Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
cieszę się przeogromnie! widzisz!!! warto było czekać:-) 7 miesięcy to w wieku naszych szkrabów (tak mniej więcej) Ooo!!! już widzę kilkanaście postów na dzień z pytaniami;-):-) albo okaże się, że to Ty wszystko wiesz i my się będziemy u Ciebie dokształacać
:-) nooo Kochana, wyśpij się póki możesz, bo już niedługo Ci się skończy

chciałam tez zrobić jakieś kolorowe koreczki, takie na ząb...ale też doopa, bo jakiś chleb mam kiepski (ryżowy) i za nic nie da się wbić wykałaczki, zeby się to razem trzymało
wymyśliłam,że porobię z tego głupiego chleba takie mini kanapeczki. Powycinałam kieliszkiem kółeczka i jutro będę kombinować, żeby było kolorowo.ehhhh nic mi nie idzie....ciasta jeszcze nie zrobiłam, jak i tu się okaże klapa to chyba się pochlastam
I tak muszę czekać aż młody wstanie, bo jak włącze mikser to będzie po spaniu. A przed południem miałam nadzieję, ze pośpi ze 2 godziny jak to bywało ostatnio...a tu 40 min i koniec!!!! niech to szlag!!!! jak eM był w domu, to młody spał po 2 godz, teraz znowu to samo....ale złośliwa bestyja!!!!!!!
a łóżeczka też nie kupiliśmy,ale jutro już wszystko będę wiedzieć i widzieć małą więc jutro będzie boom zakupowy...
oj za kieszeń musimy się trzymać