reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

skoro pęcherzyk mam w prawym jajniku - to jak prawidłowo nastawić eMa??? z prawej czy lewj strony???:confused:

aaaaa ja mam się nastawić:-D
po misjonarsku??? Caterina jak to robią na misjach 'specjalnych'???

reklama
i ze zmienionym nastawieniem oczywiście:tak::-) (moze sie eMowi jakos inaczej nastaw..?):-D
:-D:-D:-D
Tak, tak, zmiana nastawienia może być tu ważna :-) Ja też zmieniałam nastawienie, raz tak , raz odwrotnie i w końcu znalazłam właściwe ;-):-D
A tak serio to Ani@k myślę, że się teraz wyluzujesz i pójdzie jak z płatka, dobrze, że jest tak jak powiedział. Psychicznie na pewno byłaś troszkę zablokowana a teraz to wszystko puści, i razem ze śluzem spłynie :tak::tak:&&&&&&&&&

Aleksis - nie nakręcaj się, niech samo się kręci aż w końcu się uda. Korzystaj z życia i fasoleczka sama wpadnie :tak::tak:&&&&&&&

caterina - trzymam kciuki za wizytę &&&&& A z tym endo to zależy kiedy miałaś mierzone. Ja w cyklach bez ciąży to po owulacji miałam 10-12 mm.

katiuszka okna myjemy powolutku ale rączek nie podnosimy co by się nam więzadła w macicy nie pozrywały. Na to trzeba uważać a nie na szklane zabrudzone powierzchnie. Pamiętaj !:-) A jaki Ty masz kolor wozu dla Juleczka, bo już zapomniałam :zawstydzona/y:

Lecę wsuwać bo mi się jajo ugotowało :happy2::happy2:

Ani@k ojjj toś zagwozdke nam dała :-D
moze od lewej, wtedu eM tak po przekątnej do prawego dotrze:-D

acha! katiuszka jakbym była na miejscu Grochy, to taki kolor bryki by mi sie najbardziej podobał;-):-D No nie czarujmy sie, kolor i wygląd wozu rodzice wybierają dla siebie i swojej frajdy;-). Dzieciom dokładnie zwisa w jakim wozku jeżdżą, ma byc miekko, wygodnie i juz;-):-)

Ostatnia edycja:
Muma :szok: jeszcze mi się coś przypomniało!!!!!!!!!! już Ci kiedyś pisałam że minęłaś się z powołaniem!!!!! wczoraj magik spytał ile czasu staraliśmy się o 1 ciążę..powiedziałam ze ok 8 miesięcy.. policzył czas od poronienia i powiedział, że ISTNIEJE COŚ TAKIEGO, ŻE KOBIETY W DANYM CZASIE ZACHODZĄ W CIĄŻĘ..co by potwierdziło to co niejednokrotnie tu do nas pisałaś, że zachodzi się mniej więcej w tym samym czasie w ciążę co poprzednio:szok: (dobrze to znaczy zrozumiale napisałam???)

co by oznaczało ze muma nie ekonomie powinna studiowac tylko medycynę, Muma to dobry specjalista-magik nasz wątkowy:tak:

sorki dziewczyny za chaos..ale trudno mi się coś skupic ostatnio:zawstydzona/y:

Ani@k -no tak jest lub nie (kok.o nie uwierzyła i zaszła sobie wcześniej:-D) Z moich obserwacji w rodzinie i wśród znajomych, tak przeważnie jest :tak::tak::tak:
A jeszcze co do pozycji - najważniejsze żeby żołnierze nie pouciekali ;-)

No właśnie... Muma chciałaś inną działalność otworzyć... może coś z paramedycyny? (otworzysz gabinecik "ziołolecznictwo i rady wszelakie", a w tym czasie machniesz studia medyczne i potem z papierkiem bedziesz mogła byc magikiem:-D)

hehe no bo ja nie wierze w takie tam...

kok.o - ja też nie wierzę w 'takie tam' ale coś w tym jest :cool2::happy2:
A taki gabinecik u mnie to raczej odpada ;-) Coraz poważniej myślę o przedszkolu lub nawet żłobku, ale jeszcze nie zdecydowałam ostatecznie.

Kurczę , ale mam rano apetyt ostatnio, no masakra:-) MUszę jeszcze coś zjeść ;-)

reklama
Muma a masz mozliwość przystosowania jakiegos pomieszczenia na cos jak sale zabaw? Bo sa jakies (dokladnie nie wglebialam sie nigdy ) wymogi, a i w ogrodku plac zabaw trza by urzadzic tez:tak:
No ogólnie to troche chate (parter) trzebaby przeorganizowac;-)
a na Twojej Wsi byłoby zapotrzebowanie? to jest 'sypialnia' Łodzi czy taka normalna tradycyjna;-) wieś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry