Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie chciałam jej budzić wiec do żłobka nie idziemy dziś;-), tylko na rehabilitacje od razu. hehe wagary dzisiaj:-)
). bezzębne dzieci tez podobno dają sobie rade, memłają i wysysaja mięso;-) Moze spróbuj Kluseczce zapodac:-)
Czekamy z niecierpliwością na relację i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
, przetrzymaliśmy go normalnie do 1930 to już padał na twarz. Skubany obudził się o 3ciej i tańce śpiewy, zabawa na całego. Zasnął łaskawie o 6ej i spał do 7.30 - naprawdę to jakiś kurka cyborg jest
:-)

Bedzie dobrze!
czy Wy tez jestescie podekscytowane tym, ze Zuza zostanie dzis mama??? Bo mnie caly czas ciary chodza.
dziec moj elektrykiem bedzie

imie dla coreczki wybrane??
to moze jednak Pan podglada twoje cyce przy karmieniu Patrysia
zrobilam jakies zakupy po drodze i tak zeszlo. Tesciowka przyszla do nas do domu, dala mlodej deserek, ktorego zjadla pol tylko, potem juz wrocil eM i dal jej mleko. W kazdym razie eM byl w tym urzedzie krotko, wiec nie bylo problemow, aczkolwiek musze mloda przyzwyczajac do babci i zeby od niej jadla cos.

Mam nadzieję, że wszyscy zdrowi jesteście po tej wycieczce.
Weź no się tam zabezpieczaj bo Cię zaraz na jakimś fejsie, youtubie albo gdzieś zobaczymy