reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no tak tuż przed to raczej nie ,poczekaj po przeglądzie dopiero zbałamuć chłopa :tak:a wierszyk pierwsza klasa zdolne mamy tutaj kobity :tak::-)

a tak przy okazji ,dziewczyny czy ja aby nie powinnam pójść jeszcze raz na przegląd z tym endo? może ono za duże jest i coś się dzieje złego? bo czytam i czytam,że normalne to nie jest 18 mm :zawstydzona/y:powinna być ciąża przy takim endo

Ostatnia edycja:
reklama
z wizyty przyjdę uchachana,
z radości eMowi kupię colę..
ciacho zarzucę, zjem banana,
by spelnić gluta świętą wolę..

Zuza a może warto zrobić test???
bo to Twoje endo rzeczywiście zbyt grube jest..

Ostatnia edycja:
banan jak afrodyzjak podziała
cola emowi siły doda
bo taka dla Ciebie pora nastała
ze nie ma siły
na pewno sie uda:-)

kurcze zuza kompletnie na endo sie nie znam... nigdy nikt mi grubości nie mierzył... ale jesli beta nie wyszła to testu chyba nie ma co robic....
a jakie maiłas najdłuzsze cykle? bo moze tem bedzie jeden z tych dłuzszych

Katiuszka kiedyś taaaki długi cykl miała..może miała też wtedy endo mierzone.. może tym razem Zuza u Ciebie bezowulacyjnie.. a endo miałaś kiedykolwiek mierzone czy teraz pierwszy raz???

oj już doczytałam o endo.. kurczę.. nie wiem czy ja na Twoim miejscu nie zrobiłabym testu..:sorry: kurczę, no!

Ani@k oj ja nie zrobię bo nic nie będzie beta jest jedynym badaniem ,które na 100 % wykluczyło ciążę !:* no to ja chyba w każdym ostatnim cyklu miałam bezowulacyjne bo miałam cykle 35 dniowe :zawstydzona/y::wściekła/y:

ale przecież robiłaś badania.. wszystko było ok..:zawstydzona/y:
wykresy pokazywały skoki temp. więc owu występowała..

jak chcesz zapytam dziś mego 'magika' o wielkie edno.. z czym to się je..:sorry2:

reklama
nooom Ani@k jak możesz ? ja jeszcze dzisiaj napisałam smsa do mojej Pani dr zobaczymy co napisze a tymczasem idę w ogród :tak:

no poczekam nie mam innego wyjścia Gatto ;-)a brzuch mam nadęty od 3 dni jak balon .....i zero objawów na @ i ciążę chyba też :cool2::confused::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry