Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
obiecuję, że się poprawię;-)
prawie codziennie to samo o tej samej porze. No i nad ranem budzi się na jedzonko, zje ładnie, kładę go u siebie, bo zawsze nam się fajnie spało do 7-8, a tu teraz niby zasypia, ale cały czas się wierci i kręci przez sen. A to jęknie, a to znów na bok. No a ja nie śpię
Dlatego chodzę taka przyje...
w dzień myślałam, że będzie chciał odespać, położyłam się koło niego, ledwo mi się oko przymknęło, a on już gotowy
No a w ciągu dnia dalej uczepiony mojej spódnicy;-) z tym, że wydłużam gumkę w pasie, żebym mogła dalej odejść
Dobrze, że mamy ładną pogodę, to się wietrzymy po 3 godziny, przynajmniej nie jęczy mi w domu. Dziś na noc zaaplikuję mu czopka homeopatycznego albo syropek i zobaczę różnicę. A Ty tere fere nawet mnie nie drażnij z tym Twoim susłem;-)
bożeeee ja już nie oczekuję, że będzie spał do 9, wystraczy mi do 7, ale normalnie, bez akrobacji na łóżku.
, znów pedicetamol i wymoczyłam ja w chłodnej wodzie... spadła do 37,5, ale plamy powróciły, jakby wiecej ich:-( Idziemy do lekarza ok.12.

i takie dziwne, bo wieczorem czesc zbladła a w innych m-cach sie nowe pojawiały... moze to jakas pokrzywka, uczuleniowa sprawa + gorączka z innej przyczyny..

Patryk też śpi jak mysz pod miotłą ;-) jakieś 15-20 min. w ciągu dnia..
czy za mało???