hej Koleżanki moje drogie:-)
Ja już po pracy, tylko pół dnia dziś byłam. Od poniedziałku spróbuję normalnie chodzić, ale w czwartek znowu wolne, bo mam wizytę w szpitalu na usg. Tym razem nie stresuję się tym, na wszelki wypadek wypiję przed meliskę, jak ani@k radziła

Po drodze do domu wstąpiłam do polskiego sklepu, bo gotuję fasolkę po bretońsku i brakło mi kilku składników. Mieli akurat dostawę towaru, ile fajnych rzeczy naprzywozili

Kupiłam sobie gotowe pierogi z jagodami!!! ale sobie użyję!!!!

ale póki co gar fasoli się gotuje.
Dziewczyny, nie wiecie jak sobie poradzić z bólem głowy w ciązy??? qrwa mać!!! jak nie urok, to sraczka!!!! tak mi czacha dymi, że nie wyrabiam!!! czytałam na necie, że wolno wziąć jedną tabletkę paracetamolu lub apapu...ale ja wiem, że mnie one nie pomagały...Myślałam, że te cholerne migreny odpuszczą mi w ciąży, ale gdzie tam!!! w prawdzie to jest pierwszy raz czyli 12 tygodni było bez bólu...mam nadzieję, że rzadko mnie to będzie łapało

A z ciekawostek...rano prasowałam sobie letnie spodnie do pracy....ja je wkładam...a one za małe

Pamiętam, że jeszcze 2 tygodnie temu byłam w nich w muzeum!!!! no nieźle!!! jak będę tyła w takim tempie, to za parę dni zostanę w jednych dresach na tyłku;-)
Idę doglądnąc fasoli...wpadnę póżniej!!!
aaaa
Muma trzymam kciuki za Olusia!!!!!! będzie dobrze...nic się nie martw!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ani@k niestety to była wina pralki

czasem tak wariuje...nic jej nie poradzisz...angielska technologia

Kiedyś był już nawet angielski specjalista;-) i oznajmił, że najwyraźniej wkładam za dużo prania

Ja mu tłumaczę, że kilka lat tak piorę i nigdy się nie zmieniał sam program...a on nic, tylko za dużo prania

No i gadaj mu, jak on wie lepiej.