reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej:-)
Młody przysnął na chwilę, to mam dwie sekundy dla siebie. Dzisiaj nocka trochę lepsza, ale od 4 rano pobudka co godzinę, półtorej...ale i tak dociągnęliśmy do 8:45:tak:a że poszłam spać po 21 to nawet wyspana jestem. Juluś zjadł już kolejną dawkę ziemniaka z dynią, ale mu smakuje!!! zjadłby i cały słoiczek...no ale matka mu nie da:baffled: 1/3 i tak wystarczy. Aaaa no i co? na brzuchu polubił leżenie!!! :tak: jest silniejszy, lepiej mu się dźwigać, po zabawki sięga to pewnie dlatego. No a ja niepotrzebnie znowu stresa miałam:sorry2:
Aleksis trzymam nieustająco kciuki&&&&&&&&&&&&&&&& łykaj co się da, leż ile się da i pokazuj niedługo II kreseczki!!!!!!!!!!!!
Zuzanka kurczę...uważaj na siebie...przemęczysz się, połamie Cię w krzyżu i dopiero będziesz miała "udane" wakacje:baffled: sfolguj troszkę koleżanko;-)
Kok.o fajnie masz, że masz z kim pogadać nie tylko o polityce Kenii...tak to było?;-) ja tu sama jak palec, Julek też tylko ze mną w domu i już widzę, że boi się obcych:baffled: Dzisiaj przyszła szwagierka na Bitwę o dom, bo oni już spakowani do Polski, jutro wracają na stałe, to tak sie Julek darł jak go wzięła na ręce, że nie mogłam go uspokoić:szok: ale to może też dlatego, że ona to dość głośna jest...no ale fakt faktem jakby się obył z innymi dziećmi to może by się tak nie bał. Pomyślę po powrocie z wakacji czy nie zapisać się z nim do tzw. playgrupy. Są polskie, angielskie i mieszane. Może na początek do polskiej, tam przychodzą mamy z dziećmi w róznym wieku, są jakieś przedziały. Mamy sobie gadają, kawki piją, a dzieci się bawią z opiekunkami. Jakieś zajęcia muzyczne, rytmika, takie tam pierdoły. To chyba trwa 2 godziny, raz - dwa razyw tygodniu. Chyba to będzie dobre wyjście, bo tak to jakiegoś dzika wychowam:baffled::sorry2:
Ani@k ha!!! a widzisz!!! potwierdziły się moje przypuszczenia, ze wanienka może przeciekać na zgięciach. Koko. potwierdziła. Tak więc szkoda kasy!!!
Szyszunia piękna ta sukienka!!! na razie to przymiarka, wiadomo...ale na oryginalnym zdjęciu jest śliczna:tak: a Ty dobrze się w niej czujesz?
A gdzie reszta??? noo Gatto ma rodziców, to wiadomo, ze nie ma czasu...a Muma? ani@k? aaronka? bzzz? alex? Tasza? o kasi.natce nie wspominając nawet...pewnie już o nas zapomniała...
Uciekam do kochni obiad gotować, ale nie chce mi się przeokrutnie...:-p
Miłej niedzieli!!!!

reklama
hej!!!!witam się niedzielnie!!!Wczoraj grilek sie udał!!!super było:-)!!!,wesoło,towarzystwo extra,to i śmiesznie było!!Dzis wrócilismy do domku.Zaraz idę się "smażyć"na słonko,bo grzeje,że hej!!!:cool2::cool2::cool2:!jutro jedziemy do androloga,do warszawy,a najpierw do laboratorium po wynik Adama.
Aleksis KCIUKI&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cześć

Kok.o, Katiuszka to teraz już mam problem wanienki z głowy.. jeżeli tak się franca zachowuje to ja jej w takim razie podziękuję :tak:
Aleksis Ty wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ w natarciua fotki jako takiej nie udało się zrobić.. Maluch przytulony do łożyska.. widać tylko slodkie usteczka :happy2:
Zuza no właśnie weź Ty się trochę uspokój i zadbaj o siebie!!!! bo inaczej bedę zmuszona na masaż przyjechać do Ciebie (tzn ja bedę masować) ;-):tak:
a Kasica się w murzynkę bawi :-p:-D;-):-) po tylu % na słońce???? ja bym się nie kładła.. ;-)
Szyszka no elegancko!!!!!! :tak:

lecimy teraz na małą popołudniową herbatkę do mojej Mamy.. a jutro do apteki muszę skoczyć bo mi się witaminy skończyły..

miłej końcówki weekendu :happy2:
do jutra, paaa

Zuzu ty to jestes kobieta pracująca:biggrin2::-D
Ani@k smacznej herbatki :biggrin2:
Katiuszka no w tych materiałach obwieszona to jeszcze ze tak powiem nie mam jakiegoś punktu odniesienia;-), ale czuje się powagę sytuacji, ta biel daje po oczach....:biggrin2:
Kupiłam tez dziś obuwie ślubne w Mark&Spencer, kolor nude, czy jakoś tak to sie pisze i do tego zamawiam klipsy w kolorze mięta, będzie to piękny komplet i P.Młody będzie miał muszkę miętową:-D:-D:-D... do granatowego garnituru, białych conversów to w sam raz kolor....:tak:(krawcowa i pani od gajerów potwierdziła);-)
Dla bobucha kupiłam w H&M 2 pajace za które zapłaciłam 30zł, 3 body z dł rękawem po 10zł z tej bawełny organicznej....i w reserved czapeczkę w paseczki.... za 9,9zł, aaaaa i eMowi w H&M koszule. Fajne sa przecenki, lubie takie ceny...:tak::biggrin2:
Wczoraj tez opaskę, kolczyki i bransoletkę -rzeczy ślubne, wiec cały weekend był zakupowy, fajnie,żę juz mam z głowy...
Teraz czas zając sie przyszłym mężem, w końcu pierwszy jego "dzień ojca", z dzidzią w brzuszku;-)

uffff dziecię śpi, wykąpane, najedzone...a mama ma relaksik i pije Redd'sa:-) wyszedł nowy smak: ananas-grejpfrut yyyy to znaczu tu jest nowy...w Polsce pewnie już nie. Ale pysznyyyyyy!!!! a jak w głowę idzie:-D:tak: nooo jak się tyle miesięcy nic alkoholowego nie piło, to teraz nawet Reddsik ma kopa:tak::-D:-) przynajmniej ekonomocznie:-p
A jak tam Dzień Taty minął??? my nie obchodziliśmy, tydzień temu był tutaj, to tatuś dostał od synka kartkę z tej okazji robioną na zamówienie. Lekko się zdziwił jak przeczytał w środku po polsku:tak:
szyszunia czyli już masz wszystko pokupowane do ślubu? a jaką wiązankę wybrałaś? z jakich kwiatów? noo i jaki kolor? a nie wiem czy pisałaś o fryzurze:sorry2:
Muszę się pochwalić synkiem...Juluś leżał dziś na macie na brzuszku 17 minut:szok::tak::-) leżałby dłużej, ale chciałam mu soczku jabłkowego dać, więc mu przerwałam, a po soku już nie leżał, bo by wszystko było na macie zamiast w brzuszku;-) noo ale rekord jest!!! oby tak dalej:tak:
Nooo dobra...spadam już..ilez tak można samemu pisać...noo moze nie do końca samemu, bo na szczęście szyszunia wpada;-)
Do jutra!!!

Ja tylko na 5 sekund, próbowałam wysłać PW i to nie pierwszy raz ale ja chyba muszę nad tym popracować, bo nie idzie. Jak wysyłam jako odpowiedź na inną wiadomość to jest OK a jak nową to nie ok...łeeeeee. Ja świeżo po przyjeździe do PL i padam na pysk....więc tak na szybko. Alexis...! kciuki zaciśnięte tak mocno jak tylko się da. Odpoczywaj, czytaj, relaksuj się itp.....
I za wszystkie kobitki "niechcące @" też trzymam. Jak to mówi mój ulubiony szef..."Musi być dobrze, nawet jak nie jest dobrze." I wiecie...jemu się to sprawdza :).

katiuszka boże wspomniałaś o piwie, a mnie raz na tydzień taka ochota łapie ze szok, nawet mały łyczek by mnie zadowolił...:cool2:ale wiem wiem ze nie wolno, tylko wącham czasem, jak eM pije do meczyku...;-)
dodam ze ze mnie żaden piwosz, przed ciąża pół piwka na tydzien i wystarczy:-D
co do rzeczy brakuje mi tylko biustonosza, ale wstrzymuje sie z nim na 2tyg przed 31/08 gdyż piersi rosną i nie wiem ile urosną... majteczki białe kupiłam w sobotę w reserved....
bukiet taki, ew z białym środkiem, zależy jakie będą dostępne....
bukiet slubny.jpg
co do fryzury to teraz mam boba lekko za linie brody, jeszcze jest 2 m-ce wiec ciutkę urosną, ale beda ładnie wyczesane, bez upięcia, przedziałek na boku i opaska, tył lekko natapirowany. Opaska jest ze srebrnych cyrkonii, kolczyki sa małe, tylko aby były, i do kompletu bransoletka prawie taka sama jak opaska tylko podwójna i na gumeczkę, wszystko w tej samej tonacji i pasujące do siebie, nie mam zdjęć bo już to leży u rodziców, zęby eM się nie natknął na to...;-):tak:poniżej opaska poglądowo;-)
opaska.jpg

Załączniki

• bukiet slubny.jpg
    bukiet slubny.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 34
  • opaska.jpg
    opaska.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,

Buziaki wieczorne i kciuki dla Aleksis i Gatto :tak::tak::tak:

Jutro już jestem z Wami normalnie;-) Mam nadzieję, że dzis się wyśpię bo ostatnia noc to był jakiś horror burzowy:baffled:
Wczoraj dzień rodzinny a dziś działka u teściów i imieniny mojej Babci. Do tego wszystkiego matka w ataku;-)

Szyszunia ​ wszystko śliczne:tak:

Spokojnej nocy i do jutra !!!:happy2:

reklama
cześć Dziewczynki,
Mamuśki dajecie pociechom wit.D? konsultowałam się wczoraj z pediatrą, takim, do którego mam zaufanie, i mówił, że dawać niezależnie czy słońce czy nie, poza tym zaleca szczepienie na pneumo, więc najpóźniej w lipcu lecimy, tym razem nie do przychodni, bom tych małp nie znoszę, ale tam, gdzie on przyjmuje
Szyszka - ar ju zakupoholik? witam w klubie:-D

Ania - wyluzuj, bo Ci Dzieć (dalej bez decyzji co do imienia?) nerwowy będzie

Kok.o - poproszę o kopa w .... coby mi się chciało tak jak się nie chce (w sensie ćwiczeń)

Katiuszka - zakładasz Julkowi czapę na dwór? słyszałam opinie, że jak dziecko w UK poubierane to zaraz wiadomo, że z PL. Wczoraj robilam zakupy na sportdirect, bo sis za 3tyg. przyjeżdża (już się nie mogę doczekać - siostry rzecz jasna)

Muma - uparta ta Twoja mamuśka, dała by se już spokój

Aaronka - Ty tak zaabsorbowana Jagódką, że tak rzadko wpadasz?

Gatto - Twardzielu! Mocno zaciskam żeby szybko Cię wypuścili
Aleksis - zwolniłam Ci właśnie miejsce w szeregu bezmałpowych! mocno zaciskam:tak:

dobra Dziewczynki, spadam, miłego dnia for all

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry