reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanka ma rację, tak może być, Groszka powie: mamo ja chcem te różowe balerinki i brokatowe wdzianko :-D Dlatego kok.o przynajmniej teraz podziała po swojemu :-) Ja czasem prosiłam Julkę jak już miała tak z 4-5 lat, żeby sobie pozwoliła kupić coś różowego bo były ładne ubranka ale za chiny nie dało rady:tak:

Gatto -z tymi wymogami co do przedszkoli a właściwie miejsc opieki nad dziećmi to się 1,5 roku temu pozmieniało w Polsce i jest łatwiej. Personel na pewno musi być :tak: Znaczy się wykwalifikowany. Zobaczę jeszcze, może coś innego prostszego wymyślę;-)

reklama
...ja zawsze miałam w owulację ładne endo 13 mm więc w sam raz do zapłodnienia i zagnieżdzenia się zarodka no ale jak widać się nie chce zagnieździć nawet w takiej pierzynce!

kok.o
a z wybieraniem rzeczy dla dzieciaczków to na razie rodzice mogą szaleć pod swój gust a jak urośnie to zobaczysz ,że stanie przed Tobą niunia i co i powie ,że chce telefon w "helloł kiti " i óżowe skrzydła wróżki i co zrobisz :-Dhehe nie będzie czarnego nietoperka ani ząbków wampirzych już ....
idę po kawkę

eeech zagnieździ sie, zagnieżdzi:tak:, tylko powiedz eMowi,zeby wysyłal mniej rozpieszczonych i wygodnickich zołnierzy, bo tacy to na Marriott czy inny Bristol liczą:-D

No wlasnie, dopóki moge to po swojemu bede ubierac... a jak zechce hello kitty..eeeech jakopś przeboleje ;-):-) (w nadziei ze szybko jej minie:-))

Zuza i jeszcze ziółkami:tak:

a jeżeli chodzi o cykliczność zachodzenia.. ja jestem zdania że i tak organizm wie najlepiej kiedy może przyjąć na barki 9-miesięczny ciężar.. być może usłyszałam od niego to co chcialam usłyszeć.. ze zajdę.. ale pewnie on sam nie jest w stanie powiedzieć kiedy..

bardzo bym chciała.. ale wiecie jak to jest..:sorry2:
kurcze, Ani@k jak ten facet miał wiedzieć i powiedzieć Ci kiedy zajdziesz??:confused: tego niestety nikt nie wie :sorry2: ale dobrze,ze facet otwarty i do pogadania:tak:.. to chyba rzadkość (no moj gin to prawie nic nie mówi:baffled:)

zuzanka ma rację, tak może być, Groszka powie: mamo ja chcem te różowe balerinki i brokatowe wdzianko :-D
:szok::szok: o rany...:baffled:

Ostatnia edycja:
hehe no to kochane właśnie mnie w końcu moja najdroższa @ mnie odwiedziła ,ale nigdy się na jej widok tak nie cieszyłam :-);-):-)hehe

noo Ani@k to ziółka się pije od 1 dc przez 3 miesiące? kok.o no właśnie chyba muszę mojemu M robić ziółka dodatkowo no i poprosiłam,go żeby swolgował z trunkami więc może weźmiemy się oboje w garść i się ruszymy do boju porządnego mój M bierze witaminki androvit ziółka mu nie zaskodzą?a wózek mi też czarny się podoba :tak:ale błękitne też są ładne :nerd::-D

Muma a chciałabyś przedszkole?

zuza - mój M pił ziółka ze mną i nie zaszkodziły mu ;-) A alkohol trzeba pożegnać może na jakiś czas ?:tak:
Przedszkole lub żłobek lub coś w tym stylu ale to narazie luźne plany :-)

Ostatnie pytanie odnośnie wózków:
Dla zimowych Bobków kupujecie: materacyk + pościel do gondoli czy śpiwór ?? Ja z Julą miałam tylko taką torbę to nawet gondola nie była i do tego koc a teraz to już nie wiem sama ???:baffled:

yyy Muma ja niedawno ze zdziwieniem odkryłam,ze do wózków to sie pościel wkłada:baffled::confused: ,ale chyba nie bede kupowała (jakoś bez sensu to dla mnie:baffled:) Raczej spiwor bedzie..chyba...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry