reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Dziewczyny!!!

wreszcie udało mi się uruchomić BB z komputera w domu. Cały czas coś mi się blokowało, musiałam zmienić przeglądarkę i póki co działa...tylko nie wiem dlaczego każde słowo podkreśla mi na czerwono???:confused: jakieś pomysły???
zuzanka u mnie to było tak...moje cykle coś się pochrzaniły, nie raz były ponad 35 dni, a nawet prawie 40...Mój lekarz stwierdził, że to były bezowulacyjne. Przepisał mi Clo, tak jak Tobie od 3dc przez 5 dni. Powiedział, że gdyby dalej nie było owu, to wtedy podwójna dawka. Ale u mnie wystarczyło po jednej tabletce. Jak Ty dalej masz te cykle takie długie, to może za mała dawka, co? A kiedy ostatni raz byłaś na monitoringu? w czasie brania Clo?...pamiętam, że razem ze mną wtedy przyjmowałaś i Ty miałaś monitoring a ja nie...i co wtedy lekarz stwierdził? był pęcherzyk i pękł? może one nie pękają...:confused: dziwneto masz...naprawdę...A w piątek ja na telefonie czatowałam na informację od Ciebie...no ale nie takiej oczekiwałam...szkoda...a tak było blisko... :sorry2:
ani@k gratuluję Kochana pięknego gluta!!! :tak: no szkoda, że się skubany nie zmieścił w kadrze, chętnie bym go pooglądała ;-) A po wizycie u magika same dobre wieście, nie? teraz działać, nie myśleć o tym, cieszyć się sobą i bach!!! będzie fasolka!!!!!&&&&&&&&&&&
Muma dopiero teraz odpisuję :sorry: cieszę się, że Oluś w końcu się rozmyślił i jeszcze trzyma się maminego łona:tak: jeszcze troszkę niech posiedzi spokojnie!!! a widzisz jak podziałały toasty podczas libacji...od razu Ci łożysko odmłodniało:-D A co do wózka, to ja go brałam po uwagę, ale właśnie te opinie z tej stronki co kok.o podała jakoś mnie zniechęciły, a że nie miałam możliwości przetestowania go w sklepie albo chociaż pomacania, to zrezygnowałam z niego. On jest bardzo podobny do mojego Espiro, z tym, że mój nie ma możliwości wpięcia fotelika Maxi Cosi, ale stwierdziłam, ze mi chyba niepotrzebny fotelik w wózku, tak więc kupilśmy 2w1, a fotelik osobno, oczywiście Maxi Cosi:tak:
A z opiniami w internecie to jest tak, że chyba zawsze trafią się jakies negatywne opinie...nie było jeszcze tak, żeby wszystkim dogodzić;-)
Kurczę...no i zapomniałam co miałam napisać...aaa w weekend jak mi net nie działał umyłam wszystkie okna i poprałam firanki. A dziś znajoma mi mówi, ze w ciąży nie wolno myć okien:confused::szok: eee chyba można, nie? pewnie nie w 9 miesiącu, ale teraz to chyba nic złego nie zrobiłam...:sorry2:
Na razie uciekam, jak doczytam i sobie przypomnę, to jeszcze dopiszę, a jak nie to do jutra!!!!

ahaaa kok.o jakby to powiedzieć...wózek fajny, podobny tez do muminowego i mojego...ale czy Ty nie zapomniałaś, że będziesz miała dziewczynkę???:confused::-) nie musi być od razu różowy...ale czarny??? no sama nie wiem...ale jak Ci się taki podoba, w końcu to Ty będziesz nim powozić:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
katiuszka no ja miałam ostatnio w maju clo później robiła HSG W czerwcu i miałam brać clo ale odpuściłam przez wakacje do teraz ,ja miałam ładne pękające pęchole :tak:bo ja byłam cały czas pod monitoringiem...no cóż zobaczymy teraz bolą mnie jajniki strasznie no ale nie było żadnych zmian jak mnie badała więc spoko,czekamy do końca tygodnia a później znowu wizyta no i pewnie dupka dostanę na wywołanie @
clo na pęchola ,ziółka i witaminki ,monitoring no i do końca roku mam nadzieję wielką ;-)

tulę Was aaa i katiuszka nie przemęczaj się!!!!

lopop no Ty jak się kobitko rozpiszesz, to Cię zatrzymac nie można;-):-D
a jak tam bóle głowy??? minęły??? może to migrena....ja tą francę często miewałam...odpukać na razie odpuściła...ale pamiętam, jak mnie dopadła to nie wiem co bym robiła 3 dni bolała czacha:wściekła/y:
zuzka no aż sama jestem ciekawa co Ci doktorka powie...dziwne masz te cykle... kurka..może to hormony???

czesc. juz zem sie za Wami stesknila:-)
Czytam, ogladam, podziwiam.Fajne to fury

Zuzanka-moj cykl nieowulacyjny mial 39 dni. Po miesiacu od zwiekszenia dawki leku tyroxyny cykle sie uregulowaly, teraz mam 27-30, wiec sa ok.

Zuzanka Nie wiem, czy badalas sobie tarczyce, tzn. hormony TSH, FT3 i FT4 plus antyciala MAK
Moze byc, ze tam sie cos dzieje.

W kazdym razie jest wszystko ok. Dzis mialam wizyte: dostalam recepte na Menopur 75 i pregnyl.Zaczynam od 3dc, potem w 8dc USG.Jesli beda max 2 pecherzyki to jedziemy dalej, jesli wiecej to jest koniec terapii.
Nie chce sie jakos nakrecac, podchodze na luzie.
Nie moge narzekac na swoje zycie, tyle sie dzieje, korzystam z niego ile sie da Dziewczynki.

Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za Staraczki testujace wkrotce i nasze Mamuski.

heej
jaki ja wczoraj wieczorem miałam problem z zalogowaniem się na bb!!!!!
no masakra!!!!:szok::dry:

najważniejsze ,że u Ciebie wszystko dobrze no i już tu nie ślęcz Tylko idź i działaj kochana ,działaj :tak:i daj się ponieść emocjom :***
miłej nocki
siedziałam bezczynnie na bb
nie mogąc nic zrobić.. do momentu aż padłam.. wczorajsze ziołka mi się nawet chyba krócej niż zwykle parzyły..:dry:
Zuza ja jeszcze do niego idę i spytam o endo.. se na kartce napiszę..:tak:

wczoraj nie miałam możliwośći dopisania, bedę robić jeszcze badania w zakresie zespołu antyfosfolipidowego, na następną wizytę muszę poszukać wypisu ze szpitala (bo nie przyszło mi do głowy że będzie potrzebny) musi zobaczyć co na nim wpisali jak to określił 'jego koledzy'..

ogólnie - nie widzi przeciwwskazań aby Dzieciątko zamieszkało w moim brzuszku, według niego jest wszystko w porzadku.. kazał 'szarpać' eMa do tego 15 i się zobaczy..

jak popatrzył na wykresy (miałam wydruki od marca) stwierdził że nie były one takie złe.. metoda termiczna ma to do siebie, że nawet 'małe' zdenerwowanie, katar lub jakaś infekcja może zaburzyć temp. i aby aż tak bardzo nie bazować na temp. TYLKO na śluzie.. więc wsiedliśmy z eMem na ten wózek 'śluzowatości' i jedziemy.. i tak do 15 i jeszcze dzień lub dwa później:-)
nie mówił nic o badaniu progesteronu, prolaktyny, estrogenów i innych bajerów.. skupił się na tym, aby mi wytłumaczyć że NASTAWIENIE jest bardzo ważne.. więc się nastawiam inaczej niż do tej pory.. w sumie od początku tego cyklu się tak nastawiłam.. w sumie nie nastawiłam..:dry: ehh się już pogubiłam na co się nastawiłam:baffled: ;-)

Cze kobity:-)
Dzisiaj ja idę na przegląd zobaczymy co mój nowy Magik od niepłodności powie.
Stresa mam że hoho
Ale to dopiero wieczorem.
Kartkę se napiszę i może ja zapytam o to endo:tak:
Bo powiem szczerze że nie mam pojęcia o nim.Coś tam czytałam w necie ale nic nie kumam:baffled:
KUM KUM :zawstydzona/y:

Ja miłam raz mierzone i było 7 albo 8 mm. Czytałam że to za mało ale gin mówił ze ok.:sorry2:
No i jak zwykle pytanie: Gdzie tu sens ,gdzie logika:confused:

Ani@k chyśtajta się ile wlezie :-) Trza gluta wykorzystać

z moim osobistym ginem (nie magikiem) kiedyś rozmawiałam o endo i na tamten czas mialam bodajże 6 mm powiedział ze mało ale nie robił z tego jakichś tam ceregieli.. jak zaszłam w ciążę moje endo wynosiło 8 mm.. pytałam go wtedy czy aby nie za mało.. on mi na to że teraz to nie ma znaczenia.. a w ciążę babki zachodzą przy endo 3-4 mm więc to zależy od kobiety:tak:

eloołl babole :-)
ohoho widze,ze magicznie sie robi, nowi Magicy zaprzegnieci do myślenia i kombinowania- super!:-) niech im na głowy olśnienia spłyną i wiedza szeroka,głęboka i na temat:-) niechaj będzie w słusznej sprawie, z pożytkiem i niosąc owoce chyśtania , wykorzystana:tak::-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hihi Ani@k no to szarp eMa, szarp!:-D i ze zmienionym nastawieniem oczywiście:tak::-) (moze sie eMowi jakos inaczej nastaw..?):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry