reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

od października stwierdziliśmy z M ,że będziemy co miesiąc coś kupować takie rzeczy jak pościel,ręczniki i przybory ,bo ciuszki to dopiero jak już poznamy Nasze dziecko :tak:

reklama
Hej dziewczyny! Ja znowu z telefonu, cos mi w domu net slabo hula...
Najwazniejsze co chcialam teraz napisac to Zuzanka ja bralam Clo razem z ziolkami, a wszystko zapijalam winkiem na endo...ale jak Ty masz endo tak grube, to moze nie pij juz tego wina...

cześć Kochane,

coż to był za weekend.....miałam wrażenie że trwał.....1 dzień.
Wszystko bardzo szybko się działo. Dzisiejszy dzień w pracy minął w zawrotnym tempie....jak tak dalej pójdzie to zanim się obejrzę będę na emeryturze.

Ale ale przez ten weekend postanowiłam i nie dokońca mi sie udało to sfinalizować, ale.....postanowiłam, że kupię sobię hennę żelową do brwi i sama w domu będę sobie robić farbowanko. Mąż dostał polecenie kupna henny żelowej i kupił hennę kremową....
Ale to normalne, podobny zakup zrobiłambym w sklepie hydraulicznym, gdybym dostała zadanie kupienia ....np. jakiejś uszczelki.

I jak już jestem przy branży kosmetycznej, to mam pytanie do naszych szanownych pań kosmetyczek - profesjonalistek.
Od jakiegoś czasu- tym czasem jest ciąża, mam bardzo suchą skórę twarzy, zwłaszcza na czole. Przez nie, nie patrzę w lustro. Co mogę zrobić, jakiego kremu użyć?? a może jakieś maseczki nawilżające, z alg itd....do tej pory stosowałam Clarene Sensi Calmi Cream, rewelacji nie było, ale teraz jest do d......
Pomożecie siostry??????

Ostatnia edycja:
Zuzanka sorki, ze cie tak mecze tymi pytaniami, ale mysleliscie o tym, ze jak dostaniecie dziecko to nazwiecie go imieniem, ktore wam sie podoba, czy zostawicie to jego/jej??
Przesadzilas z winem??:baffled:

Ja nigdy nie mialam mierzonego endometrium:shocked2:

Aaronka mozesz sobie robic maseczki nawilzajace z kremu odzywczego na noc, smarujesz grubo i zostawiasz az sie wchlonie, to co zostanie sciagasz. Ja tak robilam raz na tydzien, bo ogolnie mam bardzo sucha skore i pomagalo. Ale tu sa profesjonalistki na watku to pewnie rzuca jakims pomyslem:tak:

Aaronka mozesz sobie robic maseczki nawilzajace z kremu odzywczego na noc, smarujesz grubo i zostawiasz az sie wchlonie, to co zostanie sciagasz. Ja tak robilam raz na tydzien, bo ogolnie mam bardzo sucha skore i pomagalo. Ale tu sa profesjonalistki na watku to pewnie rzuca jakims pomyslem:tak:

Gatto na mnie takie wynalazki niestety nie działają:(
Widzisz, każdy ma na siebie jakiś sposób, ja jeszcze szukam....podobnie jak tuszu do rzęs:)

Hejka:-)
Ja na chwilunię. Po pracy, po obiedzie, kilka spraw urzędowych załatwionych...
U nas piękne słoneczko.
Teraz muszę wstawić pranie, posprzątać, w szafkę wskoczyć bo jakiś robaczek był w ryżu i teraz wszystko będę trzepać. Kiedyś ze sklepu przyniosłam kaszę z molem. Ale byłam wściekła:wściekła/y:
Noga mi nawala i plecy tzn tak jakby w miednicy więc doktorek w tym tygodniu to mus!!!
Wczoraj było małe to tamto ale czuję, że nic z tego nie będzie.
No chyba że dziś po winku cosik będzie:cool2:
Tylko jutro do pracy trzeba na raniec wstać:dry:

Miłego wieczora:-)

aaronka ja bym zastosowała maskę na twarz firmy Thalgo - Linia intensywnie nawilżająca - Seve Marine one są kosztowne bo ok 100 - 110 zł za 50 ml ale są rewelacyjne to z własnego doświadczenia wiem :tak:możesz się podpytać w aptece czy dla kobiet w ciąży wskazane ,bo nie które kremy teraz zawierają kwasy a ten to nawet nie wiem bo kupiłam sobie teraz eucerin krem bo jest dobry ale ten to już niestety nie dla ciężarnych

Gatto z imieniem to się okaże czy pasuje do maluszka czy nie i czy jakieś imię fajne to zostawimy a jak nie to zmienimy ale z reguły jest tak,że to zostawiamy jako drugie imię a na pierwsze dajemy swoje;-)a z winem nie przesadziłam dziewczyny się śmieją bo mam endo bardzo pogrubione ,a takie jest w ciąży a wiemy,że nie jestem .....

moja pani dr powiedziała,że jak w ciągu 5 dni nic się nie pokaże to mam przyjechać do niej :-(

katiuszka dzięki może w pierwszym cyklu pozwolę sobie z ziółkami a później odpuszczę ziółka jakby coś się działo,zwłaszcza ,że będę pod monitoringiem!

ale mnie dopadł ból głowy aż mi nie dobrze się zrobiło poleżałam i troszku lepiej ale samopoczucie kiepskie się zrobiło :-(

Ani@k jeszcze u magika siedzisz:-D

Ostatnia edycja:
No musze powiedzieć ze siedziałam u Magika chyba z godzinę!
Po pierwsze powiedzial ze macica jest o charakterze dwuroznym z krótka przegroda i ze nie macica byla powodem poronienia. Po 2 dorobilam sie pięknego pęcherzyka który do czwartku powinien peknac i tu magik zaprosił mnie w czwartek na dalszy podgląd..
Po 3 poszłam z wydrukowanymi wykresami a on na to żebym bardziej zwróciła uwagę na sluz mierzęniem mam sie nie przejmować. Powiedzial ze wcale nie jest za tym abym brała bromka bo podstawowa prl jest ok. Kazał jeszcze brac w okresie owu potem przestac..
Po 4 przestać sie zadręczac i czerpać radość ze współżycia..ale tyle to ja też wiem..
Aaa tak mi pięknie opisywał tajniki mojego wnetrza ze zapominalam sie spytac o endo Zuzy..:-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry