reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam,witam!! dzisiaj miałam duuuuuuuuuużo zajęć:happy: i dlatego mnie nie było. Ale lubię pracować:tak::tak: bo nie myślę wtedy o głupotach:happy::happy:

A cudowne właściwości wysokoprocentowych trunków biorą się stąd, że spirytus denaturuje białko (w tym między innymi osłonki białkowe pasożytów i bakterii) i dzięki temu nie mogą do nich dotrzeć enzymy trawienne z żołądka i wstępnie zadziałać. wszystko "złe":happy:przesuwa się do jelit i jest wydalane w niezmienionej postaci. Dlatego kobity pijmy na zdrowie:-D:-D:-D zwłaszcza jedząc dziczyznę (z uwagi na włośnie).
Smacznego!

reklama
Witam,witam!! dzisiaj miałam duuuuuuuuuużo zajęć:happy: i dlatego mnie nie było. Ale lubię pracować:tak::tak: bo nie myślę wtedy o głupotach:happy::happy:

A cudowne właściwości wysokoprocentowych trunków biorą się stąd, że spirytus denaturuje białko (w tym między innymi osłonki białkowe pasożytów i bakterii) i dzięki temu nie mogą do nich dotrzeć enzymy trawienne z żołądka i wstępnie zadziałać. wszystko "złe":happy:przesuwa się do jelit i jest wydalane w niezmienionej postaci. Dlatego kobity pijmy na zdrowie:-D:-D:-D zwłaszcza jedząc dziczyznę (z uwagi na włośnie).
Smacznego!

dobry wieczór:-)
no..ja już prawie spakowana..hihi..a tak naprawdę, to aż mi się nie chce wierzyć, że jutro o tej porze będę na innym kontynencie:-D
Monik75 witam Cię serdecznie:-) niestety nic nie wiem na temat mięśniaków..:-(

Kobitki moje Kochane dziękuję w wszystkie dobre słowa! obiecuję ,,czytać'' po każdym posiłku:-D :-D :-D i o pamiątkę na całe życie tez bardzo mocno sie postaram:tak: :laugh2: :laugh2: wracam w czwartek późnym wieczorkiem, więc obiecuję że w piątek się melduję:-)

Lapisku jak badania? wszystko ok? ściskam Was mocno!

Sensi, Vonka trzymam mocno kciuki!!;-)

Wikkuś dzięki:-* biorę 2 różowe..:tak: :-D

Anuś uściski!:-)

dobranoc Kochane..trzymajcie się dzielnie i do przeczytania..:-)
papa..

dobry wieczór:-)
no..ja już prawie spakowana..hihi..a tak naprawdę, to aż mi się nie chce wierzyć, że jutro o tej porze będę na innym kontynencie:-D
Monik75 witam Cię serdecznie:-) niestety nic nie wiem na temat mięśniaków..:-(

Kobitki moje Kochane dziękuję w wszystkie dobre słowa! obiecuję ,,czytać'' po każdym posiłku:-D :-D :-D i o pamiątkę na całe życie tez bardzo mocno sie postaram:tak: :laugh2: :laugh2: wracam w czwartek późnym wieczorkiem, więc obiecuję że w piątek się melduję:-)

Lapisku jak badania? wszystko ok? ściskam Was mocno!

Sensi, Vonka trzymam mocno kciuki!!;-)

Wikkuś dzięki:-* biorę 2 różowe..:tak: :-D

Anuś uściski!:-)

dobranoc Kochane..trzymajcie się dzielnie i do przeczytania..:-)
papa..

czesc dziewczyny :-)
jestem tu po raz pierwszy, znalazlam Was wczoraj.
Mam juz 37 :zawstydzona/y: lat, mam juz syna 15-latka.
Teraz staramy sie od 8 miesiecy o drugie dziecko.
I jak na razie nic.

i probuje wstawic suwaczek

czesc dziewczyny :-)
jestem tu po raz pierwszy, znalazlam Was wczoraj.
Mam juz 37 :zawstydzona/y: lat, mam juz syna 15-latka.
Teraz staramy sie od 8 miesiecy o drugie dziecko.
I jak na razie nic.

i probuje wstawic suwaczek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry