reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kurcze nooooooooooooooooooooooooooo :-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(:-( Aleksis buziaki kochana :********* trzymaj sie :***
jak Muma pisze, w wakacje naturalsik sie trafi:tak:, wypoczeci bedziecie, zrelaksowani na jakiejs Krecie czy innej Majorce:tak::happy2:
Ani@k buziaki przekaże jak sie obudzi, bo w swej łaskawości zasneła w łóżeczku i teraz mam chwile luzu;-):-) Teraz na szybko pracuje (hyhy z przerwami na bb;-):-))

hehe zuza no fakt, usilnie próbuje zjeśc ten plastik;-):-) A Ty wstałas dopiero??:confused: oooooooszszsz Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oby Ci sie szybciutko taki zywy budzik w domu pojawił!:-D bedziesz z nami tu od godz.5 siedziała:-D

Ostatnia edycja:
reklama
zuza - jakiego majonezu ??? Chcesz zaprzepaścić swoje super ciałko przed urlopem ???? Po wakacjach będziesz się majonezem opychać:tak::-D:-D
Julka już prawie nie kaszle, dolegliwości ciśnieniowo - brzuchowe minęły i dalej @ nie ma - to jednak chwilkę potrwa, pamiętam jak to u mnie było..
O gimnazjach słyszałam i jestem jak najbardziej ZA - wg mnie to głupota.

Ani@k no dokładnie Bavaria jest super !:tak: Ja teraz jak już nakarmię smoka i mam wolne do 6.30 to piję Okocim Radler, mniam :-p Zawsze to o połowę procentów mniej.

Czy któraś z Was ma ekspres Tchibo na kapsułki ?? Warto ? Dobra kawka ?? ;-)

Mój Robal właśnie stoi na czworakach w pozycji : ZARAZ ZACZNĘ RACZKOWAĆ ALE JESZCZE NIE WIEM JAK:-D

i ja się witam, dopiero do pracy przyjechałam, od rana w laboratorium morfologia i mocz tylko a tam 1.5h, same dzidzie małe, a z nimi to ie tak szybko :tak:bidulki małe...
nie mogę się środy doczekać, wizyta u dr i szukanie płci :tak:
lecę na śniadanko:-)
później poczytam co żeście tam naskrobały

hehe Muma ale fajnie, Młoda na razie wykonuje takie ruchy...hmmm..jak foka, ale nie przemieszcza sie, tylko w miejscu jakoś tak "faluje":-D Ty tak od 6.30 piffko pijesz???:confused: tak przed kawką jeszcze?;-):-)
A gimnazja to od poczatku byl do doopy pomysł, mam nadzieje,ze zanim Młoda do szk.pojdzie to juz nie bedzie tego cholernego wynalazku.
A czemu chcesz na kapsułki ekspres? bedziesz "uwiązana" do jednego rofdzaju kawy (zdaje sie,ze te kapsułki chyba do danego ekspresu pasuja, tak?:unsure:)

kok.o wstałam godzinę temu :-pśniadanko,kompanko i się zeszło do kawki :tak:
Muma no to zaraz będzie chodzenie i gadanie ,szybko zleciało dziewczyny ,jak ja pamiętam jak się starałyście :tak:a tu już dziecioki łazić zaczynają ;-)ja też jestem za zniesieniem gimnazjum nie wiem po co to w ogóle mieszali :confused2:

wiecie co ja dzwoniłam w tygodniu do OA i niestety ale dzieci malutkich nie ma :blink::no: dobrze dla narodu ,że dzieciaczki zostają z mamami ale dla mnie źle :-(i tak źle i tak nie dobrze

Aleksis dawaj na Chorwację będziemy szaleć ,pić ,odpoczywać etc. i zapomnisz o starankach i boom będzie naturalny:tak:

,Muma
najlepiej sobie kupić na młynek albo taki co możesz sobie sama mielić w młynku lub kupić gotową i robić bo jak już na kapsułki to już jeden rodzaj będzie . Ja mam z młynkiem i jestem mega zadowolona:tak:

szyszka
grubasie :-p

Ostatnia edycja:
kok,o - :-D:-D nie piję rano :-D Piję wieczorem w weekendzik i mam czas do 6.30 żeby wywietrzyć z siebie te 2%;-)

A ekspres bym chciała taki bo raz już miałąm normalny parę lat temu (nawet jakiś niezły) ale nie kręci mnie to ubijanie, spienianie, dokładanie. Jak znajomi przyszli i miałam zrobić 4 czy 6 kawek to godzinę mi schodziło :-pChciałabym czasem dobrą kawkę żeby się sama robiła;-) Można różne te kapsułki sobie kupować , piłam kiedyś u nich w sklepie w galerii i była dobra ale ciekawa jestem jak to się spisuje w warunkach domowych.

zuzanka -teraz nie ma dzieci ale może będą - przecież to nie wiadomo co tam kiedy komu do głowy strzeli w tej kwestii.. Mam tylko nadzieję, że wszystko się w tych OA zgodnie z regułami gry odbywa...

Ostatnia edycja:
Zuza jaja gotowane, ale twarde mi wyszły, do tego pomidorro z lekko przesadzoną ilością pieprzu i kielecki, ale umiarkowana ilość.. no właśnie.. przecież zawsze dawałam kupę majonezu???? :confused: pewnie dlatego że pomidor by spadywał z kanapki:confused2:
Kok.o :-D a ja zrozumiałam że Ewcia opierdziela w sensie krzyczy na pszczołę.. ale nawet jak ją w paszczy trzymała i z całej siły śliniła - musiała bosko wyglądać :rolleyes2::rolleyes:
Muma ja Ci jakiś czas temu napisałam.. teściowa na ten swój kaszel zazywała 'asmenol'.. przez pół roku (czy 8 m-cy) ale jest nim zachwycona :tak:
omajngat!!!! Oli zaczyna startować?????????? ale musi uroczo wyglądać w pozycji 'zaraz ruszam' :tak::-)
Aleksis :*****
Szyszka to już pojutrze :tak:

a ja se chcę takie cudo narazie kupić kawiarka.jpgi kawę z orlenu.. jak jeździłam na kontrole i zatrzymywalismy się na orlenie - zawsze musiałam ich kawę wypić, jak ja ją uwielbiam!!!! kiedyś specjalnie eMa na stację benzynową na spacer wyciągnęłam ze względu na tą kawę :zawstydzona/y::tak: do ekspresu narazie nie mam głowy :cool2:

Załączniki

• kawiarka.jpg
    kawiarka.jpg
    4,7 KB · Wyświetleń: 31
Ani@k dobrze zrozumiałas, pszczoła została zjechana z gory na dół za brak wspolpracy:tak:, po czym została pogryziona bezzebnymi dziasłami;-):-)
dobra,dziec wstał, czas sie ruszyc sprzed kompa, bo ja zaraz opierdziel dostane;-):-D
a kawa z orlenu to jaka? mozna ja nabyc w formie sypkiej gdzies?nie na orlenie?:-)

reklama
Ani@K - tak dzięki, ja pamiętam o tym leku teściowej ale to i tak na receptę i też jest to lek przeciwastmatyczny. Pójdę z Julką w wakacje na te testy jeszcze raz i spirometrię. Póki co od paru dni jest nareszcie prawie spokój z tym kaszlem , tylko trochę przed snem i rano.
A co do imienia no to już Patryk może być jak dla mnie ;-):tak: :tak:

Ale jak kawę z Orlenu, że kupioną na stacji ?:-) Czy mają swoją markę kawy ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry