Wikka
Aktywna w BB
Sensi, Vonka- dziękuję za rady!! O- właśnie dokładnie tak się czuję - jakby tam była pustynia... O Lactovaginalu myślałam - wzięłam z 2 razy i może troszkę pomogło, ale nie do końca. Zatem dziś jeszcze zaaplikuję i zobaczymy. A co do witaminy B-complex to nie miałam pojęcia! Jutro kupię - chyba że to na receptę...
Sensi - ja też życzę Tobie miłego, upojnego i "brzemiennego w skutki" (kwestia ze znanego serialu
)) wieczoru/nocy!! No i też czekam na zdjęcia!! Ja niestety nie mam aparatu fotogr...
Aleczku - pozdrowionka dla Ciebie!! Widzę, że łączy nas aktywność fizyczna. U mnie ta dzisiejsza siłownia jakaś zbyt lekka była. Muszę przycisnąć bardziej trenera ;-), żeby chociaż jakież zakwasy powstały! Wtedy człowiek ma większą satysfakcję z wysiłku!!:-)
Antilka - ale jazda! Ja właśnie ostatnio widziałam dziewczynę z warkoczem za pośladki!! Ależ to robiło wrażenie! Ale to pewnie b. kłopotliwe w "obsłudze"... Zatem gratuluję Ci odważnej decyzji o ścięciu tak długich włosów!!
Biegnę już do łóżeczka - oby nie było zimne...
Sensi - ja też życzę Tobie miłego, upojnego i "brzemiennego w skutki" (kwestia ze znanego serialu Aleczku - pozdrowionka dla Ciebie!! Widzę, że łączy nas aktywność fizyczna. U mnie ta dzisiejsza siłownia jakaś zbyt lekka była. Muszę przycisnąć bardziej trenera ;-), żeby chociaż jakież zakwasy powstały! Wtedy człowiek ma większą satysfakcję z wysiłku!!:-)
Antilka - ale jazda! Ja właśnie ostatnio widziałam dziewczynę z warkoczem za pośladki!! Ależ to robiło wrażenie! Ale to pewnie b. kłopotliwe w "obsłudze"... Zatem gratuluję Ci odważnej decyzji o ścięciu tak długich włosów!!
Biegnę już do łóżeczka - oby nie było zimne...
..nieustająco trzymam kciuki