katiuszka79
Fanka BB :)
cześć Dziewczyny!!!
wreszcie udało mi się uruchomić BB z komputera w domu. Cały czas coś mi się blokowało, musiałam zmienić przeglądarkę i póki co działa...tylko nie wiem dlaczego każde słowo podkreśla mi na czerwono???
jakieś pomysły???
zuzanka u mnie to było tak...moje cykle coś się pochrzaniły, nie raz były ponad 35 dni, a nawet prawie 40...Mój lekarz stwierdził, że to były bezowulacyjne. Przepisał mi Clo, tak jak Tobie od 3dc przez 5 dni. Powiedział, że gdyby dalej nie było owu, to wtedy podwójna dawka. Ale u mnie wystarczyło po jednej tabletce. Jak Ty dalej masz te cykle takie długie, to może za mała dawka, co? A kiedy ostatni raz byłaś na monitoringu? w czasie brania Clo?...pamiętam, że razem ze mną wtedy przyjmowałaś i Ty miałaś monitoring a ja nie...i co wtedy lekarz stwierdził? był pęcherzyk i pękł? może one nie pękają...
dziwneto masz...naprawdę...A w piątek ja na telefonie czatowałam na informację od Ciebie...no ale nie takiej oczekiwałam...szkoda...a tak było blisko...
ani@k gratuluję Kochana pięknego gluta!!!
no szkoda, że się skubany nie zmieścił w kadrze, chętnie bym go pooglądała ;-) A po wizycie u magika same dobre wieście, nie? teraz działać, nie myśleć o tym, cieszyć się sobą i bach!!! będzie fasolka!!!!!&&&&&&&&&&&
Muma dopiero teraz odpisuję
cieszę się, że Oluś w końcu się rozmyślił i jeszcze trzyma się maminego łona
jeszcze troszkę niech posiedzi spokojnie!!! a widzisz jak podziałały toasty podczas libacji...od razu Ci łożysko odmłodniało
A co do wózka, to ja go brałam po uwagę, ale właśnie te opinie z tej stronki co kok.o podała jakoś mnie zniechęciły, a że nie miałam możliwości przetestowania go w sklepie albo chociaż pomacania, to zrezygnowałam z niego. On jest bardzo podobny do mojego Espiro, z tym, że mój nie ma możliwości wpięcia fotelika Maxi Cosi, ale stwierdziłam, ze mi chyba niepotrzebny fotelik w wózku, tak więc kupilśmy 2w1, a fotelik osobno, oczywiście Maxi Cosi
A z opiniami w internecie to jest tak, że chyba zawsze trafią się jakies negatywne opinie...nie było jeszcze tak, żeby wszystkim dogodzić;-)
Kurczę...no i zapomniałam co miałam napisać...aaa w weekend jak mi net nie działał umyłam wszystkie okna i poprałam firanki. A dziś znajoma mi mówi, ze w ciąży nie wolno myć okien
eee chyba można, nie? pewnie nie w 9 miesiącu, ale teraz to chyba nic złego nie zrobiłam...
Na razie uciekam, jak doczytam i sobie przypomnę, to jeszcze dopiszę, a jak nie to do jutra!!!!
ahaaa kok.o jakby to powiedzieć...wózek fajny, podobny tez do muminowego i mojego...ale czy Ty nie zapomniałaś, że będziesz miała dziewczynkę???
:-) nie musi być od razu różowy...ale czarny??? no sama nie wiem...ale jak Ci się taki podoba, w końcu to Ty będziesz nim powozić
wreszcie udało mi się uruchomić BB z komputera w domu. Cały czas coś mi się blokowało, musiałam zmienić przeglądarkę i póki co działa...tylko nie wiem dlaczego każde słowo podkreśla mi na czerwono???
jakieś pomysły???zuzanka u mnie to było tak...moje cykle coś się pochrzaniły, nie raz były ponad 35 dni, a nawet prawie 40...Mój lekarz stwierdził, że to były bezowulacyjne. Przepisał mi Clo, tak jak Tobie od 3dc przez 5 dni. Powiedział, że gdyby dalej nie było owu, to wtedy podwójna dawka. Ale u mnie wystarczyło po jednej tabletce. Jak Ty dalej masz te cykle takie długie, to może za mała dawka, co? A kiedy ostatni raz byłaś na monitoringu? w czasie brania Clo?...pamiętam, że razem ze mną wtedy przyjmowałaś i Ty miałaś monitoring a ja nie...i co wtedy lekarz stwierdził? był pęcherzyk i pękł? może one nie pękają...
dziwneto masz...naprawdę...A w piątek ja na telefonie czatowałam na informację od Ciebie...no ale nie takiej oczekiwałam...szkoda...a tak było blisko...
ani@k gratuluję Kochana pięknego gluta!!!
no szkoda, że się skubany nie zmieścił w kadrze, chętnie bym go pooglądała ;-) A po wizycie u magika same dobre wieście, nie? teraz działać, nie myśleć o tym, cieszyć się sobą i bach!!! będzie fasolka!!!!!&&&&&&&&&&& Muma dopiero teraz odpisuję
cieszę się, że Oluś w końcu się rozmyślił i jeszcze trzyma się maminego łona
jeszcze troszkę niech posiedzi spokojnie!!! a widzisz jak podziałały toasty podczas libacji...od razu Ci łożysko odmłodniało
A co do wózka, to ja go brałam po uwagę, ale właśnie te opinie z tej stronki co kok.o podała jakoś mnie zniechęciły, a że nie miałam możliwości przetestowania go w sklepie albo chociaż pomacania, to zrezygnowałam z niego. On jest bardzo podobny do mojego Espiro, z tym, że mój nie ma możliwości wpięcia fotelika Maxi Cosi, ale stwierdziłam, ze mi chyba niepotrzebny fotelik w wózku, tak więc kupilśmy 2w1, a fotelik osobno, oczywiście Maxi Cosi
A z opiniami w internecie to jest tak, że chyba zawsze trafią się jakies negatywne opinie...nie było jeszcze tak, żeby wszystkim dogodzić;-)
Kurczę...no i zapomniałam co miałam napisać...aaa w weekend jak mi net nie działał umyłam wszystkie okna i poprałam firanki. A dziś znajoma mi mówi, ze w ciąży nie wolno myć okien

eee chyba można, nie? pewnie nie w 9 miesiącu, ale teraz to chyba nic złego nie zrobiłam...
Na razie uciekam, jak doczytam i sobie przypomnę, to jeszcze dopiszę, a jak nie to do jutra!!!!
ahaaa kok.o jakby to powiedzieć...wózek fajny, podobny tez do muminowego i mojego...ale czy Ty nie zapomniałaś, że będziesz miała dziewczynkę???
:-) nie musi być od razu różowy...ale czarny??? no sama nie wiem...ale jak Ci się taki podoba, w końcu to Ty będziesz nim powozić
Ostatnia edycja:
;-)