny,
trochę mnie nie było, ale myślami byłam z Wami.
Miałam gościa....młodsza siostra w odwiedziny do nas przyjechała.
Wczoraj byłam również na usg 11 tygodnia. Przeżycie ogromne...te wszystkie parametry...
Moje dziecko już ssie kciuk:)a ja naiwnie myślałam, że smoka u nas nie będzie:)

Zazdroszczę Wam tej kawy. W czasie pobytu siostry codziennie rano budził mnie zapach kawy:) Czysta przyjemność:)

Zuzanka81 ja chętnie pomogę z tą borówką, na pewno będziesz mieć mniej do przerobienia:)

Caterina to dawaj :tak:pomoc z przyjemnością przyjmę ;-)i każda z nas doczeka się maleńkiego Cuda&&&&&&&& musimy w coś przecież wierzyć......i zajebiste te bodziaki !!!:ninja2::rolleyes::rofl:
aaronka no to jesteś w kolejce ;-)wszyscy chętni do zmniejszenia ilości :happy: no i witam Cię w Naszym gronie:happy:

zuza ja chetnie pomoge , troche Ci ulże pochłaniając sporo :-D
caterina hehehe:-D fajne:-)
yyyyy czy wszystkie body są w podobnych cenach?? :szok:... musze sie troche zorientować w temacie:sorry2:
i kurde, musze zaczac sie rozglądać za drugim etatem:baffled:

p.s uffff na szybko wklepałam sobie 'body' i wujek google mnie uspokoił;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry