reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
nooo, a chodziło mi o przeznaczenie jakiegos pomieszczenia/dwoch i urzadzenie go a'la sala w przedszkolu..
Dobrze,ze teraz z wyzywieniem nie ma problemu,garkuchni nie trzeba mieć,zamawia sie catering i juz.:-)
a no i cierpliwość..hyhy... dla 7-10 rozwrzeszczanych Olków:-D

Ja nie myślę o tym , żeby to w domku organizować, musiałabym znaleźć odpowiednie miejsce i to w Łodzi.
U mnie na wsi to nie sądzę żeby byli chętni... Są babcie w domu a osoby, które mają małe dzieci też nie mają problemu z tanią opiekunką.
Na pewno w Łodzi i chciałabym ogródek choć teraz wymagania są już zupełnie inne, mniejsze rygory, ważne żeby te miejsca dla dzieciaków tworzyć.
Teraz jeszcze jak byłam w szpitalu to w sali miałam dziewczynę, która pracuje w takim przedszkolu prywatnym i duuuużo rozmawiałyśmy :happy2::happy2:
Ani@k - na urlop bez Słoneczek swoich ??? :-) Nie , nie , potem to już zawsze razem ;-):-D

eee ja chce w koncu na spływ kajakowy sie wybrać... z bajtlem to nie bardzo , wiec Muminy złobek -kolonia;-) byłby w sam raz (na kilka dni;-):-))

a serio..to babcie beda chyba chetne :-D

hej dziewczynki

no widzę ,że się towarzystwo wzięło za porządne staranka :-):tak::-Dsuuper

a Muma jak Ty tak obliczyłaś i Ani Magik też to potwierdził to u mnie bliżej niż dalej z zajściem w drugą ciążę :tak:;-)

Aleksis a z endo to jest różnie ja zawsze miałam w owulację ładne endo 13 mm więc w sam raz do zapłodnienia i zagnieżdzenia się zarodka no ale jak widać się nie chce zagnieździć nawet w takiej pierzynce!

a badania hormonalne miałam robione dokładnie rok temu przed in vitro i było wszystko ok ,teraz to ja poczekam do wiosny bo jeżeli nic się nie wyklaruje to podchodzimy znowu do in vitro więc już mi wszystko jedno kiedy teraz zrobię,a cykl sobie ureguluje clo i dupkiem teraz :tak:;-)

kok.o
a z wybieraniem rzeczy dla dzieciaczków to na razie rodzice mogą szaleć pod swój gust a jak urośnie to zobaczysz ,że stanie przed Tobą niunia i co i powie ,że chce telefon w "helloł kiti " i óżowe skrzydła wróżki i co zrobisz :-Dhehe nie będzie czarnego nietoperka ani ząbków wampirzych już ....

idę po kawkę

Ostatnia edycja:
Zuza i jeszcze ziółkami:tak:

a jeżeli chodzi o cykliczność zachodzenia.. ja jestem zdania że i tak organizm wie najlepiej kiedy może przyjąć na barki 9-miesięczny ciężar.. być może usłyszałam od niego to co chcialam usłyszeć.. ze zajdę.. ale pewnie on sam nie jest w stanie powiedzieć kiedy..

bardzo bym chciała.. ale wiecie jak to jest..:sorry2:

hej czolem!

Ani@k wykorzystuj gluta i eMa swego z nastawieniem jakim bedzie ci lepiej, a potem koniecznie powis sobie troche na zyrandolu (oczywiscie glowa w dol, tak aby kijanki znalazly pechol:tak:) Zrob tak przez kilka dni, a potem maszeruj do pracy spiewajac :)

Muma z tego co wiem, to zalozenie prywatnego przedszkola/zlobka w Pl jest generalnie proste aczkolwiek kosztowne, bo zeby otrzymywac dotacje z urzedu miasta nalezy miec pomieszczenie, w ktorym zachowane sa wszeklie zasady bezpieczenstwa i higieny , no i wykwalifikowany personel.

Aaaaa i ja tez nie zaszlam cyklicznie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry